View Full Version : ΞΥΠΝΑ ΞΥΠΝΑ!!!!
Ρε παιδια εχω προβλημα με τον υπνο και παντα χανω τα ραντεβου μου γιατι απλα δεν ξυπναω. Ξερετε κανα καλο ξυπνητηρι να βαζω και στο pc μπας και με 4 ξυπνητηρια ξυπνησω.Εχω βρει το music alarm clock αλλα μηπως ξερεται κατι που να χτυπαει απο stand by. Γιατι αν εχω το pc ανοιχτο μετα δεν θα χρειαζομαι ξυπνητηρι!!!!
υπάρχει στο plus digital edition for win xp to alarm clock που ξεκινά το η/υ μόνο του
(αν θυμάμαι καλά) θα το κοιτάξω το βράδυ και θα σου πω
Λογικά μέσα στο bios πρέπει να έχει επιλογή για Auto Power on...
Οπότε βάζεις και ένα καλό Playlist με μουσικούλα στο Startup των Windows σου και είσαι έτοιμος.....
Ααααα.... τα ηχεία τέρμα ....
υπάρχει στο plus digital edition for win xp to alarm clock που ξεκινά το η/υ μόνο του
(αν θυμάμαι καλά) θα το κοιτάξω το βράδυ και θα σου πω
plus digital edition for win xp που θα το βρω?
Το ερώτημα είναι , πως θα το ενεργοποιήσω.... αν με πιάνεις.....
Prokopas
01-09-2004, 14:01
Το ερώτημα είναι , πως θα το ενεργοποιήσω.... αν με πιάνεις.....
Θα το κοιτάξω και θα σου πω, κάπου το έχω
δεν χρειάζεται το έχω εγώ σπίτι όποιος θέλει
LOL
Bαλε ενα απο εκεινα τα παλια ρολογια με κουρδιστηρι που χτυπουσαν σαν παλαβα ενα καμπανακι! Αμα δεν ξυπνησεις με ενα τετοιο, τοτε βαλτο και μεσα σε μια κατσαρολα!! Αν δεν ξυπνησεις και απ'αυτο τοτε θα σε ξυπνησουν σιγουρα οι γειτονες, γιατι κανεις δεν κοιμαται με τετοιον θορυβο, θα σηκωθει ολοι η γειτονια στο ποδι!!!
LOL
Υ.Γ. Το λεω γιατι καποτε το ειχα κανει και πιστεψε με.. ξυπνησα! (λιγο αποτομα βεβαια, αλλα σημασια εχει πως ξυπνησα! Τωρα πλεον δεν εχω τετοιο προβλημα!)
fantacid
02-09-2004, 01:11
Κινητο δεν εχεις??
σχεδον ολα εχουν ξυπνητηρι.
ακομα κ τα στερεοφωνικα εχουν ξυπνητηρι, σε ξυπνανε με τα αγαπημενα σου τραγουδια κιολας!
Prokopas
02-09-2004, 02:27
dellman μπράβο γιατί εγώ μάλλον το έσβησα
AC9800PBA
02-09-2004, 03:00
LOL
Bαλε ενα απο εκεινα τα παλια ρολογια με κουρδιστηρι που χτυπουσαν σαν παλαβα ενα καμπανακι! Αμα δεν ξυπνησεις με ενα τετοιο, τοτε βαλτο και μεσα σε μια κατσαρολα!! Αν δεν ξυπνησεις και απ'αυτο τοτε θα σε ξυπνησουν σιγουρα οι γειτονες, γιατι κανεις δεν κοιμαται με τετοιον θορυβο, θα σηκωθει ολοι η γειτονια στο ποδι!!!
LOL
Υ.Γ. Το λεω γιατι καποτε το ειχα κανει και πιστεψε με.. ξυπνησα! (λιγο αποτομα βεβαια, αλλα σημασια εχει πως ξυπνησα! Τωρα πλεον δεν εχω τετοιο προβλημα!)
ΛΟΛ Εγώ ξέρω από αυτό το ρολόι παλιά το έκανα στην αδερφή μου για να ξυπνήσει :005: μην το δοκιμάσεις είναι οδυνηρό :075:
ΛΟΛ Εγώ ξέρω από αυτό το ρολόι παλιά το έκανα στην αδερφή μου για να ξυπνήσει :005: μην το δοκιμάσεις είναι οδυνηρό :075:
Πολυ οδυνηρο.........:075: :075: :075: :075: :075: :075:
Σαν τον σπαϊντερμαν στο ταβανι θασαι μετα απο αυτο!!! LOL
Κινητο δεν εχεις??
σχεδον ολα εχουν ξυπνητηρι.
ακομα κ τα στερεοφωνικα εχουν ξυπνητηρι, σε ξυπνανε με τα αγαπημενα σου τραγουδια κιολας!
Απλα οταν πρεπει να ξυπνησω και εχω πιει ενα μπουκαλι την προηγουμενη στην δουλεια........!!!
Και ελεγα να βαλω και το pc να βαραει στα ηχεια...
Πωσ ειναι το ονομα του αρχειου??
plus digital media edition
paokaras45
02-09-2004, 12:36
Λοιπόν! Άκου τι θα κάνεις! Θα φτιάξεις ένα κυκλωματάκι με το 555 που θα δίνει παλμόυς ανα μισό δευτερόλεπτο. Θα ενεργοποιήτε απο ενα απλό ξυπνητήρι το NesCafe. Σην έξοδό του θα δυνδέσεις ένα τρανζίστορ για ενύσχηση και μετα εναν μετασχηματιστή ανύψωσης τάσης με λόγο μετασχηματισμού πάνω απο 100. Την μία έξοδο του Μ/Σ θα την συνδέσεις με ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο του ποδιού σου και την άλλη στου χεριού σου (κατα προτίμιση κατω δεξια, πάνω αριστερα!).
Έτσι ρυθμίζοντας το ξυπνητίρι θα σου ρίχνει παλμούς ανα μισό δευτερόλεπτο περίπου στα 1,5-2 κιλοβόλτ! Νομίζω θα σε ξυπνάει για τα καλά!
Λοιπόν! Άκου τι θα κάνεις! Θα φτιάξεις ένα κυκλωματάκι με το 555 που θα δίνει παλμόυς ανα μισό δευτερόλεπτο. Θα ενεργοποιήτε απο ενα απλό ξυπνητήρι το NesCafe. Σην έξοδό του θα δυνδέσεις ένα τρανζίστορ για ενύσχηση και μετα εναν μετασχηματιστή ανύψωσης τάσης με λόγο μετασχηματισμού πάνω απο 100. Την μία έξοδο του Μ/Σ θα την συνδέσεις με ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο του ποδιού σου και την άλλη στου χεριού σου (κατα προτίμιση κατω δεξια, πάνω αριστερα!).
Έτσι ρυθμίζοντας το ξυπνητίρι θα σου ρίχνει παλμούς ανα μισό δευτερόλεπτο περίπου στα 1,5-2 κιλοβόλτ! Νομίζω θα σε ξυπνάει για τα καλά!:104::104::104::104:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.