View Full Version : MUSICMATCH JUKEBOX
Spirit_IN_Black
01-09-2004, 15:12
Hgetis κ οποιος αλλος ξερει να μου πει πως μπορω να βαλω ενα μουσικο cd που θελω να κανω rip k to musicmatch να βρει τους τιτλους των τραγουδιων μονο του κ τον καλλιτεχνη κτλ....γτ ειναι βαρετο κ κουραστικο να καθεσαι να τα γραφεις μονος σου.....
fantacid
01-09-2004, 16:53
Aν εχει access στο internet το ΜusicΜatch ψαχνει μονο του στην CDDB για να βρει τoυς τιτλους των κομματιων
@Spirit_IN_Black
Φιλε μου ειναι ακριβως ετσι οπως τα λεει ο fantacid! Βάζεις το δισκακι και αμεσως αν εισαι on-line βρισκει τα ονοματα τραγουδιων και λοιπα! Βεβαια θα πρεπει να εχεις κανει και τις αναλογες ρυθμισεις στα οptions-settings-CDDB...
Να εχεις υποψιν σου ομως πως καποια δισκακια με ελληνικα τραγουδια ή δισκακια που ειναι κοπιες δεν δουλευει το CDDB οποτε και θα πρεπει να τα γραψεις εσυ...
kagelar34
02-09-2004, 19:40
άλλη λύση :1 winamp
2 media player
3 tag & rename
με πολύ καλές databases
@Spirit_IN_Black
Τελικα τα καταφερες με αυτα που σου εστειλα σε PM;;
Spirit_IN_Black
03-09-2004, 18:13
ναι τα καταφερα Hgetis ευχαριστω πολυ!το μονο προβλημα ειναι οτι δεν βρισκει τους τιτλους των κομματιων...καταρχας δεν ακουω ελληνικα κ δευτερoν ειτε αυθεντικο ειτε κοπια ειναι το cd παλι δεν τα βρισκει...βαζω το cd κ με παει σε κατι music store k με βαζει κ κατεβαζω κατι xml αρχεια κ κατι τετοια...τι να κανω??
Επειδη δεν εχω αυτη τη στιγμη μπροστα μου το MMJB δεν θυμαμαι απεξω τις ρυθμισεις.. Επισης εγω το εχω δοκιμασει και λειτουργουσε αψογε αλλα σε παλαιοτερες εκδοσεις... τελευταια δεν ετυχε να το χρησιμοποιησω... παιξε λιγο με τις ρυθμισεις παντως στην καρτελα CDDB Connectivity (αν θυμαμαι καλα) και ριξε και μια ματια στο αρχειο βοηθειας για αυτο το θεμα...
Να ξερεις παντως οτι δεν υπαρχουν ολα και παντα τα cd στο cddb... :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.