PDA

View Full Version : help PINNACLE

peni25
15-05-2005, 01:53
το πρόβλημα μου είναι ότι χρησιμοποίησα το pinnacle για να φτιάξω ένα βιντεάκι πέρασα την πρώτη κασέτα στο pinnacle πέρασα και μια δεύτερη γιατί ήταν δυο minidv για εγγραφη και μετά όταν ολοκλήρωσα όλη την επεξεργασία του video και ήμουν έτοιμη να το γράψω σε dvd το τελειωτικό video το αποθήκευσα με άλλο όνομα...όταν πήγα όμως και έσβησα από την μνήμη του pc τα δυο προηγούμενα video γιατί έπιαναν πολύ χορό είδα ότι το τελειωτικό video που θα έγγραφα έδειχνε τις σκηνές μαύρες σαν να μην είχε γραφτεί...τι φταίει?μήπως επειδή έσβησα τα προηγούμενα video που ήταν τα αρχικά?και τώρα πως να τα ξαναβρώ?

jfx
15-05-2005, 11:14
Το πρόβλημα ειναι ότι επέλεξες κάρτα με βεβαρυμένο παρελθόν...pinnacle

Στο πρόβλημα σου δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε....

john_dr
15-05-2005, 14:23
Όντως ακόμα και μετά την μετατροπή σε Ελληνικό κείμενο είναι ολίγον δύσκολο να καταλάβεις τι παίχτηκε.
Με το πρόγραμμα της Pinnacle δοκίμασες να κάνεις playback ή με κάποιο άλλο? Το αρχείο τι μέγεθος έχει? Αν είναι λίγα ΜΒs μπορεί απλά να μην γράφηκε η πληροφορία για την εικόνα. Μήπως είχες διαλέξει λάθος είσοδο εικόνας?

Βασικά τι έκανες? Μετατροπή DV σε DVD?

gel
31-05-2005, 17:07
Αν κατάλαβα καλά, κάνοντας και γω με την σειρά μου την αποκωδικοποίηση του αρχικού post, δεν χρησιμοποίησες κάποια κάρτα, αλλά μάλλον το Pinnacle Studio σωστά;
Λογικά αφού έσβησες τα αρχικά video πρίν τελειώσει η διαδικασία ίσως να μην κατάφερες να δημιουργήσεις σωστά το τελειωτικό video.
Δοκίμασες να παίξεις το video με κάποιο άλλο πρόγραμμα; Μήπως χρειάζεται κάποιος codec; Το τελικό video τί κατάληξη έχει;

adagio
01-06-2005, 00:29
Εκανες capture τα video στο σκληρο.Στη συνεχεια εκανες το editing και τελικα εκανες export σε καποιο ειδους αρχειο(*.avi,mpg δεν μας πειραζει) δημιουργωντας ενα νεο αρχειο βιντεο συμπιεσμενο.
Αν μεχρι εδω δεν εσβησες τα αρχικα δυο videos που δημιουργηθηκαν με το capture δεν ειναι λογικο να μαυρες σκηνες αν δεν εκανες καποιο λαθος στο editing και αφησες καποια κομματια κενα στο timeline