PDA

View Full Version : Γιατι δεν μπορει να συνδεθει το kazza και το shareaza???

Skinny13
02-09-2004, 12:49
Hi fella's

το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μπορει να συνδεθει το kazza ουτε και το shareaza....

γραφουν connecting .....και τιποτα

εχω βγαλει firewalls (και win και zonealarm ) and nothing happens.....

Καμμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

Ευχαριστω!

dpresv
02-09-2004, 13:57
το kazaa δεν έγινε "συνδρομητικό", σε στύλ napster?

Skinny13
02-09-2004, 14:34
το kazaa δεν έγινε "συνδρομητικό", σε στύλ napster?

μπα κυκλοφορουν και αλλες εκδοσεις
Κ++

εσυ απο που κατεβαζεις mp3?

AC9800PBA
02-09-2004, 14:53
Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται αλλά βάλε DC++ ;)

MrSeanKon
02-09-2004, 15:11
Πριν εναμισο μηνα οντως το Kazaa Lite ειχε προβληματα συνδεσης με 56Κ που εμπαινα τωρα δεν ξερω τι μπορει να παιζει επι του παροντος γιατι μπαινω απο καφενειο αλλα και σε αλλες γρηγοροτερες συνδεσεις...
Επισης οταν κατεβαζε αρχεια απο το δικτυο τοτε ειχε γενικως πεσμενες ταχυτητες το ιδιο και το ρημαδι το Emule....... :075:
Παλιοτερα και τα δυο ρ2ρ τερματιζαν στην 56Κ μου βρε πως αλλαζουν οι καιροι......
Συνεπως δοκιμασε καποιο αλλο p2p εδω θα βρεις (www.zeropaid.com) μπολικα........ :044: :044:

GoriLLakoS
02-09-2004, 15:22
http://www.megagames.com/news/html/pc/courtkillednapsterbutsaveskazaa.shtml

mmm....

Skinny13
04-09-2004, 01:06
μηπως τελικα αυτη η εκδοση που χρησιμοποιω ειναι προβληματικη και εχει βγει καμμια καινουρια hacked version?

Zeus
04-09-2004, 02:19
skinny δοκίμασε kazaalite ειναι το kazaa απαλλαγμένο από spyware
το DC++ θέλει καλή σύνδεση για να μπεις σε σχετικά καλά HUBS.

Hgetis
04-09-2004, 08:23
skinny dokimase kazaalite einai to kazaa apalagmeno apo spyware
to DC++ 8elei kalh syndesh gia na mpeis se sxetika kala HUBS.Καταρχην καλημερα και καλως ηρθες στην παρεα μας!! :)
Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου οπως και ολονων μας αλλωστε σε ολα τα θεματα, αλλα θα σε παρακαλουσα φιλε μου, να μην γραφεις με greeklish γιατι ειναι δυσαναγνωστα! Εδω ολοι γραφουμε με ελληνικα πεζα γραμματα! Σ'ευχαριστω!

Φιλικα
Θανασης

@Skinny13
Hi fella's
το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μπορει να συνδεθει το kazza ουτε και το shareaza....γραφουν connecting .....και τιποτα εχω βγαλει firewalls (και win και zonealarm ) and nothing happens.....
Καμμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?
Ευχαριστω!Εγω θα σου προτεινα και μια αλλη εναλλακτικη λυση: DCC Send στο IRC (πχ mIRC) σε ελληνικο server (nana.irc.gr, groovy.irc.gr)... Aν σε ενδιαφερει στειλε PM να σου πω καναλι και διευκρινισεις... ;)

Zeus
04-09-2004, 19:06
Καταρχην καλημερα και καλως ηρθες στην παρεα μας!! :)
Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου οπως και ολονων μας αλλωστε σε ολα τα θεματα, αλλα θα σε παρακαλουσα φιλε μου, να μην γραφεις με greeklish γιατι ειναι δυσαναγνωστα! Εδω ολοι γραφουμε με ελληνικα πεζα γραμματα! Σ'ευχαριστω!

Φιλικα
Θανασης

αυτο και αν ειναι ταχυτητα. :)
καλως σας βρήκα. Καλη επιτυχία!

kallileo
05-09-2004, 11:45
Μηπως χρησιμοποιηεις τιποτα Ad-Aware?????

Skinny13
06-09-2004, 21:08
@Κallileo

Μπα,στην αρχη νομιχα οτι αυτο ειναι το προβλημα αλλα απενεργοποιησα firewalls κτλ κτλ και παλι τα ιδια

@Ζeus

Το dc το προσπαθω εδω και λιγη ωρα
16 gb share εβαλα αλλα τιποτα,δεν μπορει να μπει σε κανενα hub

@Ηgetis
εχεις pm!

Hgetis
10-09-2004, 17:46
Κυριως @Skinny13

Εγραψα εναν μινι οδηγο για το πως κατεβαζουμε αρχεια mp3 μεσω ΙRC γιατι πολλοι κατα καιρους με εχουν ρωτησει! Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει με PM το ε-μαιλ του να του το στειλω!

Ζηταω επισης συγνωμη προκαταβολικα για τυχον λαθακια και ελλειψεις στον οδηγο αυτον γιατι τον εγραψα μεσα σε 15 λεπτα!

ERMOULIS
11-09-2004, 20:48
Κυριως @Skinny13

Εγραψα εναν μινι οδηγο για το πως κατεβαζουμε αρχεια mp3 μεσω ΙRC γιατι πολλοι κατα καιρους με εχουν ρωτησει! Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει με PM το ε-μαιλ του να του το στειλω!

Ζηταω επισης συγνωμη προκαταβολικα για τυχον λαθακια και ελλειψεις στον οδηγο αυτον γιατι τον εγραψα μεσα σε 15 λεπτα!
Φίλε θανάση!
Μας εκπλήσεις όλους με τις ιδεες σου... (πως το σκέφτηκες αυτό με τους fileservers στο irc?)
Στο οδηγό απο κάτω μην ξεχάσεις να γράψεις "c(λ)opyrght 2004"
lol! :117:

Στο θέμα kazaa τουλαχιστον (όταν εγώ το χρησιμοποιουσα) όταν εγω το εγκαθιστουσα μαζι με αυτο έγκαθιστόταν ταυτοχρονα ενα προγραμμα (το savenow!) το οποιο έπαιζε το ρόλο του ρουφιανου και το οποιο αν πηγαινες να το απεγκαταστησεις δεν δουλευε το kazaa...ελεγξε αν φταιει αυτο.(αν ειναι αυτο ξανα εγκαταστησε το kazaa και αυτο κοψτο είτε μεσω firewall είτε βγαλε την εγκραφή στην registry που το κανει να ξεκινήσει..) :020: και καλα downloads (πάντα νομιμα backup και όχι πειρατικά!!! :003: :003: :003:

Spyrus
11-09-2004, 21:55
Mήπως έβαλες service pack 2?

Skinny13
13-09-2004, 20:14
Mήπως έβαλες service pack 2?

ουτε το 1 ουτε καν update κανω!!!!

Skinny13
13-09-2004, 20:39
δοκιμαζω και το winMX αλλα τιποτα....
μαλλον αυτο φταιει ,που γραφει και στο configuration του winMX,δλδ προβλημα στο TCP,αλλα πως διορθωνεται αυτο?

kkouinis
14-09-2004, 14:04
δοκιμαζω και το winMX αλλα τιποτα....
μαλλον αυτο φταιει ,που γραφει και στο configuration του winMX,δλδ προβλημα στο TCP,αλλα πως διορθωνεται αυτο?

Ελπίζω μόνο να μην έχεις τον παρακάτω συνδιασμό.
DSL και Forthnet. Γιατί τότε :058: τα τραγούδια.

Για περισσότερα κοίτα εδώ (http://www.techteam.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=12606&highlight=p2p)

Skinny13
14-09-2004, 21:48
οχι,με pstn ειμαι ακομα αλλα το θεμα ειναι οτι προσπαθω με 2 ISP ,οτενετ και acn.....