zitro
03-09-2004, 23:55
Επειδή πάντα υπάρχει το ερώτημα αν κάνουν οι LCD οθόνες για παιγνίδια,θα γράψω την γνώμη μου και φυσικά την εμπειρία μου από αυτές που ήδη έχουμε σπίτι μας εγώ και ο αδελφός μου.
Εγώ έχω την Iiyama ProLite E481S-B (19") και εκείνος την Hyundai Q17s (17").
Ειναι πολύ καλές οθόνες και οι δύο.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα games που παίζουμε( UT2004, Far Cry,CS Condition Zero, BF Vietnam, NFS:Underground κλπ.)Ακόμη και στα πιο γρήγορα και απαιτητικά σημεία των παιγνιδιών δεν "τρέμουν" ούτε χαλάει στο παραμικρό η εικόνα.Τις προτείνω ανεπιφύλακτα.Η Hyundai Q17s έχει και 2 θύρες USB.Η Iiyama είναι καλύτερη
αλλά και πολύ ακριβότερη.530 € η μία και 800 € η άλλη.Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για LCD που να μη "κολλάνε" στα παιγνίδια ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις δυο.
Μια άλλη πολύ καλή πρόταση είναι η Samsung 172x απ΄ότι έχω ακούσει χωρίς
να έχω όμως ό ίδιος εμπειρία από κοντά.
Εγώ έχω την Iiyama ProLite E481S-B (19") και εκείνος την Hyundai Q17s (17").
Ειναι πολύ καλές οθόνες και οι δύο.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα games που παίζουμε( UT2004, Far Cry,CS Condition Zero, BF Vietnam, NFS:Underground κλπ.)Ακόμη και στα πιο γρήγορα και απαιτητικά σημεία των παιγνιδιών δεν "τρέμουν" ούτε χαλάει στο παραμικρό η εικόνα.Τις προτείνω ανεπιφύλακτα.Η Hyundai Q17s έχει και 2 θύρες USB.Η Iiyama είναι καλύτερη
αλλά και πολύ ακριβότερη.530 € η μία και 800 € η άλλη.Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για LCD που να μη "κολλάνε" στα παιγνίδια ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις δυο.
Μια άλλη πολύ καλή πρόταση είναι η Samsung 172x απ΄ότι έχω ακούσει χωρίς
να έχω όμως ό ίδιος εμπειρία από κοντά.