PDA

View Full Version : Μετατροπη VHS σε DVD

gnu
30-05-2005, 19:14
Ρε παιδια εχω περασει κατι βιντεοκασσετες στο pc για να τις κανω dvd.Εχω συνδεσει το βιντεο,με την καρτα tv winfast leadtek,με το καλωδιο της κεραιας.
Το βιντεο απο πισω εχει μονο scart.Με το καλωδιο της κεραιας δεν εχω και πολυ καθαρη εικονα.Αν παω και παρω εναν adaptor σαν και αυτον
θα βελτιωθει κα8ολου η εικονα?

WAntilles
30-05-2005, 19:32
Θα δεις αισθητή βελτίωση.

beisnikos_spi
30-05-2005, 19:35
Η εικονα θα βελτιωθεί. η ευκρίνεια της εικόνας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που θα βάλεις στο πρόγραμμα αμέσως πριν κανεις capture...
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις τις τέλειες ρυθμίσεις και το μέγεθος του αρχείου να μην ξεπερνάει τα 4,7 GB, όσο δηλ ένα DVD...
Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς?

gnu
30-05-2005, 19:39
Η εικονα θα βελτιωθεί. η ευκρίνεια της εικόνας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που θα βάλεις στο πρόγραμμα αμέσως πριν κανεις capture...
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις τις τέλειες ρυθμίσεις και το μέγεθος του αρχείου να μην ξεπερνάει τα 4,7 GB, όσο δηλ ένα DVD...
Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς?

Χρησιμοποιω αυτο που ειχε η καρτα μου.Winfast Pvr.
Προτεινεις καποιο αλλο?

WAntilles
31-05-2005, 00:02
4.37GB

beisnikos_spi
31-05-2005, 18:27
Δοκίμασε το Ulead DVD Movie Factory 4... είναι πολύ καλό..

tsikoman
01-06-2005, 10:06
συμφωνω!
το ανταπτοράκι θα κάνει πολύ καλή δουλειά ,πρόσεχε όμωσ να μπορεί να κουμπωσει καλά απο πίσω και να μην εμποδίζεται απο προεξοχέσ του βίντεο. αν σου συμβεί αυτό, ξεβίδωσε το ανταπτοράκι και βάλε στο σκάρτ του βίντεο μόνο τισ λαμίτσεσ του(το υπόλοιπο θα κρέμεται απο τα καλώδια που το εσωκλείουν).αυτό έκανα στο παλιό βίντεό μου.
έχω την DV2000 και χρησιμοποιώ τα προγράματα τησ ulead που είχε η κάρτα. είναι πολύ ικανοποιητικά.