View Full Version : Help: Άνοιγμα Φακέλου
Crypton-R-
06-06-2005, 04:54
Πειραζα τα εικονιδια των Win, απο το Πινακας Ελεγχου/Επιλογες Φακελων/Τυποι Αρχειων/, και μολις αλλαξα του Φακελου το εικονιδιο, δεν αλλαξε το εικονιδιο και τωρα καθε φορα που ανοιγω φακελο ανοιγει η Αναζητηση.
Orthodox
06-06-2005, 05:14
Ξαναπήγενε στο ίδιο μενού και από το "Για προχορημένους" (Advanced) πάτα "Επαναφορά προεπιλογών" (Set Default)...
Crypton-R-
06-06-2005, 18:33
Το εχω κανει αυτο, και μετα μου ανοιγει με το Winamp.
Μου εχει 4 επιλογες για Επαναφορα:
Enqueue in Winamp
Play in Winamp
Add to Winamp's Bookmark list
find
Δεν εχει για open.
Δοκιμασα να δημιουργησω ενα με open, και στο Εφαρμογη για εκτελεση της ενεργειας εβαλα explorer.exe και τωρα μου ανοιγουν οι φακελοι κανονικα, αλλα σε αλλα παραθυρα.
Πως θα το κανω να ανοιγει στο ιδιο παραθυρο, οπως ανοιγε στην αρχη?
daffyrho
06-06-2005, 21:08
δοκιμασες στις επιλογες φακελων την επιλογη που εχει στο πλαισιο "browse folders" open each folder in the same window??
Crypton-R-
06-06-2005, 22:59
Ναι, δοκιμασμενο κι αυτο..
Orthodox
07-06-2005, 04:10
Να τα πάρουμε από την αρχή...
Ο υπολογιστής μου -> Πίνακας Ελέγχου -> Επιλογές Φακέλων -> Τύποι αρχείων.
Επιλέσεις το "ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ" Φάκελος και πατάς "Για προχωρημένους"
Στο παράθυρο που ανοίγει "Επεξεργασία τύπου αρχείου" επιλέγεις το "open" (όχι το explore) και πατάς στο "Επαναφορά προεπιλογών"...
Λογικά θα ανοίγει κανονικά και όχι με την αναζήτηση πλέον.
Ερώτηση, αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στο φάκελο ανοίγει το μενου? αν ναι έχει την επιλογή "Άνοιγμα" και αν το πατήσεις τι κάνει??
Crypton-R-
07-06-2005, 04:44
Το Φακελος ειναι οκ, δεν πρεπει να πειραξω αυτο, αλλα το Φακελος Αρχειων..
Το Φακελος Αρχειων ομως δεν εχει open..
Orthodox
07-06-2005, 09:18
Σωστά και δεν έχει open, μόνο find πρέπει να έχει...
Αν κάνεις αυτό που σου γράφω παραπάνω πατώντας το "Επαναφορά προεπιλογών" θα δεις ότι το open γίνεται open (bold). Αυτό γίνεται για να καταλάβει ο explorer ότι με το διπλό κλικ έχει ως προεπιλογή το open και όχι το explore...
Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις και το αρχείο που σου δίνω παρακάτω. Κατέβασε το και εγκατέστησε το με διπλό κλικ και αποδοχή του confirmation….!!!
To έπαθα και εγώ. Αν πας να αλλάξεις εικονίδιο στον φάκελο με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο δεν θα αλλάξει, αλλά δεν θα σου ανοίγουν οι φάκελοι. Διορθώνεται μέσω registry, αλλά δεν θυμάμαι πως. Κάποια στιγμή νομίζω ο orthodox ή ο maddoctor είχε δώσει ένα link με κάποια vbs scripts. Από εκεί είχα βρει ένα που αλλάζει και τα εικονίδια και σου κάνει restore τα παλιά. Aν είναι εύκολο να το ξαναδώσει κάποιος....
ΑΑΑ!! Orthodox με πρόλαβες. Λογικά και αυτό θα δουλέψει....
Orthodox
07-06-2005, 12:49
ΑΑΑ!! Orthodox με πρόλαβες. Λογικά και αυτό θα δουλέψει....
Ίδωμεν, θα έλεγα ότι θα δούλευε σίγουρα αλλά θα πρέπει πρώτα να χαλάσω τα εικονίδια των φακέλων μου για να το δοκιμάσω οπότε ας κάνει πρώτα μια προσπάθεια ο Crypton…!!! :045:
Crypton-R-
07-06-2005, 13:46
Its OK now..
Το εφτιαξα απο τη registry. Αντεγραψα οτι υπηρχε στο open του Φακελος, στο Φακελος Αρχειων.
Τωρα που το εφτιαξα, αλλαζει η ερωτηση.. Πως θα αλλαξω το εικονιδιο για τους φακελους, χωρις StyleXP i kati tetoio?? (Δεν ειχε αλλαξει οταν το ειχα κανει αυτο)
Βρήκα αυτό που σου έλεγα. Στο
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
ψάχνεις για το:
Change the Folder Icon &/or Opened Folder Icon
κατεβάζεις το script και σου ζητάει την διαδρομή για τα εικονίδια που θες να βάλεις.
Η αλήθεια είναι ότι μου δούλεψε μετά από 2-3 επανεκκινήσεις, αλλά δεν έχω πια το κίτρινο χαζοεικονίδιο των windows.
Αν θέλεις να επαναφέρεις τα αρχικά, αφήνεις κενά τα πεδία.
Crypton-R-
30-06-2005, 15:14
thanx Kiki_D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.