PDA

View Full Version : Samurize

KTM
10-07-2004, 20:18
www.samurize.com

Παρα πολυ καλο και παραμετροποιησιμο.
Δειτε τα screenshots.

Linos80
11-07-2004, 02:39
Το συζηταμε εδω και καιρο με τον Azmodeus (ο οποιος εχει ερθει Ελλαδα για διακοπες και απεχει απο τα PC αυτο το διαστημα).
Απο οτι μου ειπε (επειδη το εχει χρησιμοποιησει) ειναι αρκετα πολυπλοκο στο τελικο του σεταρισμα αλλα κανει απιστευτα πραγματα.Απο screenshots που εχω δει στο παρελθον ειχα τρελαθει.Οντως απο τα καλυτερα desktop mods προγραμματα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη!!! :029:

Ujin
11-07-2004, 05:58
Καλό και χρυσό ρε παιδία το Samurize, αλλά σου βγαίνει η πίστη να το κάνεις να δουλέψει όπως θες.

apotsi
11-07-2004, 10:31
Ναι αλλά κοιτάξτε τί ωραίο που μπορεί να γίνει...
http://www.samurize.com/modules/myalbum/photo.php?lid=1485

duncan
11-07-2004, 14:37
απο τα screenshots βλεπω οτι ειναι πολυ φοβερο το κατεβαζω κ εγω τωρα αληθεια θα παιξει σε win2k3 ?

emnezia
11-07-2004, 15:18
Σε 2k3 δούλευε κανονικά που το είχα δοκιμάσει.
Αξίζει πολύ να ασχοληθείς μαζί του. Το κάνεις ακριβώς στα μέτρα σου.

jfx
11-07-2004, 15:28
το samurize είναι πολύ κάλό πρόγραμμα και πραγματικά ότι ήθελα να παραμετροποιήσ το έκανα!
το τελικό config που έφτιαξα είναι αυτό άλλά τώρα ετοιμάζω και ένα δεύτερο.
τα έτοιμα δε λένε πολύ διότι ο καθένας θέλει τις δικές του ενδείξεις αλλά πολύ λένε τα plugins!!!
στο δεύτερο που φτιάχνω τώρα θα βάλω και μπόλικα plugins που θα έχουν και πολλές χρήσιμες πληροφορίες (παρεπιπτόντος, κι εγώ από τον azmodeus το έμαθα.)

jfx
11-07-2004, 15:33
οχι ρε , δεν είναι δύσκολο, απλώς έχει πολλές επιλογές.
για εναλλακτικές δείτε και το desktopX το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

maddoctor
12-07-2004, 14:18
Πραγματικά το Samurize είναι ένα φανταστικό πρόγραμμα.Σε συνδιασμό μάλιστα με το Object's dock και είτε το Windowsblind ή κάποιο θέμα, το desktop γίνεται αγνώριστο.Με το Samurize, μπορείς απλώς να έχεις ένα κάρο πληροφορίες στηνη οθόνη σου άμεσα, δεν σου αλλάζει τα μενού, μπάρες, κτλ.Το προτείνω πάντως ανεπιφύλακτα! :098: :098:

blkik
12-07-2004, 22:07
Πολύ καλό το samurize ασχολήθηκα και γω λίγο μαζί του αλλα για να δείχνει αυτο που θες, όπως το θες σε παιδέυει πολύ ώρα.
Εκείνο που μου την σπάει είναι ότι για να δείξει ας πούμε θερμοκρασίες πρέπει να εγκαταστήσεις το motherboard monitor. Αρα αφου θα έχεις το mother monitor θα βλέπεις την θερμοκρασία απο εκεί

emnezia
24-12-2004, 00:31
Βρε παιδιά η homepage έχει πέσει; Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να μπω και δεν γίνεται με τίποτα. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

Chrismist
24-12-2004, 04:15
Μαλλον ναι.. ουτε εγω μπορω να μπω..

AzmoDeus
24-12-2004, 23:36
οπως προειπε ο Linos ειμαι ελλαδα τωρα και βρισκομαι σε εντατικο προγραμμα αποτοξινωσης απο τα pc.
οταν επιστρεψω Αγγλια θα κατσω να κανω καμια μεταφραση στους οδηγους που εχει η επισημη σελιδα τους
θα ανοιξω και κανα thread με ολα τα προγραμματα που εχω βρει σχετικα με το αθλημα του desktop modification...
peace

schumifer
25-12-2004, 00:28
Φαντάζομαι ότι όλα αυτά απαιτούν κι ένα τσουβάλι μνήμη έτσι?

emnezia
25-12-2004, 00:51
Το samurize μόνο του δεν απαιτεί και πολλά πράγματα. Ενεργοποιημένο δεν καταλαβαίνω καμία επιβάρυνση στο σύστημα. Τα πιο απαιτητικά για μένα είναι της Stardock όπως το Desktopx κλπ. Βέβαια αυτά είναι για βαρύ mod της επιφάνειας εργασίας

Linos80
25-12-2004, 01:49
οπως προειπε ο Linos ειμαι ελλαδα τωρα και βρισκομαι σε εντατικο προγραμμα αποτοξινωσης απο τα pc.
οταν επιστρεψω Αγγλια θα κατσω να κανω καμια μεταφραση στους οδηγους που εχει η επισημη σελιδα τους
θα ανοιξω και κανα thread με ολα τα προγραμματα που εχω βρει σχετικα με το αθλημα του desktop modification...
peace

Ποσος καιρος παει που το λες αυτο?
Αντε να δουμε ποτε θα το κανεις μπας και φτιαξουμε κανα desktop της προκοπης.
Αναμενουμε!!! :112:

fantacid
25-12-2004, 02:25
βασικα μου φανηκε αρκετα μουφα,οπως το εβαλα ετσι το εβγαλα,εξαλλου δεν ξερω αν το εχω ακομα σε καποιο cd για να του δωσω 2η ευκαιρια.
προτιμουσα το MBM,μλκια του Alex Van Kaam που παρτησε ενα τετοιο project γιαυτη τη μλκια