View Full Version : C++ .NET TextBox
Μήπως μπορεί κάποιος να μου ποιες παραμέτρους πρέπει να πειράξω για να δέχεται ένα Textbox μόνο αριθμούς και συγκεκριμένα integers; Επίσης να μην μπορεί ο χρήστης να αλλάξει αυτό που εμφανίζεται στο textbox; Νομίζω οτι πρέπει να γίνεται Έψαξα στο msdn αλλά δεν μπόρεσα να βρω ακριβώς αυτό που θέλω Γενικότερα μπορώ να βρω κάπου όλα αυτά τα παραδείγματα που έχει στο msdn στα ελληνικά;
Ευχαριστώ
Y.Γ. Μήπως έχει κανείς και καμιά υλοιποίηση απο κανένα b+ δένδρο;;; Ζητάω πολλά;;;;
circular
15-06-2005, 11:48
Δεν μπορεις να ορισεις format Εισόδου για textbox. Αυτό που μπορεις να κανεις ειναι να φτιαξεις εναν validator που με καποιο regular expression matching να ελεγχει αν η εισοδος που δινει ο χρηστης ειναι αριθμος. Όσο για το 2ο απλά θέσε το property ReadOnly = true.
b+ δεν μου βρισκεται, αν σε ενδιαφερει b σκέτο (που είναι ακόμα πιο δύσκολο) let me know.
Δεν μπορεις να ορισεις format Εισόδου για textbox. Αυτό που μπορεις να κανεις ειναι να φτιαξεις εναν validator που με καποιο regular expression matching να ελεγχει αν η εισοδος που δινει ο χρηστης ειναι αριθμος. Όσο για το 2ο απλά θέσε το property ReadOnly = true.
b+ δεν μου βρισκεται, αν σε ενδιαφερει b σκέτο (που είναι ακόμα πιο δύσκολο) let me know.
Για το TextBox τα βρήκα αυτά που ήθελα Για το δένδρο έστειλα pm
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.