View Full Version : dvd backup!
trilos021
06-09-2004, 22:31
αγόρασα μια ταινια και θέλω να φτιάξω ένα backup της.Το θέμα είναι ότι έχει protection και δεν μπορώ να την κάψω.Τι μπορω να κάνω;μόνο με το DVD Decrypter μπορω να την περασω στο σκληρο.Φαινεται στο προτότυπο ότι έκανα αυτη τη διαδικασία;
Υ.Γ:dvd club και έτσι.... :112:
Δεν φαίνεται τίποτα στο DVD γιατί είναι read only . Ακόμα και να θες να γράψεις δεν γίνεται. Ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι αυτός που περιέγραψες μέσα απο τον σκληρό δίσκο...
Χρησιμοποιησε ανετα το DVD Decrypter χωρις κανενα αγχος.
Τσεκαρε τους σχετικους οδηγους ομως και θα δεις οτι ολα ειναι ευκολα και ανετα!!!
trilos021
06-09-2004, 22:40
στο "club" ομώς δεν θα υπάρξει πρόβλημα;
Rommel.Gr
06-09-2004, 22:44
Σιγα ρε!!!τι προβλημα δηλαδη να υπαρχει;
Περνε τες δυο δυο τις ταινιες και στα @@ σου :105:
trilos021
06-09-2004, 22:50
ρε εγώ νόμιζα ότι υπήρχε τροπος να τα ελένξουνε αυτα γι'αυτό το λεω.
Τι να ελενξουν? Εδώ δεν μπορούν καλά καλά να τα κλειδώσουν.....!
princess
06-09-2004, 23:41
αληθεια να ρωτησω κατι... τα χαλια που εχουν τα δισκακια των club μπορει να οφειλονται στις αντιγραφες που τους εχουν γινει; (πολυ χαλια μωρε αδερφε μου.... τα βινυλια μου καλυτερα δειχνουνε μετα απο τοσα χρονια!)
princess
06-09-2004, 23:59
βασικα αυτο που ρωταω ειναι αν η διαδικασια της αντιγραφης (μεταφορα με το dvd shrink η καποιο αλλο προγραμμα κλπ) προκαλει καποιου ειδους φθορα στο δισκακι... Δε με κοβει τοσο για τα δισκακια των club οσο για τα αντιγραφα που κανω στα δικα μου... Κι αυτα τα ΨΨΨ που λετε, ειναι μερικα που δε τα βαζω καθολου στο επιτραπεζιο dvd γιατι αμφιβαλλω αν θα τα παιξει, και δεν ξερω και τι μπορει να του κανουν (του pcιου κανει 40 ευρω σκασιλα μου στο κατω κατω)
Hemispasm
07-09-2004, 00:19
βασικα αυτο που ρωταω ειναι αν η διαδικασια της αντιγραφης (μεταφορα με το dvd shrink η καποιο αλλο προγραμμα κλπ) προκαλει καποιου ειδους φθορα στο δισκακι... Δεδομενου οτι τα rpm που πιανει ο δισκος κατα την αναγνωση του κατα το ριπαρισμα ειναι κατα πολυ περισσοτερα της απλης αναπαραγωγης χ1 για το οποιο προοριζεται θεωρητικα το επιβαρυνει. Πρακτικα η επιβαρυνση αυτη ειναι μηδαμινη μπροστα στη κακομεταχειριση που δεχεται καθημερια απο τον average Joe Doe που το χρησιμοποιει για αναπαραγωγη απλα και για freesbie για τα παιδια του πριν το επιστρεψει.
princess
07-09-2004, 00:28
να συμπερανω δηλ οτι αντιγραφα απο τα lord of the rings μου να κανω μονο μια φορα, και μετα να κανω αντιγραφα απο τα αντιγραφα; (αυτο ειναι το ζητουμενο)
Hemispasm
07-09-2004, 00:49
δεν ειναι λογος να χασεις υπνο λογο του θεματος αυτου, αλλα αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα, τοτε ναι κανε αντιγραφα απο τα αντιγραφα σου ;)
Η επιβαρυνση στην οποια αναφερθηκα ειναι αμελητεα αν γινεται μια φορα στο τοσο, αν γινεται επι καθημερινης βασεως τοτε ναι θα ξεφυγει απο τα θεωρητικα μονο επιπεδα.
maddoctor
07-09-2004, 01:43
Εγώ πάντως τις πέρνω 5 - 5 και σχεδόν καθημερινά.Αφού μία φορά με ρώτησαν κιόλας..... "Στο γρήγορο τις βλέπετε?" LOL ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.