View Full Version : μετα απο το dvd decrypter τι;
trilos021
07-09-2004, 11:50
αφού πέρασα μια ταινια στο σκληρο με χωρητικότητα 6,3 gb τώρα θέλω να την γράψω σε 1 dvd.Με ποιο πρόγραμμα θα κάνω ένα "εύκολο" ripping?
saxon_747
07-09-2004, 11:54
Dvd Shrink. Ευκολο και γρηγορο, αν εχεις και το nero εγκατεστημενο στο γραφει κατευθειαν...
Άλλη μιά ψήφος για το DVD Shrink (http://www.dvdshrink.org).
Καλό είναι και το DVD2One.
Καλό είναι και το dvd2one. Ταχύτατο και με πολύ καλό σε ποιότητα αποτέλεσμα
dvd2one123
Πανευκολο και πολύ γρήγορο.....
fantacid
07-09-2004, 12:14
dvdshrink,απλα, απλο κ καλο!!
εγω ψηφιζω τo 1clickdvdcopy
Prokopas
07-09-2004, 13:07
Ακόμα μία ψήφος στο DVD Shrink.
paokaras45
07-09-2004, 13:12
DVD Shrink με κλειστά μάτια! Και αυτόματο mode και πλήρως παραμετροποιήσιμο!!!
maddoctor
07-09-2004, 15:30
αφού πέρασα μια ταινια στο σκληρο με χωρητικότητα 6,3 gb τώρα θέλω να την γράψω σε 1 dvd.Με ποιο πρόγραμμα θα κάνω ένα "εύκολο" ripping?
1.Η διαδικασία που θέλεις να κάνεις λέγεται reencode και όχι ripping!Ripping λέγεται η διαδικασία της μεταφοράς της ταινίας από το dvd στον σκληρό δίσκο.
2.Θα ψηφίσω και εγώ το DVDShrink μιας και είναι το καλύτερο!Ακόμα να ξέρεις ότι χρησιμοποιώντας το DVDShrink, εφόσον η συμπίεση είναι κάτω του 70%, καλό είναι να ενεργοποιήσεις την έξτρα επιλογή που έχει το τελευταίο DVDShrink - Deep analysis.Έχει διαφορά στην ποιότητα.Μπορείς ακόμα χειροκίνητα να συμπιέσεις παραπάνω τα έξτρα της ταινίας, δίνοντας έτσι περισσότερη ελευθερία στην ταινία την ίδια, άρα και καλύτερη ποιότητα. :036:
MADKiller7
07-09-2004, 15:43
DVD Shrink ....... δαγκωτο.Ευκολο,γρηγορο,καλο............
DVD Shrink 3.2
Tα κανει ολα και γρηγορα (στη τελευταια εκδοση).
trilos021
07-09-2004, 16:47
έχω βάλει το DVD Shrink 3.2 αλλα αυτο ζητά αρχεία σε μορφή *.iso(εικονα) αλλα εγώ δεν το έχω σε εικόνα.Όταν πάω να το μετατρέψω σε εικονα με το copytoDVD στα μέσα σχεδόν της διαδικασιας μετατροπής λέει"εγινε λάθος κατα τη μετατροπη σε εικονα.ελενξτε αν έχει γίνει σωστά η μεταφορα του dvd στο σκληρό".Εγω το ξαναπερασα στο σκληρό αλλα αυτο...τα ίδια!
Κάνε την μεταφορά του DVD (ταινίας) στο δίσκο με το DVD Shrink.
Εμένα η γνώμη μου είναι διαφορετική... Αν έχεις το Roxio Easy Media Creator 7 άνοιξε το Disc Copier και επίλεξε αριστερά το "Disc Image or DVD-Video Folder" ύστερα πήγαινε στον φάκελο όπου αποθήκευσες το DVD και διάλεξε αν θες όλο το DVD ή μόνο την ταινία (χωρίς π.χ. τα extras κτλ.) ανάλογα με την ποιότητα της εικόνας που σου δείχνει ότι θα έχει. Η συνέχεια είναι γνωστή... ένα άγραφο δισκάκι DVD και αρκετός χώρος στον σκληρό για image...
Aφου εχεις περασει την ταινια στο σκληρο σου συμπιεσε το με το dvd2one.
Στην επομενη ταινια ομως χρησιμοποιησε απο την αρχη το dvdshrink το οποιο κανει την δουλεια και των δυο προηγουμενων μαζι δηλ.και ξεκλειδωνει την ταινια και την συμπιεζει για να χωραει σε ενα δισκακι και ολα αυτα και ταχυτερα και νομιζω με καλυτερη ποιοτητα :040:
trilos021
08-09-2004, 10:34
παιδια τώρα που έμαθα το dvd shrink δεν με σταματαει τίποτα!είναι τελειο!εχω γράψει απο χθες 8 ταινιες!!
χεχεχε , κρύβε λογια......
maddoctor
08-09-2004, 14:11
χεχεχε , κρύβε λογια......
Σωστός.Η αντιγραφή ταινιών που δεν τις κατέχεις εσύ αυθεντικά αλλά τις έχεις νοικιάσει από κάπου (βιντεικλάμπ ή άλλού), είναι ποινικό αδίκημα που δίωκεται με ποινή φυλάκισης (εάν δεν κάνω λάθος) ή χρηματικό ποσό εάς 10.000,00€ !!!!
Βέβαια ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα να κρατήσεις όσα αντίγραφα θέλεις των ταινιών που έχεις νόμιμα αγορασμένες!
maddoctor
08-09-2004, 14:45
Το ειπαμε Γιατρε αυτο εμενα θα με χωσει στα Ταρταρα η Private κι η Vivid αν μαθoυν τι κανω με τον Α64_ΧΧΧ που εχω (εχει XXX stepping) :077: :077:
Δεν θα πω τίποτα παραπάνω......LOL! :077:
Ξέρετε ότι υπάρχει και αμοιβή για το κάρφωμα ?
Χμ που έβαλα το τηλέφωνο καταγγελιών αλλά και εκείνη την προσφορά με τον FX53 ??
Προσφατα στη Θεσσαλονικη πιασανε μια γιαφκα με πολλες χιλιαδες CD-DVD.
Kαι ολοι ηταν Αfromans οποτε εσυ δεν κινδυνευεις.
Οταν ακουσεις να πιανουν σχιστοματηδες τοτε να ανησυχεις :117:
Γιατι xrist22 σου εδωσα την εντυπωση οτι ειμαι Κινεζος?? :033: :033:
Ασχετα τι γουστα (αβαταρ εννοω)....
Xεχε.. χιουμορ λογω των γουστων σου. :smilejap:
trilos021
09-09-2004, 12:13
όταν λέω ταινιες εννοώ δικές μου ταινιες με προταγωνιστη εμένα!
krisiun82
09-09-2004, 19:33
DVD Shrink
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.