View Full Version : Javascript και παλι??
παιδια θελω οταν περναει το mouse πανω απο ενα hyperlink να δειχνει ενα κειμενακι,οχι σαν popup ενα μικρο κειμενακι θα το εχετε δει σε αρκετες σελιδες πιστευω,που σου δινει και καλα μια επεξηγηση πανω απο αυτο που περναει το ποντικι.το εχει κανει κανεις σας???καμια ιδεα?
circular
22-06-2005, 10:52
Δεν χρειάζεται javascript. Βάλε στο hyperlink την πληροφορία που θες ως εξής: <a href="aaa.html" title="mpla mpla mpla">link text</a>
ο σκοπος μου ειναι να γλυτωσω τα πολλα htm στη σελιδα μου,μιας και δεν εχει νοημα για 5λεξεις να εχω και σελιδα...ετσι που το λες αποτι βλεπω χρειζεται σελιδα....εχω ξεσκονισει το google αλλα κανουν κατι χαζα πραγματα και με τεραστιο κωδικα,που θα το κανει αργο..
JohnFishy
23-06-2005, 14:52
Μα αν ειναι λινκ σε καποιο αλλο αρχειο δεν θα πηγαινει?? Αυτο που σου εδωσε ο circular κανει αυτο που ζητησες, δλδ οταν πας το mouse πανω απο ενα λινκ σου πεταει ενα tooltip.
μισο γιατι ή δεν καταλαβα σωστα ή το εκανα λαθος...βαζω κατευθειαν στο hyperlink τον κωδικα αυτο?ή πρειε να φτιαξω και το aaa.html???
JohnFishy
23-06-2005, 19:33
παιδια θελω οταν περναει το mouse πανω απο ενα hyperlink να δειχνει ενα κειμενακι,οχι σαν popup ενα μικρο κειμενακι θα το εχετε δει σε αρκετες σελιδες πιστευω,που σου δινει και καλα μια επεξηγηση πανω απο αυτο που περναει το ποντικι.το εχει κανει κανεις σας???καμια ιδεα?
Μα αν ειναι link τοτε θα πηγαινει καπου ετσι δεν ειναι? Οποτε θα εχεις ηδη ενα αρχειο aaa.htm η οπως αλλιως το λες ετοιμο.
maddoctor
23-06-2005, 20:52
Εάν φτιάχνεις τις ιστοσελίδες σου με το FrontPage, στο παράθυρο που εμφανίζεται όταν πας να βάλεις το link για το όποιο αρχείο/σελίδα, θα δεις πάνω δεξιά ένα κουμπί που λέει ScreenTip.Αυτό είναι που ζητάς.Πάτα το και γράψε εκεί ότι θέλεις να εμφανίζεται όταν πας τον δείκτη οτυ ποντικιού πάνω από ένα link.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.