View Full Version : Χαθηκε αρχειο
fortenick
08-09-2004, 21:34
Εντελως ξαφνικα και ενω εκανε εκινηση ο υπολογιστης μου βγαζει το εξης μηνυμα. τα windows δεν ειναι δυνατον να φορτωσουν γιατι το αρχειο windows root\system32\hal.dll δεν υπαρχει η ειναι κατεστραμενο.Πω μπορω να το ανακτησω?
Αν έχεις κάνει overclocking κατέβασε τους χρονισμούς σου. Μπορεί λόγο του overclocking να γίνεται αυτό.
Τώρα με το CD των Windows νομίζω μπορείς να κάνεις επιδιόρθωση της εγκατάστασής σου. Το πως ακριβώς ας πει κάποιος άλλος διότι έγώ έχω καλομάθει με το Ghost....
fortenick
08-09-2004, 21:48
Εχω κανει και εγω buckup me to ghost αλλα πως το επαναφερω?θα τα πουμε σε λιγο γιατι τωρα αρχιζει η εθνικη
Βάλε το cd των windows και πέρασε τα windows ξανά από πάνω όπως είναι και θα επανέλθουν!
βασικα μου εμφανιζεται που κ που αυτο το μύνημα αλλά με ένα restart μπουτάρει κανονικά. Επίσης δοκίμασε να βάλεις το αρχείο αυτό(θα το βρείς στο σι-ντι της εγκατάστασης) στο system32.
kagelar34
09-09-2004, 13:11
ναι ρε βάλε το αρχείο από dos εκεί που λέει το έχω πάθει και εγώ αλλά δεν θυμάμαι πως το έλυσα.... του μιλούσα ευγενικά το χάιδευα του έδινα φαϊ δοκίμασε τα....
Orthodox
09-09-2004, 14:30
Το πιο πιθανό είναι αυτό που λέει ο john_dr, ή κάποιο άλλο σφάλμα του hardware. Το HAL (Hardware Abstraction Layer) δεν είναι ένα απλό αρχείο που καταστράφηκε. Το μήνυμα πιθανότατα σε αποπροσανατολίζει αλλά ουσιαστικά το hardware σου δεν αναγνωρίζεται σωστά από το λειτουργικό και κολλάει η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη. Οι o/cers πρέπει να το έχετε δει αυτό το μήνυμα αρκετές φορές…:077:
Alejandro
29-01-2005, 22:08
Το πιο πιθανό είναι αυτό που λέει ο john_dr, ή κάποιο άλλο σφάλμα του hardware. Το HAL (Hardware Abstraction Layer) δεν είναι ένα απλό αρχείο που καταστράφηκε. Το μήνυμα πιθανότατα σε αποπροσανατολίζει αλλά ουσιαστικά το hardware σου δεν αναγνωρίζεται σωστά από το λειτουργικό και κολλάει η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη. Οι o/cers πρέπει να το έχετε δει αυτό το μήνυμα αρκετές φορές…:077:
Βάζοντας έναν 3ο σκληρό στο PC και προσπαθόντας να μπω στα XP μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.
Έχω ακόμα ένα λειτουργικό (WinME) από το οποίο μπορώ να μπω κανονικά και βλέπω τον 3ο σκληρό.
Ξέρει κανείς τί μπορώ να κάνω ώστε να μην μου βγάζει το μήνυμα για το hal.dll και να καταφέρω να μπω στα XP βλέποντας τον σκληρό;
tziamanik
29-01-2005, 23:16
Βρε μπας και ειναι ο γνωστός ΧΑΛ και γι'αυτο πεθανε?
για δες εδώ
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_haldll_missing.htm
τι μπορεις να κάνεις
αν δεν μπορεις να το βρεις εδώ ειναι...
Εχω και sticky εδω: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=2605
Alejandro
30-01-2005, 01:49
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ξέχασα να πω πως το αρχείο είναι μια χαρά γιατί όταν βγάζω τον δίσκο μπαίνω στα XP.
Μόνο όταν τον βάζω και προσπαθώ να μπω μου βγάζει αυτό το μήνυμα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ξέχασα να πω πως το αρχείο είναι μια χαρά γιατί όταν βγάζω τον δίσκο μπαίνω στα XP.
γινε λιγακι πιο σαφής αν μπορεις...δεν το επιασα
Ξέχασα να πω πως το αρχείο είναι μια χαρά γιατί όταν βγάζω τον δίσκο μπαίνω στα XP.
Α! για κάτσε...
Εννοείς ότι έχεις δεύτερο σκληρό και όταν τον βάζεις πάνω στο κάνει αυτό?
Εάν ναι... τότε είναι απλά τα πράγματα...
Τον βάζεις καταλάθος master...και πάει να bootarei απο εκεί αλλά φυσικά δεν βρίσκει τπτ...μιας και ο δίσκος δεν έχει λειτουργικό...
Απλά βάλε σωστά τα jumperakia και θα είσαι οκ...
Alejandro
30-01-2005, 21:01
Α! για κάτσε...
Εννοείς ότι έχεις δεύτερο σκληρό και όταν τον βάζεις πάνω στο κάνει αυτό?
Εάν ναι... τότε είναι απλά τα πράγματα...
Τον βάζεις καταλάθος master...και πάει να bootarei απο εκεί αλλά φυσικά δεν βρίσκει τπτ...μιας και ο δίσκος δεν έχει λειτουργικό...
Απλά βάλε σωστά τα jumperakia και θα είσαι οκ...
Φίλε μου, όπως είπα και στο 1ο μου μήνυμα, είναι ο 3ος σκληρός που βάζω στο μηχάνημα.
Θα το κοιτάξω αυτό με τα jumperάκια που λες αν και μου φαίνεται παράξενο που τα WinME τον βλέπουν κανονικά.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.