PDA

View Full Version : ποσα τηλ. θα παρω???

bill--22
14-07-2005, 15:13
κανω συχνα format και πρεπει να κανω ενεργοποιηση μεσο τηλ. :076: υπαρχει τροπος να το αποφυγω αυτο?:100:

DVD_GR
14-07-2005, 15:17
αν θες να εισαι νομιμος,κανε ενεργοποιηση και αμεσως μετα ghost,και επαναφερεις το ghost καθε φορα που εισαι για φορματ.

soulclaimer
14-07-2005, 15:17
η απάντηση μας οδηγεί σε μονοπάτια οπού οι περισσοτεροι έχουν ξυλινο πόδι, ένα μάτι και το ρούμι ρέει άφθονο στα καταστρώματα των πλοίων....

bill--22
14-07-2005, 15:23
αν θες να εισαι νομιμος,κανε ενεργοποιηση και αμεσως μετα ghost,και επαναφερεις το ghost καθε φορα που εισαι για φορματ.
το εξηγεις λιγο περισσοτερο....

schumifer
14-07-2005, 18:05
η απάντηση μας οδηγεί σε μονοπάτια οπού οι περισσοτεροι έχουν ξυλινο πόδι, ένα μάτι και το ρούμι ρέει άφθονο στα καταστρώματα των πλοίων....

ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ έλιωσα ρε άτιμε και είμαι και σε βιβλιοθήκη...

mefistofelis
14-07-2005, 18:11
Επισης μπορεις να κρατας τους κωδικους ενεργοποιησης που σου δινουν.Πολλες φορες ανας απο αυτους ταιριαζει και κανεις την δουλεια σου μια χαρα

DVD_GR
14-07-2005, 18:38
το εξηγεις λιγο περισσοτερο....

βαζεις windows , Κανεις ενεργοποιηση και τελειωσες,βαζεις ghost boot disk και ghostareis,τπτ περιπλοκο.χαιρομαι που σε γνωριζω,πιστευω εισαι απο τους λιγους που κανουν ενεργοποιηση..... γκουχ γκουχ.....

Erlik
15-07-2005, 00:47
το activation τelephone μπορεί να το αποφύγεις ως εξής.
κάνε backup το αρχείο WPA.DBL από τον φάκελο C:\WINDOWS\SYSTEM32 και σώστο σε μια δισκέτα,cd,dvd κάπου.
και μετά από format το επαναφέρεις.θα πρέπει να μετονομάσεις το παρών αρχείο σε κάτι Πχ.wpa_new.dbl και μετά να το αντικαταστήσεις.και όλα αυτά σε safe mode.

αν και εμένα μου έχει πετύχει κάπου είχε πάρει το μάτι αυτό:
It is valuable to back up the two files WPA.DBL and WPA.BAK from the Windows\System32 folder.Then, should they get damaged, or should you do a ‘Repair’ reinstallation of Win XP, these files can be copied back to restore the prior activation status. However, this only works in those limited circumstances. The contents of these two files is matched to the specific Windows setup; therefore, contrary to what many journalists and members of the user community have written in recent months, restoring these files will not restore your activation status following a reformat and clean install.
οπότε κάνε το backup καλού κακού..

schumifer
16-07-2005, 00:04
Πολλή δουλέια βρε έρλικ.

mefistofelis
17-07-2005, 20:28
το activation τelephone μπορεί να το αποφύγεις ως εξής.
κάνε backup το αρχείο WPA.DBL από τον φάκελο C:\WINDOWS\SYSTEM32 και σώστο σε μια δισκέτα,cd,dvd κάπου.
και μετά από format το επαναφέρεις.θα πρέπει να μετονομάσεις το παρών αρχείο σε κάτι Πχ.wpa_new.dbl και μετά να το αντικαταστήσεις.και όλα αυτά σε safe mode.

αν και εμένα μου έχει πετύχει κάπου είχε πάρει το μάτι αυτό:
It is valuable to back up the two files WPA.DBL and WPA.BAK from the Windows\System32 folder.Then, should they get damaged, or should you do a ‘Repair’ reinstallation of Win XP, these files can be copied back to restore the prior activation status. However, this only works in those limited circumstances. The contents of these two files is matched to the specific Windows setup; therefore, contrary to what many journalists and members of the user community have written in recent months, restoring these files will not restore your activation status following a reformat and clean install.
οπότε κάνε το backup καλού κακού..

Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος αυτο?

Erlik
17-07-2005, 20:31
εγώ δεν σου φτάνω???
πλάκα κάνω.
αν το έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος ας πει την γνώμη του...

maddoctor
17-07-2005, 21:31
Το κόλπο αυτό δουλεύει.Θεωρητικά δεν είναι παράνομο, αφού το αρχείο αυτό τροποποιείτε μόνο εφόσον γίνει σωστά το acivation, δηλαδή με τον νόμιμο τρόπο.Άρα εφόσον έχεις νόμιμη έκδοση των ΧΡ, το αρχείο αυτό κάθε φορά θα τροποιποιείτε αναλόγως.

medthom
17-07-2005, 22:09

Haaaar ya scurvy dog!!!

mefistofelis
18-07-2005, 00:10
Haaaar ya scurvy dog!!!
Watch yer mouth or you shall take a long walk off a short plank...

soulclaimer
18-07-2005, 12:16
Haaaar ya scurvy dog!!!

Yup, im a bloody poet .... :030:

schumifer
19-07-2005, 10:42
ΟΤ-Μαντ σε ευχαριστώ για τη διόρθωση μάλλον μου ξέφυγαν λέξεις ταμπού και νόμιζα ότι τα πρόσεχα αυτά. Ελπίζω να μη σε ξανακουράσω. Θα βάλω το soulclaimer να μου κάνει ιδιαίτερα-ΟΤ