View Full Version : Φορτωμα αρχειων .reg μεσω της visual basic ?
λοιπον καποτε σε αλλο βεβαια Forum σας ειχα πει οτι ηθελα να φτιαξω ενα προγραματακι util για μενα μεσω του οποιου θα πειραζω τα windows επειδη η αποπειρα μου να πειραζω την registry μεσω της Visual basic εν μερη απετυχε (μαλλον δεν εχω ακομα την καταλληλη πειρα που θα παει ) δεν πειραζει επειδη αυτο ειναι λιγακι δυσκολο για να με βοηθησετε απευθειας απο εδω εχω κατι πιο ευκολο σημερα θελω να μαθω πως μεσα απο ενα προγραμμα σε visual basic μπορω να φορτωσω ενα αρχειο .reg ! Μια παρατηρηση δεν θα ηθελα να πεταγεται το κουτακι να με ρωταει εαν θελω να κανω την επεμβαση στην registry! :105:
Ας φιλοτιμηθει καποιος να μου πει ειναι κριμα ενα project να μεινει στην μεση (λολ) :119: :119:
Ήθελα να σου απαντήσω και στο άλλο site αλλά δεν πρόλαβα.
Ο κώδικας αυτός είναι για να δημιουργείς και να διαγράφεις κλειδιά εύκολα στην visual basic. Τον θεωρώ τον πιο απλό που έχω βρει. Απλά κάνε paste τον κώδικα στο Declerations-> General της αρχικής σου φόρμας και δούλεψε με τα ονόματα των subs
http://briefcase.pathfinder.gr/download/emneziaf/24291/286885/0/reg.txt
ευχαριστω πολυ ! για αυτο που ρωταω παραπανω δηλαδη να κανω merge αρχεια .reg μεσα απο την visual basic ?
Δεν κατάφερα να βρω κάτι. Αν άνοιγες το αρχείο σαν κείμενο και μετά πέρναγες τα κλειδιά με τον παραπάνω κώδικα δεν θα σε βόλευε; Τι θες να φτιάξεις;
ενα προγραμμα μεσω του οποιου θα πειραζω ρυθμισεις των windows μεσω απο registry
σε καποια απο αυτα εχω πετυχει ομως για επεξεργασια dwords και αλλα δεν τα παω καλα αλλο θελω να κανει ο κωδικας και αλλο κανει , ετσι σκεφτηκα αντι να γραφω ολοκληρο κωδικα για αυτα απλα να ανοιγω μεσω απο αυτο το προγραμμα τα αρχεια .reg που τα εχω ετοιμα!
Συγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν αλλά δεν είχα δει ότι είχες απαντήσει! Βρήκα ένα πρόγραμμα που πειράζει DWORDS, STRINGS και BINARIES στην registry. Ίσως σου φανεί χρήσιμο http://www.freevbcode.com/ShowCode.Asp?ID=2887 πριν το τρέξεις σαν κωδικα πρέπει να κάνεις register το αρχείο RegDemo.dll
Για τα κομμάτια .reg δεν έχω βρει κάτι. Αν βρω θα σου πω
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.