View Full Version : Windows Crash
Γεια χαρα τι κανουμε ολα καλα?
Λοιπον αντιμετωπιζω εδω και καιρο ενα απο τα ισως γνωστα προβληματα που μπορει και να οφειλεται στο SP2 αυτο θα το δειτε απο την φωτο
Αυτο συμβαινει οταν παω να ανοιξω video- και οτιδηποτε εχω κατεβασει απο P2P
αλλα δεν μπορει συνεχεια να κανει crash το μηχανημα καπου εχει καταντησει ενοχλητικο εχω απενεργοποιησει και το Firewall μεσα απο τις Υπηρεσιες αλλα τιποτα αυτο εκει πηγα και στο ΑΕΔ αποτροπη εκτελ προγρ αλλα ουτε εκει
μηπως κανενας καμια ιδεα??
Ευχαριστω..
Γιατι δεν δοκιμαζεις να βγαλεις το SP2? (Ποια φωτο? :017: )
Ελα οκ το διορθωσα το λαθος μου κοιταξε την φωτο τωρα.
Αν ειδα καλα σου "πεταει" σφαλμα ο explorer σωστα? Μηπως εχεις κανει οβερκλοκ?
Ποτε τετοια πραγματα και δεν μου αρεσουν και δεν ξερω και πως γινεται κατι τετοιο
Κατι αλλο παιζει με το SP2 λεω δεν ξερω
schumifer
19-07-2005, 01:39
Σφάλματα μπορεί να βγαίνουν και στα default οπότε ένα memtest και ένα s&m ψήσιμο θα αποδείξουν τη σταθερότητα του υλικού σου ώστε να ακολουθήσεις άλλες οδούς επίλυσης των προβλημάτων σου
Orthodox
19-07-2005, 03:09
Event viewer
maddoctor
19-07-2005, 07:22
1. Τι είδους βίντεο προσπαθείς να δεις? (επέκταση)
2. Με ποιον player?Έχεις δοκιμάσει με άλλο player?
3. Με άλλα αρχεία έχεις πρόβλημα?
4. Event viewer?
5. Είσαι σίγουρος ότι είσαι καθαρός από διάφορα "ζουζούνια"!?
Αρχικα video απο Emule & συνηθως P2P προγραμματα συναυλιες και με τον Media Player Micros.. τα εβλεπα μετα ομως εβαλα τους codecs πριν ποσο καιρο βγηκαν και τα παιζω με τον Bsplayer απιστευτος αλλα οταν ανοιγω ενα folder & ειναι το video χυμα πεταει αυτο το μυνημα
ειναι τραγικο γιατι κολλαει ολο το μηχανημα
Οσο για τα διαφορα ζωντανα κανω καθε μερα scan με το Spybot με το Antispyware εχω Antivirus,Firewall
Και το σημαντικοτερο προσεχω που παταω...
Κατι αλλο παιζει με το SP2 δυστηχως γιατι με το SP1 δεν τα ειχα αυτα
maddoctor
20-07-2005, 19:48
Τα βίντεο μέσα στο φάκελο, μήπως είναι σε μορφή preview?Σε περίπτωση που είναι, βγάλε την, γιατί ζορίζει το σύστημα και μπορεί να σου πετάξει τέτοια μηνύματα.
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα το "preview" για πες περισσοτερα στοιχεια για να δω αν καταλαβα τι εννοεις απλα για να ειμαι standar πριν κανω οτι κανω
Thanks
maddoctor
20-07-2005, 21:56
Στον explorer μπορείς να δεις τα αρχεία είτε με λεπτομέριες (details), είτε προεπισκόπηση (preview), είτε με άλλες 3 επιλογές (μην το ψάχνω τώρα).Εάν είναι στο preview, βγάλτο.
Κοιτα αυτο που λες το εχω κανει ειναι μια προσωρινη λυση να την αληθεια απλα οταν παω στον φακελο μετα απο λιγα δευτερολεπτα βγαινει το μηνυμα
maddoctor
21-07-2005, 07:46
Δεν κατάλαβα.Το είχες στο preview, το έβγαλες και πάλι κρασάρει!?
Βεβαιοτατα εφοσον το εχω στο preview παω να κανω κλικ στο αρχειο να παιξει και αφου ανοιγει κανονικα παιζει πεταει και το ωραιο pop-up που σου εδειξα ετσι για το γλυκο στο τελος και πρεπει να πατησω τερματισμο και το μηχαμηνα σβηνει (oxi restart)απλα επενερχεται και παλι αλλα δεν μπορει να γινεται αυτο συνεχεια σωστα...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.