View Full Version : Xenon (The Game)
Έπεσα πάνω του τυχαία σε κάτι abandonware
Για εμένα το καλύτερο shoot em up μαζί με το R-Type
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.
Όσοι θυμάστε αυτό το Παιχνίδι των Bitmap Brothers (ειδικά οι Amigaκιδες)
δείτε αυτό http://www.bitmap-brothers.co.uk/files/xenon2000/Xenon2000.zip
Κορυφαίο παίζει και σε xp...... :060:
To μόνο μείον έιναι οτι δεν μπορείς να σώσεις :(
Επί την ευκαιρία-ωραίο το avatar σου :077:
Κανένα καλύτερο από το Xenon2 - Megablast. Και η μουσική για την εποχή του....απίστευτη για home computer!!!
Που το θυμήθηκες αυτο???εχω να το παιξω απο οταν ειχα 486!!!! Και ηταν όντως κορυφη!!!
Xenon2! To μοναδικο παιχνιδι με το prince of persia που ετρεχε το ιδιο σε 286 και σε pentium!!!!! Kορυφαιο, επιτρεψτε μου ομως να εχω ιδιαιτερη αδυναμια στο r-type!
Ποιον 286! Εγώ σε 8088 το έπαιζα και έτρεχε το ίδιο!
Κορυφαία σκηνή όταν έπαρνες το power-up που σου έδινε όλα σχεδόν τα όπλα για μερικά δευτερόλεπτα.
Μαζί με το GODS ήταν απ'τα αγαπημένα μου αυτής της εταιρείας. Οι καλύτερες παραγωγές σε ποιότητα ήταν των Bitmap bros, άσε που χρησιμοποιούσαν Ελληνα σε αρκετά παιγνίδια για την μουσική τους.
@cosmic Ξανθιά που μπλόκαρε! Πέταξε μπλε οθόνη! :077:
Το R-Type ήταν εκνευριστηκά σπαστικό όταν είχες σκοτώσεις τους πάντες και ακούμπαγες σε ένα χιλιοστό του τείχου και έχανες. Ωστώσο δεν σταμάταγες να παίζεις με τίποτα! :070:
Ποιον 286! Εγώ σε 8088 το έπαιζα και έτρεχε το ίδιο!
Κορυφαία σκηνή όταν έπαρνες το power-up που σου έδινε όλα σχεδόν τα όπλα για μερικά δευτερόλεπτα.
Μαζί με το GODS ήταν απ'τα αγαπημένα μου αυτής της εταιρείας. Οι καλύτερες παραγωγές σε ποιότητα ήταν των Bitmap bros, άσε που χρησιμοποιούσαν Ελληνα σε αρκετά παιγνίδια για την μουσική τους.
@cosmic Ξανθιά που μπλόκαρε! Πέταξε μπλε οθόνη! :077:
Το R-Type ήταν εκνευριστηκά σπαστικό όταν είχες σκοτώσεις τους πάντες και ακούμπαγες σε ένα χιλιοστό του τείχου και έχανες. Ωστώσο δεν σταμάταγες να παίζεις με τίποτα! :070:
GODS!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIVA OLDIES FOREVER :041: :041: :041: :041: :041:
Υ.Γ. Αυτη (η δυσκολια) ηταν η πορωση που εκαναν παιχνιδια σαν το r-type και το 1942 να ξεχωριζουν!
Ωραίο το game emnezia :023:
fantacid
13-09-2004, 21:55
To συχαινομαι αυτο το παιχνιδι ..........
ειχα γλιτωσει τοσα χρονια που ειχε ξεχαστει απο το κοσμο
κ τωρα ηρθες εσυ ..................................
:074: Xenon :096: Xenon 2 :077: Xenon 2000 Mουχαχαχαχα
kagelar34
15-09-2004, 05:54
ρε παιδιά μήπως ξέρετε κανεναν flight simulator με αεροπλάνα Β παγκόσμιου να το κατεβάσω από κάπου...?
ή κάτι σε στυλ rebel assault 2 δεν με χαλάει αρκεί να υπάρχει κάπου on-line ...σε κανα περιοδικό-demo
θέλω να πετάξω!!!!!!!!!!!!!!!
Για πότε μετά πάω και σε κανα κομπιουτεράδικο και παίρνω και ένα joystick με κόκκινο κουμπί που προστατύεται από τζαμάκι, χαμπάρι δεν παίρνετε.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.