kbilly13@
11-09-2004, 05:01
Έπεσε στα χέρια μου πρόσφατα ο duronάκος (8*100fsb) μου, που είχα δώσει κάποτε σε έναν ξάδερφο! είχε κάποια προβλήματα το σύστημα: mobo chaintech kt133, psu, related... του λέω δεν πετάγεσαι να πάρεις κανα Mobo, psu, Μνήμη? Μιας και είναι και "Τσίπης" :003: πήρε ένα Αlbatron kt600, noname psu 350w, 256ddr/400, τον έπεισα να βάλει και έναν καινούριο 80άρη HD...
Ε, δεν άντεξα στον πειρασμό βέβαια και τον "περιποιήθηκα" λιγο... αφού του έβαλα και μια Thermaltake Silent boost χάλκινη!
κάρτα γραφικών μια used gf4mx-440 (αντί για την 3dfx voodoo 2 που είχε)
...πρώτη κίνηση, γεφύρωμα με το μολυβάκι τα L1 bridges, για ξεκλείδωμα..
Χαμήλωμα του multi στο ελάχιστο (5.5) και ανέβασμα fsb - τεστ με prime κτλ, για να μην μου τα φέρνει πίσω.. αποτελέσματα?... φωτό...
Περιττό να πω ότι ξετρελάθηκε με τη διαφορά που είχε το σύστημα, με πριν... δεν το πίστευε... ούτε και εγώ βέβαια, καθώς δούλευε άνετα win xp pro και προγράμματα - και έπαιζε και ικανοποιητικά μερικά games!
(A!, στο superpi έχει καλύτερη επίδοση από ότι ο celeron 2400 που έχω στο laptop!!!)
Ε, δεν άντεξα στον πειρασμό βέβαια και τον "περιποιήθηκα" λιγο... αφού του έβαλα και μια Thermaltake Silent boost χάλκινη!
κάρτα γραφικών μια used gf4mx-440 (αντί για την 3dfx voodoo 2 που είχε)
...πρώτη κίνηση, γεφύρωμα με το μολυβάκι τα L1 bridges, για ξεκλείδωμα..
Χαμήλωμα του multi στο ελάχιστο (5.5) και ανέβασμα fsb - τεστ με prime κτλ, για να μην μου τα φέρνει πίσω.. αποτελέσματα?... φωτό...
Περιττό να πω ότι ξετρελάθηκε με τη διαφορά που είχε το σύστημα, με πριν... δεν το πίστευε... ούτε και εγώ βέβαια, καθώς δούλευε άνετα win xp pro και προγράμματα - και έπαιζε και ικανοποιητικά μερικά games!
(A!, στο superpi έχει καλύτερη επίδοση από ότι ο celeron 2400 που έχω στο laptop!!!)