View Full Version : Lirc+ RM-900 remote χωρις το LiveDrive
Πριν μια εβδομαδα 'εκλεψα' το τηλεχειριστιριο (RM-900) απο τον αδελφο μου μιας και δεν το χρειαζεται.Δυστηχως δεν μπορεσα να του παρω και το LiveDrive της Creative που ερχεται μαζι. Τωρα σκεφτομαι το εξης-> να αγορασω ενα ΙR receiver, να το χωσω στο λινυξακι μου και μαζι με το Lirc να το βαλω να δουλεψει.Η ερωτηση μου ειναι αν γινεται μιας και δεν θα εχω το LiveDrive που ερχεται μαζι του αλλα ενα απλο ΙR receiver.Εψαξα και βρηκα οτι το παραπανω τηλεχειριστιριο δουλευει με το Lirc αρα απο εκει και περα δεν θα εχω προβλημα.Καμια ιδεα? τι νομιζετε?
Ευχαριστω!
circular
03-08-2005, 11:13
Δεν έχει κάποιος φίλος/γνωστός σου κάποιο IR Receiver να σου δανείσει για να κάνεις τη δοκιμή?
Αυτό είναι το ίδιο που είχε η DXR3;
Ένα πολύ μικρό/λεπτό;
Προσωπικά έχω αυτό (βέβαια με τον πομποδέκτη της creative) και υποστηριζόταν από όλα τα προγράμματα που είχα δοκιμάσει (και το Lirc)
Δεν έχει κάποιος φίλος/γνωστός σου κάποιο IR Receiver να σου δανείσει για να κάνεις τη δοκιμή?
Εντελως τυχαια ολοι οι γνωστοι μου λειπουν για διακοπες(και εγω τι κανω εδω????) ετσι δεν ειμαστε για δοκιμες. Προσωπικα πιστευω οτι θα γινει μιας και δεν εχει σημασια το ρεμοτε αλλα το προγραμμα που μεταφραζει τα σηματα.Τωρα αν ειμαι τοσο γκαντεμης τι να πω.Θα περιμενω λιγο ακομα για αλλες γνωμες και αν ειναι παω και παιρνω ενα δεκτη.Το πολυ πολυ να μην δουλεψει....!
Ευχαριστω για τις γνωμες.
Τα λεμε.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.