PDA

View Full Version : Παιδια μια μικρη απορεια!!!

Εvo8-By-m-diox
01-10-2005, 01:25
Βασικά για σας και εκ τον προτερων θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που θα ενδιαφερθούν για να μου απαντήσουν....αλλα και αυτούς που θα διαβάσουν το thread αλλα επειδή δεν θα ξέρουν δεν θα μου απαντήσουν..

Στα My documents υπάρχουν μερικά folders τα οποια δημιουργήθηκαν με αγkτασταση προγράμματος...όπως p.x ένας φάκελος που λέει powredvd ένα αλλo windvd ένας άλλο μου λέει οι εικόνες μου και ένας άλλος τα τραγούδια μου...εγώ για τα τραγούδια και για εικόνες έχω κάνει ξεχωριστούς φακέλους οποτε αυτοί δεν μου χρειάζονται!!Τους κάνω del λοιπόν και μετά από 1 restart του pc μου ξαναεμφανιζονται και μου σπάνε τα νεύρα...ξέρει λοιπόν κανεις άμα γίνονται να διαγράφουνε η έστω αυτά τα folders άμα είναι τόσο απαραίτητα μήπως γίνετε να δημιουργούνται αλλου???
Ευχαριστώ και πάλι.....!!

soulclaimer
01-10-2005, 01:35
Μου φένεται πως στις επιλογές του εκάστοτε προγράμματος υπάρχει μια ρυθμιση που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ποιον φάκελο θα χρησιμοποιεί το πρόγραμμα. Απλά ορίζεις τον φάκελο που θες και εισαι εντάξει.(πχ αμα δημιουργείται ενας εξτρα για τα τραγουδια και συ εέχεις τον "η μουσική του Εvo" ορίζεις να χρησιμοποιεί αυτόν το πρόγραμμα και έτσι δε δημιουργεί τον εξτρα.).
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι

Soul.

Εvo8-By-m-diox
01-10-2005, 01:58
φιλε σε ευχαριστώ αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι τέτοια ίσως άμα ξέρει κανένας άλλος να μου απαντήσει....και άμα είναι σίγουρος και(μπορεί και έχει και την διάθεση)να μου γράψει οδηγίες πως γίνετε γιατί έχω ψάξει πολύ για αυτό το θέμα αλλα μάταια σε ευχαριστώ και πάλι πάντως ρε man thanks!!!

soulclaimer
01-10-2005, 02:09
πχ για το Media player 10
Tools-->options-->rip music-->εκει είναι η επιλογη.
Υπάρχει συνήθως αυτη η επιλογή αρκεί να ψάξεις στο σ ω σ τ ο :) μέρος.

Soul.

maddoctor
01-10-2005, 10:51
Για το windvd και το powerDVD πχ, δες στις επιλογές που σου δίνει την δυνατότητα που να σώζεις τα snapshots.Πάντως όσο και να τα σβύσεις αυτά θα φτιάχνονται.

louis_gas
01-10-2005, 11:27
αν δεν καταφερεισ να τα σβησεις μπορεις να τα κανεις κρυφα οποτε δε θα φαινονται

Εvo8-By-m-diox
01-10-2005, 15:24
παιδιά 1.000 ευχαριστώ......Τώρα πάω να τα κάνω μάλλον θα τα κάνω κρυφά παιδιά σας ευχαριστώ όλους...!Nice ρε gas κρυφά η πιο εύκολη λύση!!1

nickthegreek
01-10-2005, 15:30
Όταν κάνεις ένα αρχείο κρυφό μετά πως μπορείς να το δεις αφού δεν θα φαίνεται πλέον?

Drifteras
01-10-2005, 16:10
Θα επιλεξεις την εμφανιση κρυφων αρχειων απο τις ρυθμισεις φακελων.

Εvo8-By-m-diox
01-10-2005, 16:10
πας εργαλεία>επιλογές φακέλων>προβολή>εμφάνιση κρυφών αρχείων η να μην εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και οι φάκελοι.....διαλέγεις και παίρνεις....!!!:P