PDA

View Full Version : ΚΑΤΑ ΤΟ SHUT DOWN ΚΑΝΕΙ RESTART PLEASE HELP!!

georapt
09-12-2005, 22:45
Καλησπέρα παιδιά εχω προβλημα με το pc οταν κάνω τερμ. κανει restart :102: :102: :102:

maddoctor
10-12-2005, 19:23
Δες εάν τι επιλογές έχεις ενεργοποιήσει σχετικά στο ACPI στο BIOS και μέσα στα Windows.
Πάντως θα βοηθούσε λιγάκι εάν μας έλεγες και τι σύστημα έχεις, με τι λειτουργικό.

bfc_xxx
10-12-2005, 23:17
Απενεργοποιησε την αυτοματη επανεκινηση. Αν χτυπαει κατι κατα το κλεισιμο τοτε λογικα κανει επανεκινηση πριν τερματισει. Απενεργοποιοντας την αυτ. επανεκινηση θα βγαλει μια μπλε οθονη της οποιας το μηνυμα ισως βοηθησει να βρουμε το προβλημα.

Αν τερματιζει κανονικα και μετα απο λιγο κανει επανεκινηση τοτε ισως να φταει το τροφοδοτικο.

Saturos
11-12-2005, 12:55
Ενταξει μωρε μην ανησυχεις εμενα ουτε καν εκλεινε!κολλουσε μολις του εδινα την εντολή να κλείσει!

georapt
12-12-2005, 13:02
Βρήκα τις εντολές του dos και ανοίγοντας μια γραμμή εντολών και πληκτρολογώντας την εντολή για το shutdown κλείνει κανονικά. Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι κάποιος ιος.

DimGR
11-01-2006, 17:11
start -> run -> cmd -> shutdown -r :)

sa1901
11-01-2006, 22:08
Καλησπέρα παιδιά εχω προβλημα με το pc οταν κάνω τερμ. κανει restart :102: :102: :102:
Για κοίτα εδώ (http://aumha.org/win5/a/shtdwnxp.php), αν σου κάνει...

everlast
12-01-2006, 09:38
Απενεργοποιησε την αυτοματη επανεκινηση. Αν χτυπαει κατι κατα το κλεισιμο τοτε λογικα κανει επανεκινηση πριν τερματισει. Απενεργοποιοντας την αυτ. επανεκινηση θα βγαλει μια μπλε οθονη της οποιας το μηνυμα ισως βοηθησει να βρουμε το προβλημα.

Αν τερματιζει κανονικα και μετα απο λιγο κανει επανεκινηση τοτε ισως να φταει το τροφοδοτικο.

ο μεσιε bfc_xxx σου εδωσε τη λυση στο προβλημα σου.αν και δεν απαντησες ειμαι σιγουρος οτι δεν το τσεκαρες.εχεισ δικιο ειναι οντως ιος και και μπορεις να τον απομακρυνεις με οποιοδηποτε recovery bootable cd σε περιπτωση που δεν τον βρισκει το αντιβαριους σου μεσω γουιντοους!
αν κανω λαθος και το εχεις τσεκαρει ζηταω προκαταβολικα συγνωμη
τσεκαρε το αν δε σου κανει κοπο