PDA

View Full Version : mp3 download

giorgos th.
13-09-2004, 04:09
ποιο ειναι το πιο ασφαλες προγραμμα κατα την γνωμη σας?εχω δει τοσα πολλα αλλα δεν εχω δουλεψει ακομα κανενα.ακουω προτασεις.. :020:

NARSIS
13-09-2004, 05:07
αν ενδιαφερεσαι για ξενα τραγουδια προτιμησε τις ιστοσελιδες και οχι file sharing programs.τα καλυτερα ειναι το γνωστο kazaa (πολυ adware), e-donkey, winmx, e-mule. υπαρχει και το warezP2P, το οποιο ομως δεν εχω δοκιμασει και δε μπορω να στο προτεινω ετσι.

soler
13-09-2004, 08:30
Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα τπτ δεν ειναι ασφαλες... οποτε για μενα δεν πρεπει να αναζητας το πιο ασφαλες p2p κλπ...πρεπει να εχεις χτησει ενα τυχος προστασιας απο τα σχετικα προγραμματα μερικες φορες και 2 απο καθε ειδος ωστε να μην μασας πουθενα...

varelasj
13-09-2004, 11:38
Εγω θα προτεινα winmx! Μεχρι τωρα δεν εχω πετυχει "χαλασμενο" track κατι το οποιο συνεβαινε πολυ συχνα με το kazaa!

loner
13-09-2004, 14:08
Κι εγω winmx προτεινω. Σε σχεση με το ΚΑΖΑΑ πολυ πιο ασφαλες. Βεβαια οταν μπαινεις να εχεις τουλαχιστον το zonealarm εγκατεστημενο......

paokaras45
13-09-2004, 14:11
αν ενδιαφερεσαι για ξενα τραγουδια προτιμησε τις ιστοσελιδες.......

Τί εννοεί ο ποιητής...????
pm me!

giorgos th.
13-09-2004, 15:36
το musikplay το εχει δοκιμασει κανεις?ειδα σε εναν φιλο μου οτι του κατεβαζε και με 30 kb/s με απλη pstn συνδεση.

AC9800PBA
13-09-2004, 17:27
30bytes Μπορεί 30kb σε καμιά περίπτωση εκτός και αν είναι pstn under adsl LOL (πώς λέμε adsl over pstn ROFL) πάντως δοκίμασε DC++ πολύ καλό...

AzmoDeus
13-09-2004, 19:23
φανταζομαι οτι εχεις τα αυθεντικα cd και απλα βαριεσαι να τα κανεις mp3?
;)

dc++ με το αναλογο share βρησκεις οτι θες ( και πολλες φορες δεν ξερεις οτι το θες)

8οD

Hemispasm
13-09-2004, 21:41
το musikplay το εχει δοκιμασει κανεις?ειδα σε εναν φιλο μου οτι του κατεβαζε και με 30 kb/s με απλη pstn συνδεση.Ισως καποιο λαθος εκανες ή bug του προγραμματος, πιστεψε με δεν ειναι δυνατον :)

Στο soulseek μπορειτε να βρειτε αρκετο υλικο απο νεα bands που δεν εχουν υπογραψει πουθενα ή μουσικη απο single unkown artists τα οποια ειναι καθολα νομιμο να κατεβασετε.

ERMOULIS
13-09-2004, 22:06
το musikplay το εχει δοκιμασει κανεις?ειδα σε εναν φιλο μου οτι του κατεβαζε και με 30 kb/s με απλη pstn συνδεση.
οντως δεν ειναι δυνατον...απλα μπορει για μια στιγμη να το εδειξε (μια φορα στο dap που ειχα πατησει payse και μετα resume μου εβγαλε στιγμιαια 300 kb/s ταχυτητα!!!αλλα μετα παλι πηγε στο 4...
O πιο ασφαλης τροπος ειναι το mirc και ο πιο πλουσιος κατ εμε...δες και σχετικα thread ή στειλε pm στον hgetis.... :099: :099:

ERMOULIS
13-09-2004, 22:08
Τί εννοεί ο ποιητής...????
pm me!
σε μερικες σελίδες web δίνουν Mp3 κυριως κατι ρουμανικες που είχα δεί αλλα πιστεψε με ειναι μια επιπονη διαδικασια ... αλλα αν σε έχουν πισω απο firewall στην εταιρεια σου αναγκαζεσε και ξεπεφτεις... σωστα narsis? :058:

doubleh
14-09-2004, 00:48
DC++ γιατί το KazaaLite έχει γεμίσει fakes

tefra
14-09-2004, 01:02
το dc++ δεν λεω πολυ ωραιο ειναι αλλα ακομα ειναι αρκετα δυσκολο (οχι στην εκμαθηση) . Πρεπει να ψαχτεις παρα πολυ να βρεις τα ωραια καναλια που πανω κατω σε ενδιαφερουν , μετα να βρεις τους ωραιους χρηστες που εχουν πραμα (οχι να ειμαι leechers) και να σου δινουν πραμα του λειπουν και καποια πραγματα που σε εμενα ειναι σημαντικα οπως το preview. Κοιτα τωρα δυο μερες δοκιμαζω το warez p2p θυμιζει πολυ το kazaa και εχει ολα τα καλα του εχτος απο τα fake (ωραιο καλο λολ)
το συστηνω εχω κατεβασει περιπου 500 Mp3 ολα ειναι μια χαρα . Το μονο μειον ειναι οτι ακομα δεν εχει πολυ λαο πχ αυτην ακριβως την ωρα το Kazaa ressurection εχει 3 μυρια λαο ενω το warez p2p εχει ενα μυριο και κατι ψιλα

Linos80
14-09-2004, 01:16
Η κουβεντα ξεκινησε σχετικα με την ασφαλεια των P2P προγραμματων...
Οποτε θα σας παρακαλουσα να μην επεκτεινουμε την κουβεντα σε <<αλλα χωραφια>> γιατι αρχιζει να ερχεται σε αντιπαραθεση με τον κανονα 4 (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/faq.php?).
Σας ευχαριστω για την κατανοηση...

Υ.Γ.Περαστε καποια στιγμη απο το καναλι του chat να τα συζητησουμε αυτα να σας λυσω και τυχων αποριες...

giorgos th.
14-09-2004, 01:26
τελικα κατεβασα και δοκιμαζω σημερα το music planet 1.1.το βρισκω αρκετα καλο,αναλυτικο και ευχρηστο.τωρα οσον αφορα την ασφαλεια του μετα απο καποια κατεβασματα ετρεξα ad-aware και spybot και μου εβγαλε πολυ λιγοτερα μπιχλιμπιδια απ`οτι kazaa κλπ κλπ.τελικα θα μεινω σ`αυτο.δοκιμαστε το κι εσεις.