View Full Version : SVCD Problem…
Orthodox
13-09-2004, 23:12
Έχω κάτι cdάκια από εφημερίδες και είναι SVCD αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα παίξω στο pc…
Τα CD είναι καμιά 10αρία και δεν παίζει κανένα σε κανένα από τους 3 υπολογιστές που τα δούλεψα. Ένας θείος μου πάντως τα έβαλε σε επιτραπέζιο DVD Player και λέει ότι τα παίζει κανονικά…
Καταλήγω λοιπόν ότι κάτι δε ρυθμίζω σωστά ή μου λείπουν κάποιοι codecs από το pc…
Any idea???
Πως δοκίμασες να τα τρέξεις με πιο πρόγραμμα;
Πχ στο powerdvd συνήθως δεν παίζει αυτόματα, αλλά το ανοίγεις και μετά πατάς Play
Αλλιώς δοκίμασε στον Media player να κάνεις drag&drop το αρχείο .dat με το video (Θα είναι το αρχείο με το μεγαλύτερο μέγεθος στο CD.
schumifer
13-09-2004, 23:29
Δoκίμασε να ανοίξεις το αρχείο που υπάρχειμέσα στο mpeg φάκελο
βαλε απλα το windvd και θα το παιξει.
Orthodox
14-09-2004, 10:03
βαλε απλα το windvd και θα το παιξει.Όντως τα έπαιξε όλα…
Με PowerDVD & WMPlayer φαινόταν σα να είναι χαλασμένα. Και με το WinDVD δεν έπαιξαν κατευθείαν αλλά με open file το έτρεξε κανονικά…
Thanks παίδες…:023:
maddoctor
14-09-2004, 10:07
Εγώ πάντως όλα τα αρχεία βίντεο, vcd, svcd τα βλέπω με τον media player classic.Μικρό, ελαφρύ και τα παίζει ΟΛΑ!!!! :044: :044:
Orthodox
14-09-2004, 15:39
Εγώ πάντως όλα τα αρχεία βίντεο, vcd, svcd τα βλέπω με τον media player classic.Μικρό, ελαφρύ και τα παίζει ΟΛΑ!!!! :044: :044:
Ποίο λες αυτό των win98??
Μάλλον δε θα κανε και αυτό δουλειά, άλλα SVCD δουλεύανε κανονικά, μόνα από την εφημερίδα όσα είχα δεν παίζανε και πρέπει να έχουν πρόβλημα…
Ποίο λες αυτό των win98??
Όχι ο media player classic (MPC) είναι κάτι σαν light έκδοση του Media player που λες, αλλά με δυνατότητες αναπαραγωγής σύγχρονες. Ήταν αρκετά διαδεδομένος στον κόσμο του divx. Δες http://sourceforge.net/projects/guliverkli
Orthodox
14-09-2004, 16:59
:023: OK. Θα το δοκιμάσω κι αυτό με την πρώτη ευκαιρία…!!!
maddoctor
14-09-2004, 17:08
Όχι ο media player classic (MPC) είναι κάτι σαν light έκδοση του Media player που λες, αλλά με δυνατότητες αναπαραγωγής σύγχρονες. Ήταν αρκετά διαδεδομένος στον κόσμο του divx. Δες http://sourceforge.net/projects/guliverkli
Με προλάβανε.Σωστά, είναι κατέ με ο καλύτερος και ο πιο ελαφρύς ταυτόχρονα! :054:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.