PDA

View Full Version : dvdshrink....help

whitewolf
13-07-2004, 01:55
κανω back up την ταινια με το dvdshrink και παιρνω μονο το main movie το 5.1ch English και τους greek subtitles.οριζω και defult το 5.1ch English και το greek subtitles.....γινετε η συμπιεση γραφετε το dvd (μεσω του nero 6 που εχω εγκατεστημενο) και ολα καλα. :089: γιατι δεν παιζει το γαμ.....νο?η ταινια ξεκινα και κολα μετα απο λιγο....για να την προχωρισω χειροκινητα ουτε λογος.....και με οτι dvdplayers διαθετω ητοι powerdvd5,4,3 windvd4,5,platinum.....ωχ τα νευρα μου.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? :010:

spybol
13-07-2004, 02:55
Μήπως δεν φταίει η συμπίεση αλλα η εγγραφή;Πες μας τι DVDR έχεις σε τι δισκάκια γράφεις σε τι ταχύτητα τα γράφεις και τέλος σε τι τα παιζεις.

Memphis
13-07-2004, 02:58
Πού ακριβώς ορίζεις default?(Δεν θυμάμαι να υπάρχει κάπου τέτοια επιλογή...)

Δοκίμασε να γράφεις τα DVD με το DVD Decrypter.Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε deck players...
Για το nero έχω μάθει πως μερικές φορές δεν γράφει σωτά τα DVD.Κοίτα βέβαια να έχεις τις τελευταίες εκδόσεις...

Hemispasm
13-07-2004, 03:24
Μήπως δεν φταίει η συμπίεση αλλα η εγγραφή;Πες μας τι DVDR έχεις σε τι δισκάκια γράφεις σε τι ταχύτητα τα γράφεις και τέλος σε τι τα παιζεις.Tο πιθανοτερο ;)

whitewolf κανε το transcode με το DVDShrink και προτου γραψεις τα παραγομενα αρχεια τσεκαρε τα πρωτα με ενα player. Αν δεν παρατηρησεις προβλημα εκει τοτε η απωλεια της ποιοτητας γινεται κατα τη διαδικασια της εγγραφης, οποτε και πιθανοτερος υπαιτιος ειναι τα media που χρησιμοποιεις.

maddoctor
16-07-2004, 19:01
Πρέπει να φταίει η ταχύτητα με την οποία καις το δισκάκι.Το ίδιο πρόβλημα είχε και ένας φίλος μου όταν έκαιγε τα δισκάκια σε 4x.Με το που άρχισε να τα καίει σε 2x, εξαφανίστηκε το πρόβλημα.Ακόμα δες μήπως και το δισκάκι που χρησιμοποιείς είναι προβληματικό.Δοκίμασε και με άλλης μάρκας.

Vayper
17-07-2004, 00:10
Kαταρχην παιζει ρολο το Dvd(μαρκα και ταχυτητα)αλλα και το προγραμμα.
Εμενα παντως το Nero μου τα χαλαει τα περισσοτερα.Εχω πεταξει πανω απο 20 δισκακια.Με το SonicRecord μου τα γραφει καλα.
Γιατι δεν βαζεις το DVDShrink να το αντιγραψει κατευθειαν??

aspirin
17-07-2004, 01:46
Συγνώμη που παρεμβαίνω. Το dvd shrink k to dvd decrypter μπορούν να αντιγράψουν το dvd on the fly? Δηλαδή να μην μεσολάβεί ο σκληρός? Να γίνεται η συμπίεση κ ταυτόχρονα η εγγραφή.

Linos80
17-07-2004, 02:03
Το dvd shrink εχει τετοια επιλογη (να κανει ολη τη διαδικασια μονο του συμπεριλαμβανομενης και της εγγραφης).Προσωπικα προτιμω να κανω τη διαδικασια συμπιεσης και αφου ελεγξω το αποτελεσμα να το καψω στη συνεχεια σε DVD με καποιο <<καφτηρι>>... :001:

jdrogas
17-07-2004, 02:07
Εγω παιδια εχω γραψει περιπου 150 ταινιες με ενα LG-4081B παιρνω verbatim x8 και μεχρι στιγμης δουλευουν ολα αψογα και μαλιστα σε dvd-player των 90 ευρω τα γραφω με το nero 6.0 σε 8χ ταχυτητα και κανενα προβλημα.Για το σπασιμο χρησιμοποιω το dvdshrink 3.1.7 απλα μερικες φορες καποια δεν τα ξεκλειδωνει δοκιμασε το smart ripper και το dvd2one.Παντως γνωμη μου ειναι να κοιταξεις να ααλαξεις τα δισκακια που αγοραζεις.Οσο για το nero νομιζω οτι ειναι οτι πιο αξιοπιστο και πολυ ευκολο.

jdrogas
17-07-2004, 02:09
Το dvd shrink εχει τετοια επιλογη (να κανει ολη τη διαδικασια μονο του συμπεριλαμβανομενης και της εγγραφης).Προσωπικα προτιμω να κανω τη διαδικασια συμπιεσης και αφου ελεγξω το αποτελεσμα να το καψω στη συνεχεια σε DVD με καποιο <<καφτηρι>>... :001:
Εχεις απολυτο δικιο στο dvdshrink στα preferences εχει μια επιλογη να απενεργοποιησεις την εγγραφη με το nero οποτε βλεπεις το αποτελεσμα και μετα γραφεις.

aspirin
17-07-2004, 10:13
προσπάθησα να αντιγράψω μια ταινία κατευθείαν χωρίς τη μεσολάβηση του σκληρού αλλά παρατήρησα ότι κ πάλι χρησιμοποίείται ο σκληρός. Μάλλον φτιάχνει ένα image στο σκληρό δίσκο κ μετά το καίει. Αν είναι έτσι χαίρω πολύ.... Τότε θα κάνω το πατροπαράδοτο τρόπο. Μόνο που λυπάμαι το σκληρό που ζορίζεται!

alxandros
21-07-2004, 00:26
έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά στην περίπτωση μου απ'όσο έχω καταλάβει δεν φταίει το dvd shrink αλλα το drive που χρησιμοποιώ για να κάνω την όλη διαδικασία.Όταν το κάνω με το pioneer 120 κολλάει η ταινία πρίν γίνει εγγραφή στο dvd,από το σκληρό που το δοκιμάζω να δώ αν παίζει.αν χρησιμοποιήσω το dvd recorder (toshiba 5112) γίνονται όλα κανονικά.το ίδιο συμβαίνει και αν χρησιμοποιήσω dvd decrypter kai dvd2one.

ktm640
21-07-2004, 19:20
καλυτερα dvd-r δισκακια (οχι noname) και αγορασε επισης και ενα επιτραπεζιο player των 90 ευρω.

99% επιτυχια.