View Full Version : <προπαγάνδα>Όλοι Mozilla Firefox</προπαγάνδα>
KATEBAΣΤΕ ΤΩΡΑ (http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.10/Firefox%20Setup%201.0PR.exe) το Firefox :058: παιδιά. Δεν υπάρχει πιο hype open source πρόγραμμα αυτή τη στιγμή. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον απλό χρήστη να πάρει την εκδίκησή του... (αν και νομίζω πως η M$ χέστ... για την αγορά των browsers πλέον)
Τι να πει κανείς για αυτό το πρόγραμμα! Τα κάνει όλα και συμφέρει. Δεν νομίζω πως υπάρχει πλέον κάποιος που να μην ξέρει το Firefox αλλά αν υπάρχει... ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΨΗΛΕ! ΑΚΟΥΣΕΣ?
Τα είπα και ηρέμησα. :o
JimmyFox
14-09-2004, 15:40
Με πρόλαβες.... Τον τελευταίο καιρό τον χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο!
Μέχρι που σκεφτόμουν να ανοίξω thread για να δηλώσω τον ενθουσιασμό μου!
DarthMoul
14-09-2004, 15:57
Mozilla και Firefox είναι η εκδίκηση της Netscape. :077:
Φυσικά και δεν χε@@@κε η Micro$oft. Μέσω του IE καθόριζει τα πρότυπα του web development ως έναν βαθμό.
Mozilla και Firefox είναι η εκδίκηση της Netscape. :077:
Φυσικά και δεν χε@@@κε η Micro$oft. Μέσω του IE καθόριζει τα πρότυπα του web development ως έναν βαθμό.Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον (ίσως την κυριαρχία του ΙΕ να την είχε σίγουρη) για να κάνει τον ΙΕ έναν σοβαρό Browser στα σημερινά πρότυπα. Ευτυχώς για αυτήν υπάρχουν browsers όπως NetCaptor Και Avant που χρησιμοποιούν την μηχανή του ΙΕ και τον κρατάν ζωντανό. Γιατί δεν νομίζω ότι η Μ$ θεωρεί την προσθήκη ενός popup blocker σοβαρή αναβάθμιση...
Την μηχανή του ΙΕ είπα? Του NCSA Mosaic εννοούσα συγνώμη...
Και εγώ προτιμώ Opera.
Για ΙΕ ούτε λόγος. Έχω πολλά χρόνια να τον ανοίξω.
Παιδιά τον έχετε δει τον Fιrefox? Δεν έχω δουλέψει πολύ με Opera αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση..
saxon_747
14-09-2004, 16:16
Εννοειται οτι ο IE δεν εχει ανοιγει ποτε... Ας ειναι καλα η αλεπουδιτσα...
Παιδιά τον έχετε δει τον Fιrefox? Δεν έχω δουλέψει πολύ με Opera αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση..
Τους έχω και τους 2, απλά ο Opera έχει μακράν το πιο γρήγορο back που έχω δει και με βολεύει πολύ.
ThorLite
14-09-2004, 17:44
Χρησιμοποιω εδω και μηνες FireBird και τις επομενες εκδοσεις του που αλλαξε ονομα σε FireFox..........
ΒΑΝ στον χαζο explorer....
firefox και εγω.αλλη μια θετικη ψηφος..
Μια ψηφο σε Firefox και απο μενα.
circular
14-09-2004, 19:48
Firefox με χίλια - και ειδικά με το AdBlock plugin
Φοβερός ο Firefox. Ειδικά η 0.9.3 μαμάει.
Η Μ$ με κάτι τέτοια όχι μόνο χέζ*@@ αλλά τα κάνει πάνω της κανονικά.
Η Μ$ δεν τα παίρνει από μένα κι από σενα, αλλά από τις εταιρίες.
Και οι εταιρίες βάζουν Μ$ γιατί οι υπάλληλοί τους είναι εξοικιωμένοι με τα προγράμματα της Μ$.
Άμα οι χρήστες/υπάλληλοι αρχίζουν να νιώθουν άνετα με μη-Μ$ προγράμματα (Firefox, Thunderbird, OpenOffice) τότε η Μ$ θα πάρει... μην πω τι.
Ενώ και για τον desktop user, η χρήση αυτών των προγραμμάτων που έχουν και δίδυμο αδερφάκι στο Λίνουξ, καθιστά τη μετάβασή τους σε αυτή την πλατφόρμα πιο εύκολη. Οπότε, ξαναγυρίζουμε στις εταιρίες και ο κύκλος συνεχίζεται.
ΥΓ Δοκιμάστε και το thunderbird. Μπορείς να του πεις σε ποιο φάκελο θα βάζει emails/διευθύνσεις κλπ και εκτός από την αποθήκευση που προσφέρει (γιατί με Outlouk express -> export για backup κλάφ τα ) σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τον ίδιο φάκελο σε διαφορετικά λειτουργικά και να μην κατεβάζεις μυνήματα ξανά και ξανά.
schumifer
15-09-2004, 03:04
Μοζιλα εδώ και δύο χρόνια.Αφού χρησιμοποιώ και τον περιηγητή και τον (πώς λέγεται ο mailer στα ελληνικά) διαχειριστή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας εγκαθιστώ ένα πρόγραμμα και τέλος.
Αυτή τη μαζική χαρά δεν την πολυκαταλαβαίνω.
Εντάξει, σίγουρα ο Firefox είναι πολύ καλύτερος από τον Internet Explorer αλλά γιατί; Μήπως επειδή όλοι οι χακεράδες τα έχουν βάλει με τη Microsoft και έχουν κάνει τον Internet Explorer να φαίνεται σαν ελβετικό τυρί; Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι αν ασχοληθούν με τα προβλήματα του Firefox δε θα βρουν ανάλογες τρύπες και σε αυτόν; Ίσα-ίσα, επειδή είναι open-source θα δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα. Εδώ εγώ, από μόνος έχω εντοπίσει bugs. Π.χ. αν ανοίξετε ένα pdf μέσα στον Firefox και το κλείσετε στη συνέχεια, θα αργήσει να αποκριθεί ο Firefox από 10 sec. - 1 λεπτό.
Σημασία έχει να βλέπουμε πάντα το συμφέρον μας, να μην κολλάμε σε εταιρίες και μάρκες.
κατσε ρε συ...
1) O IE τα ανοίγει κανονικά δηλαδή τα pdfs? όχι σε εμένα... Όσες φορές κάνω το λάθος κολάει ο Δίας (ειδικά με Acrobat 6.x).
2) Μιλάμε για Preview Release έτσι?
3) Ποιος μίλησε για τρύπες και Bugs? εγώ για features και ευκολίες μιλάω... Πότε 8α δούμε tabbed browsing στον ΙΕ? Με τα Longhorn?
*4)* Ακριβώς επειδή κοιτάω το συμφέρον μου ειμαι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ FIREFOX.
</IE><Firefox>
Έλα ντε. Από πότε ανοίγουν χωρίς πρόβλημα PDFs με τον ΙΕ?
Και όπως λέει και n1ck0s μιλάμε για το περιβάλλον του mozilla/firefox.
Firefox και από μένα δαγκωτό, από τότε που τον δοκίμασα έφαγε μαύρο ο ΙΕ, και μόνο σε - ελάχιστες - περιπτώσεις ασυμβατότητας ανοίγω τον ΙΕ (πχ HACshop).
Firefox και από μένα δαγκωτό, από τότε που τον δοκίμασα έφαγε μαύρο ο ΙΕ, και μόνο σε - ελάχιστες - περιπτώσεις ασυμβατότητας ανοίγω τον ΙΕ (πχ HACshop).Ε, μα κιαυτό το HACShop site είναι αυτό... 15.000 gif-άκια...
schumifer
15-09-2004, 14:53
Επίσης λαθάκια έχω δει και στο limneos.net.
Όσο για την αναφορά του διδύμου ,εγώ θα πω ότι η πραγματικότητα είναι πως ο ΙΕ είναι swiss cheese επειδή ακριβώς δεν είναι open source. Τα προβλήματα του open source σαφώς και είναι υπαρκτά (δεν μπορεί να υπάρει λογισμικό χωρίς τρύπες) με τη διαφορά ότι είναι πολύ πιο γρήγορο να κλείσεις την τρύπα στον τοίχο σου αν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις στόκο και κάποιον που να ξέρει(γιατί όχι εσύ ο ίδιος!) ,παρά αν πρέπει να ειδοποιήσεις τον ιδιοκτήτη ,να περιμένεις να το αποφασίσει , να βρει στόκο ,και να έρθει να το φτιάξει.......
ΥΓ.ο αντμίν παρακαλείται να μου στείλει υβριστικό πμ αν ο παραπανω παραλληλισμός (ο Θεός να τον κάνει!!!) δεν είναι κατανοητός ούτε μετά από 40 ώρες εγρήγορσης!!!
schumifer
15-09-2004, 14:57
Mιας και αναφέρθηκε η Opera ,τι καλό προσφέρει?
Ξέρετε κάποιον περιηγητή που να έχει τις ευκολίες των download managers?
fantacid
15-09-2004, 15:08
και ο ΙΕ κανει την δουλεια του............
@schumifer: Μια χαρά είναι ο Opera... απλά ο Firefox έχει πάει σε άλλο επίπεδο πλέον... άσε, δε, που ότι δεν κάνει ο ίδιος το κάνουν τα extensions που παίρνει.
@fantacid: το λες για να με πικάρεις έτσι?
schumifer
15-09-2004, 15:44
@fantacid
Πιστεύω ότι έτσι σκέφτεται ο Βασίλης Πόρτας!!!!!
Chris2004
15-09-2004, 15:45
Καλή η αλεπού, αλλά το Opera ειδικά το τελευταίο είναι πολύ καλύτερο.
Ασύγκριτη ταχύτητα στο κατέβαζμα των σελίδων και των εικόνων και Instant back.
Πολύ καλύτερο Download manager απο την αλεπού και καλύτερο Pop up blocker. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ POP UP ποτέ!. Άσε που έχει 3000 λειτουργίες παραπάνω και πολές παραπάνω Search engines, μέχρι και engine για το Download.com έχει.
Καλή η αλεπουδίτσα λοιπόν αλλά προτιμώ Opera. O IE εννοείται οτι είναι σε μιά γωνιά πεταμένος όπως και το Netscape.
schumifer
15-09-2004, 15:47
Ο μοζίλλας έχει μερικά πολύ όμορφα themes.Δοκιμάστε τα.Έχω το race day και πραγματικά σου φτιάχνει τη μέρα
schumifer
15-09-2004, 15:57
Ρε Χρήστο ξέρεις αν υποστηρίζει η όπερα τα κόλπα που έχει ας πούμε ο getright για τα downloads?
Chris2004
15-09-2004, 16:07
Resume και pause έχει πάντως (κάτι το οποίο δεν έχει η αλεπού).....τώρα εκείνα τα περίεργα να κλείνει ο υπολογιστής μετα τα Download και να ψάχνει για Mirrors και να σπάει το αρχείο σε 4 κομμάτια δεν νομίζω να τα έχει :D.
maddoctor
15-09-2004, 16:11
Εγώ πάντως είχα δουλέψει κάμποσο με την όπερα, χωρίς να έχω δοκιμάσει την αλεπού.Την έβαλα και μάλλον θα μείνω και εγώ εδώ. :p
αλεπου και παλι αλεπου.Και που να ερθει η εκδοση 1,ορε μανα μου γλεντια που εχουμε να κανουμε!
Resume και pause έχει πάντως (κάτι το οποίο δεν έχει η αλεπού).....τώρα εκείνα τα περίεργα να κλείνει ο υπολογιστής μετα τα Download και να ψάχνει για Mirrors και να σπάει το αρχείο σε 4 κομμάτια δεν νομίζω να τα έχει :D.Τι δεν κάνει??? Resume και pause ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ! Ρε μπας και λέτε για άλλο browser? Firefox v1.0 PR όλοι είπαμε...
αλεπου και παλι αλεπου.Και που να ερθει η εκδοση 1,ορε μανα μου γλεντια που εχουμε να κανουμε!Τρέξε ψηλέ έχει βγει απο χθες :)
fantacid
15-09-2004, 21:01
@fantacid
Πιστεύω ότι έτσι σκέφτεται ο Βασίλης Πόρτας!!!!!
Γιαυτο εχει τα φραγκα που δε χωρανε τα ονειρα σου!!
Περα απο τη πλακα,πεστε μου ενα λογο για κατσω να κατεβαζω τον firefox κ να μην κατσω με τον ΙΕ?!
μη μου πεις για σταθεροτητα κ vulnerabilities,δοκιμαστε κατι αλλο
στο κατω κατω οπως ειπε ο DarthMoul :
Μέσω του IE καθόριζει τα πρότυπα του web development ως έναν βαθμό.
Καποτε επι εποχη netscape 4 ειμουν υπερμαχος του,αλλα..... σε καθε σελιδα που εμπαινες ηταν ΙΕ optimized κ με τον netscape την εβλεπες δεν την εβλεπες,ετσι μετα απο ενα format,απλα εκανα ενα install λιγοτερο!!!
Σιγουρα σημερα ελπιζω να ειναι καλυτερα τα πραματα περι συμβατοτητας,αλλα δεν υπαρχει λογος!
Αν θες mozzila βαλε linux, μη το παιζεται wanna be linux μεσα απο τα windows!!
schumifer
15-09-2004, 22:04
wanna be linux??? άμα καταφερεις και το μεταφράσεις αυτό στα ελληνικά...
Στο λίνουξ πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος να μη χρησιμοποιήσεις τον πλήρως ενσωματωμένο Κατακτητή!!!
Άλλος λόγος πέρα από σταθερότητα και vulnerability ε;;;
Τι να σου πω τώρα.Εμένα μου αρέσει. Έχει και πολύ ωραία themes( βλέπε παραπάνω) -απορρεια του open source. Mε ένα κλικ μου κάνει αυτόματη μετάφραση μέσω google. Μπορώ - αν έχω κάτι να πω - να συμμετάσχω στο ίδιο φόρουμ με τους δημιουργούς του και να λάβω άμεση απάντηση για τα τυχόντα προβλήματα.
Νετσκέιπ δε χρημοποποίησα αλλά μου φαίνεται ότι ήταν πιο βαρύς τουλάχιστον τότε.
Δε γουστάρω κάθε φορά που μπαίνω στο ίντερνετ να ψάχνει το μηχάνημά μου η μικρομαλακή και να μου λέει ποια updates υπάρχουν για μένα(μέγιστη απόλαυση για μένα αυτή).
Στη τελική τίποτα δεν είναι απόλυτο.Την πρώτη φορά χρησιμοποίησα μοζίλλα επειδη μου τον έφεραν και δεν τον πήρα με καλό μάτι γιατί μου φάνηκε βαρύς.Αλλά οι άνθρωποι κάνανε άλματα
Τέλος πλέον είναι πολύ λίγες οι σελίδες στις μέρες μας που είναι μόνο για ΙΕ
Στην τελική ότι βολεύει τον καθενα(αν υπήρχε Κonqueror για παραθυρια τότε θα ΄ταν ωραία...!!!)
Πέρα απ'τα πολλά καλά που έχει, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι μία μαγκιά που κάνει και ο Opera. Πρώτα εμφανίζει το κείμενο της σελίδας και μετά αρχίζει να κατεβάζει τις εικόνες. Αποτέλεσμα είναι να έχεις αίσθηση πως η σελίδα φορτώνει πολύ γρηγορότερα και επίσης να μπορείς να δεις που μπήκες χωρίς να περιμένεις 10ώρες. Βέβαια και ο IE το κάνει αυτό έτσι;
Chris2004
16-09-2004, 01:03
Τι δεν κάνει??? Resume και pause ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ! Ρε μπας και λέτε για άλλο browser? Firefox v1.0 PR όλοι είπαμε...
Θα το δοκιμάσω, έχω τον 0.9.2.....για να δούμε :P
Chris2004
16-09-2004, 01:13
Εγώ μόνο αυτό θα σας πώ παιδιά http://www.internetnews.com/dev-news/article.php/3408301
Βρε γκαντέμη n1ck0s! :063:
Άρχισες θέμα για το Firefox και ανακοινώθηκαν τρύπες ασφαλείας!!!! :046:
Μην ανοίξεις ποστ για τον Opera pleaseeeeeeeeeeee! :036:
thanks,τον κατεβασα και μαλλον ειναι λιγο πιο ελαφρυς απο οτι ηταν! Καλο release :001:
Τρέξε ψηλέ έχει βγει απο χθες :)
fantacid
16-09-2004, 02:23
wanna be linux??? άμα καταφερεις και το μεταφράσεις αυτό στα ελληνικά...
..........Άλλος λόγος πέρα από σταθερότητα και vulnerability ε;;;
Τι να σου πω τώρα.Εμένα μου αρέσει.......
Προφανως δε θες απαντηση σε αυτο,απλα επρεπε να βρεις ενα heat! :064:
ok με επεισες παω να κατεβασω τη φλεγωμενη αλεπου
Συγνωμη για την αυθαιρετη μεταφραση,αλλα ως εκει ειναι τα πενιχρα αγγλικα μου!
Chris2004
16-09-2004, 03:08
Εγώ μόνο αυτό θα σας πώ παιδιά http://www.internetnews.com/dev-news/article.php/3408301
Noμίζω το αδίκησα, γιατί το κείμενο λέει ότι στα καινούργια Version τα Bugs έχουν φτιαχτεί. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα παρουσιαστούν άλλες.
Τον κατέβασα και δέν είδα διαφορές μεγάλες απο τον προηγούμενο. Άντε προσθέσανε 2 Search engines παραπάνω. O download Manager που πιστεύω όλους μας ενδιαφέρει αρκετά είναι το ίδιο και δεν είναι ότι καλύτερο και σίγουρο δεν μπορεί να συναγωνιστεί του Opera. Και Resume δεν υποστηρίζει, μόνο Retry απο την αρχή....είπαμε DSL έχουμε αλλά γιατί να κατεβάζω 500mb πάλι απο την αρχή.
Opera Rulezzzz Λοιπόν!
Πλάκα έχει, δεν πρόλαβα να απαντήσω και ανακοινώθηκαν critical flaws!!
O IE τα ανοίγει κανονικά δηλαδή τα pdfs? όχι σε εμένα... Όσες φορές κάνω το λάθος κολάει ο Δίας (ειδικά με Acrobat 6.x).
Πάντως σε WinXP με Service Pack 2, κανένα πρόβλημα.
The open-source group has already fixed the bugs and are urging users to upgrade to Mozilla 1.7.3, Firefox 1.0PR and Thunderbird 0.8.
Και μετά από προτροπή του Ujin... Παιδιά ο OPERA δεν είναι πολύ γ@μ@τος?
Noμίζω το αδίκησα, γιατί το κείμενο λέει ότι στα καινούργια Version τα Bugs έχουν φτιαχτεί. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα παρουσιαστούν άλλες.
Τον κατέβασα και δέν είδα διαφορές μεγάλες απο τον προηγούμενο. Άντε προσθέσανε 2 Search engines παραπάνω. O download Manager που πιστεύω όλους μας ενδιαφέρει αρκετά είναι το ίδιο και δεν είναι ότι καλύτερο και σίγουρο δεν μπορεί να συναγωνιστεί του Opera. Και Resume δεν υποστηρίζει, μόνο Retry απο την αρχή....είπαμε DSL έχουμε αλλά γιατί να κατεβάζω 500mb πάλι απο την αρχή.
Opera Rulezzzz Λοιπόν!
α) Pause/Resume ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ... ΤΕΛΟΣ. attachments για τους άπιστους. Και αν αυτό δεν ικανοποιεί κάποιον, Flashgot extension για υποστήριξη του Flashget που κάνει παπάδες...
β) Η 1.0PR από την 0.9.3 έχει τα εξής πολύ ωραία. Εκπληκτικό find μέσα στη σελίδα με highlighting και τέτοια. Ωραία norofications για blocked popus ktl... Είναι πολύ πιο ελαφρύς και πολλά άλλα.
Φίλε μου Chris2004 δεν σου τη λέω, απλά σε βλέπω ότι ψήνεσαι και συνεχίζω την προπαγάνδα μου...
Chris2004
16-09-2004, 11:01
Εγώ φίλε μου Pause/Resume στον Firefox τουλάχιστον (Δεν ξέρω στα άλλα 2 τι γίνεται) δεν έχω δεί πουθενά, είναι όντως λίγο πιο ελαφρύς, και εχουν βάλει και e-mail μέσα. Το find όντως είναι πολύ καλό.....κατα τ'άλλα επιμένω Opera
Εγώ φίλε μου Pause/Resume στον Firefox τουλάχιστον (Δεν ξέρω στα άλλα 2 τι γίνεται) δεν έχω δεί πουθενά, είναι όντως λίγο πιο ελαφρύς, και εχουν βάλει και e-mail μέσα. Το find όντως είναι πολύ καλό.....κατα τ'άλλα επιμένω OperaΜα αφου σου έχω το attachment παραπάνω... έχει pause...
schumifer
16-09-2004, 16:34
Μήπως δεν χρησιμοποιείς τον Download manager?
Nίκο ,το pause / resume δουλεύουν αν εγώ κλείσω τον υπολογιστή και τον ξαναανοίξω αύριο?
Έχω την εντύπωση ότι ο Οπερα είναι μακράν καλύτερος από την αλεπού.
Ειδικά με τα mouse gestures, μόνο με αυτά δουλεύω...
Nίκο ,το pause / resume δουλεύουν αν εγώ κλείσω τον υπολογιστή και τον ξαναανοίξω αύριο? Δεν το έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινείς. Εγώ βασικά έχω εγκατεστημένο το Flashget και με το Flashgot extension του Firefox είμια τρισευτυχισμένος.
Έχω την εντύπωση ότι ο Οπερα είναι μακράν καλύτερος από την αλεπού.
Ειδικά με τα mouse gestures, μόνο με αυτά δουλεύω...Κοίτα μόνο στο attachment πόσα plugins υπάρχουν για Mouse Gestures...
Ότι δεν κάνει το firefox το κάνουν τα extensions που δέχεται... :029:
Ναι ρε παιδιά, αλλά για να λέμε τα σύκα σύκα και τον Σάκη.....Σάκη, ο Μέγαρος Μουσικής λυρικής σκηνής αμφιθεατρικός Επίδαυρος (aka Opera) είναι επι πληρωμή (ή με banners εκτώς και αν πέσει κανα ***.....) ενώ ο godgila junior aka firefox (τώρα δεν θα έχει και πρόβλημα στο UK απο καμια μπαλωθιά....) είναι ΤΣΑΜΠΑ.
schumifer
16-09-2004, 17:59
Σωστότατος .Μας χρειάστηκε ένας παράνομος να μας το θυμίσει.Ο ΟΠΕΡΑ έχει tabs?
Νίκος κι εγώ flashget χρησιμοποιώ.Είχα όμως ένα πρόβλημα .Σε μερικά downloads απαιτείτο να μην απάρχει flashget.Και δεν μπορούσα να τον απενεργοποιήσω με τίποτα.Μυστήρια πράγματα.Τόσο μυστήρια που δεν μπόρεσα ούτε μετά από απεγκατάσταση!!!!
Τα pause/resume στο firefox δεν δουλεύουν ούτε αν κλείσεις το πρόγραμμα και το ξανανοίξεις, πόσο μάλλον να κλείσεις το πι-σι.
Αν δεν υστερούσε σε αυτόν τον τομέα τότε δεν θα υπήρχε και λόγος να συζητάμε πιστεύω...
Οπερα και πάλι οπερα. Έχει τα πάντα γρήγορα και άμεσα. Και εντελως πληροφοριακά πάλι ότι plugin παίρνει η αλεπού τα παίρνει και η όπερα. Απλά ένα copy /paste μεσα στο plugin folder.
Ρε παιδια πειτε μου γιατι δεν θυμουμαι,ο Opera θελει serial για να φυγουν τα banners?Εχει banners? Γιατι αν εχει τοτε να ενα μειον(-),με τον φιρεφοχ δεν ειμαι παρανομος,δεν ψαχνω για serials και cracks.
Chris2004
19-09-2004, 20:57
Φυσικά και θέλει Serial :) Αυτό που με εντυπωσίασε με τον Firefox είναι ότι δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΑ να εγκατασταθεί απο τα κ@λοSite τα οποία σου βάζουν μ@λ@κίες μέσα.
εδώ Mozilla 1.7.3 & Firefox 1.0RC. φυσάνε!
kagelar34
20-09-2004, 01:23
Παιδιά 3 ερωτήσεις
έχω κάτι αρχεία xpi firefox extensions πωσ τα ενεργοποιώ?
ποιό είναι το plug-in για το getright?
και πως μπορώ να βάλω google toolbar?
circular
20-09-2004, 02:39
Tα xpi τα κάνεις drag / drop στο παράθυρο με τα Extensions (αφού πρώτα το ανοίξεις, ε).
Τι εννοεις Google Toolbar? Δεν στην εμφανίζει πάνω δεξιά?
Όσο για το getright sorry αλλα δεν το χρησιμοποιώ και δεν έχω ιδέα.
maddoctor
20-09-2004, 09:54
Παιδιά 3 ερωτήσεις
έχω κάτι αρχεία xpi firefox extensions πωσ τα ενεργοποιώ?
και πως μπορώ να βάλω google toolbar?
Τι να το κάνεις το getright?Βάλε καλύτερα flashget να βρεις την υγειά σου.Είναι και πιο γρήγορο.Και για το add-on θα το βρεις στο http://www.amazesoft.com/browser.htm :001:
kagelar34
21-09-2004, 03:01
Την Gloogloμπαρα την έβαλα την έχει στα extensaions sto site το getright το θέλω γιατί το συνήθισα
schumifer
21-09-2004, 03:41
Εγώ το XPI το ανοίγω με το μοζίλλα και το εγκαθιστά μόνος του
schumifer
21-09-2004, 03:43
Όσο για γκουγκλόμπαρα ο 1,8 έχει μια πολύ όμορφη καινοτομία!!!!!Δοκιμάστε το
AzmoDeus
21-09-2004, 04:26
το μονο που δεν κανει σε μενα ειναι το sort by name
εκανα import τα favourites απο ieplorer και τα εχει αστα να πανε
8ο(
Μπεσ στο site του Firefox... υπάρχει extension για να κάνεις sort τα favorites
forwardS
21-09-2004, 15:10
εγώ πάλι ψηφίζω maxthon http://www.myie2.com/html_en/update.htm (πρώην MIE2). Με βόλεψε καλύτερα από τo mozilla.
Prokopas
21-09-2004, 16:22
Για το chat του pctechnology έχει βρει κανείς το plug-in?
lakrosch
01-10-2004, 23:34
Ποιά είναι η τελευταία έκδοση firefox;
CaptainMorgan
02-10-2004, 00:15
Η 1 PR
Κάνε μια βόλτα από το http://www.mozilla.org/
παιδια ο firefox ειναι οντως πολυ πιο γρηγορος απο τον ΙΕ οταν ομως παρει μπρος και ξεκινησει... πολλες φορες κανει δεκα ωρες να ξεκινησει....
kagelar34
02-10-2004, 01:00
έχει πρόβλημα όμως με μερικές σελίδες και δεν τις εμφανίζει σωστά ή δεν τις εμφανίζει καθόλου αλλάζΟυν ta links μερικές φορές αν χρησιμοποιείς firefox δεν ξέρω φγιατί μου συμβαίν ει αυτό και αν και έχω κατεβάσει φλασ plug in δεν τα δείχνει ορισμένα
Ναι εχει μερικα προβληματακια...
Αλλα τον ie των αφηνει πολλα μετρα πισω...
Δοκίμασε το DownLoadWith http://downloadwith.mozdev.org
Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και για το Flashget και υποστηρίζει σχεδόν όλους (ή όλους) τους download managers.
Chris2004
02-10-2004, 02:52
Προβληματάκια έχει και ο Firefox και ο Opera με ορισμένες σελίδες, γιαυτό έχεις και τον IE παραπεταμένο σε μια γωνία αν προκύψει κάτι τέτοιο
maddoctor
02-10-2004, 10:00
Προβληματάκια έχει και ο Firefox και ο Opera με ορισμένες σελίδες, γιαυτό έχεις και τον IE παραπεταμένο σε μια γωνία αν προκύψει κάτι τέτοιο
Εξάλου για αυτό υπάρχει το Plug-in στον firefox - Open on IE, ακριβώς για αυτές τις περιπτώσεις.Είναι ένα plug-in Που το βάζεις ρπώτο-πρώτο γιατί δυστυχώς όλα τα site είναι IE optimized :( :(
Η τελευταία έκδοση του Opera έχει ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα με τις σελίδες και είναι απίστευτα γρήγορη. Μόνο παπάδες δεν κάνει....έχει και κάτι φοβερά skins!!
@HGetis: Προφανώς το πρόβλημα με το αργό άνοιγμα το έχεις στα win γιατί σε Linux το πρώτο άνοιγμα γίνεται σε 2-3sec σε P3 1Ghz. Οπότε τσέκαρε λίγο μήπως θέλεις defrag ή είναι πολύ φορτωμενος ο σκληρός.
Ναι εχει δικιο ο doubleh τσεκαρετο γιατι το ποιο πυθανο ειναι να φτεει αυτο...
Prokopas
02-10-2004, 13:15
Ξέρει κανείς γιατί βγάζει αυτό το μνμ και δεν ανοίγει ο firefox?
Δοκίμασα απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι αλλά τπτ.
Prokopas
02-10-2004, 13:38
Η λύση στο πρόβλημα που ανφέρω παραπάνω
http://www.mozilla.org/products/firefox/releases/fix-extensions.html
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.