PDA

View Full Version : another explorer.exe error......

sofos
14-09-2004, 17:28
εχει καταντησει πλεον εκνευριστικο... :071:
κανω την παρακατω διαδικασια κ μου βγαζει 8/10 φορες το ιδιο λαθος (το οτι δεν το κανει 10/10 με βαζει σε σκεψη..αλλα δεν φτανουν οι γνωσεις μου παραπερα..)

my computer--2plo klik---local disk C:---2plo klik και μολις παω να κανω δεξι κλικ π.χ. στο program files (ή σε οποιοδηποτε αλλο folder) βγαζει το error που επισυναπτω και κλεινει ο explorer...
η παραπανω περιγραφη εχει τα ιδια αποτελεσματα σε οποιοδηποτε folder και αν επιχειρω δεξι κλικ(π.χ. my documents,etc...)

any ideas??

Orthodox
15-09-2004, 02:18
Τι windows έχεις??

Σε dabble click ο φάκελος ανοίγει κανονικά?? Πολύ πιθανό στο μενού του δεξί click υπάρχει κάτι που δεν ανταποκρίνεται, ίσως από κάποιο πρόγραμμα που είχες βάλει τελευταία, και δεν μπορεί να ανοίξει με αποτέλεσμα να χτυπάει το κέλυφος…

Δες τι προγράμματα έβαλες τελευταία που δημιουργούν συντόμευση στο μενού του right click όπως π.χ. winzip/rar και δες αν συνεχίζει…

sofos
15-09-2004, 17:26
εχω XP PRO ,

σε dubble klik ανοιγει κανονικα.μονο σε δεξι κλικ(πχ για copy-paste ενος αρχειου..)τοτε εμφανιζετε το problem
οπα,αυτο το 'μενου του right click' το αγνοω.για βοηθα,που βρισκεται?

Orthodox
15-09-2004, 20:25
...μονο σε δεξι κλικ(πχ για copy-paste ενος αρχειου..)...
Αυτό το μενού λέω. Σε αυτό προσθέτονται περισσότερα υπομενού από τα διάφορα προγράμματα….

sofos
15-09-2004, 22:44
λοιπον,με 2πλο κλικ στο my computer βγαζει στο μενου επιπλεον 2 πραγματα: Map network drive και disconnect map network drive.
αυτα τα 2 μονο με δεξι κλικ στο my computer και στο my network places.
στα αλλα folders βγαζει διαφορα ,οπως: spy sweeper,kaspersky scan,win rar,winamp..

μολις παρατηρησα οτι αν κανω disable το spy sweeper , το προβλημα παυει.οσο τρεχει το spy sweeper στο background τοτε εμφανιζετε παλι.
οποτε ,μαλλον εκει εγκειται το προβλημα...

AKYROOOOO!! ΤΟ προβλημα συνεχιζει..δεν ηταν το spy sweeper τελικα..