PDA

View Full Version : Πρόβλημα με το Hotmail.

Amanojaku
14-09-2004, 18:16
Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεως!

Ακούστε το ιστορικό:
Ημουν στο νετ και εψαχνα κατι στιχους σε κατι ασχετα site ωσπου μου εβγαλε οτι βρηκε εναν ιο το antivirus μου(Norton Systemworks 2003) και τον αντιμετωπισε,πατησα οκ και ενταξει.Βγαινω απο το νετ.Οταν ξαναμπηκα πηγα στο hotmail μου για να δω τα mail.Ανοιγω κανονικα την σελιδα την πρωτη δλδ αυτη που σου δειχνει τα inbox.Παταω να δω τα junk και μου βγαζει το εξης:Internet explorer cannot enter this site (ειχε την διευθυνση) και μετα ελεγε Operation aborted και ως μονη επιλογη ειχε να πατησω το οκ.Αυτο το κανει απο τοτε παντοτε(εδω και 7 μερες) και δεν το κανει μονο με τα junk αλλα και με οτιδηποτε πας να κανεις πχ να γραψεις καινουριο,να διαβασεις καποιο παλιο η καινουριο κ.α.Το κανει μονο στο Hotmail,δεν ξερω γιατι.Ολα τα αλλα τα ανοιγει κανονικα.Επισης απο αλλο υπολογιστη μπορω να μπω κανονικοτατα στο mail μου και να κανω οτιδηποτε θελω.Εκανα ελεγχο στις ρυθμισεις ασφαλειας και δεν εχει αλλαξει τιποτα,ειναι οπως ηταν και πριν.Εχω Windows XP professional.Επισης μετα απο το τετραγωνακι με το operation aborted βγαζει το"the page cannot be displayed" και βγαζει ενα τετραγωνακι που λεει "An ActiveX control on this page might be unsafe to interact with other parts of the page.Do you want to allow the interaction?" αν του πατησεις No βγαζει ενα αλλο που λεει "This safe provides potentially unsafe information to an ActiveX control.Your current security settings prohibit running controls in this manner.As a result,this page may not display correcty" αν του πατησεις Yes απλα υπογραμμιζει και κοκκινιζει στο κειμενο αυτο της σελιδας με το "the page cannot be displayed" καποιες λεξεις.Τωρα εκτος απο ολα αυτα κατι εχει παθει και σε οποιο κειμενο ειμαι υπογραμμιζει λεξεις βασικες οπως "art,music,sex,school" και βαζει λινκ που δεν υπαρχουν απο τον συγγραφεα του κειμενου..... Αυτο το ειχε παθει κι ενας φιλος μου και του εφυγε με ενα φορματ που εκανε.... Δε με πολυενθουσιάζει όμως η λύση του φορμάτ!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

apotsi
14-09-2004, 18:25
Κατέβασε το Stinger από εδώ http://vil.nai.com/vil/stinger/ και βάλε το να ψάξει το μηχάνημά σου.... Nimda μου μυρίζει.....

Amanojaku
17-09-2004, 21:58
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση 80) . Το κατέβασα αλλά
δυστυχώς δεν βρήκε τίποτα! Any other ideas will be appreciated...