View Full Version : Τι συμβαίνει?
Όταν τερματίζω το pc μου δεν κλέινει αυτόματα αλλά μου εμφανίζει το λογοτυπο των Windows και γράφει από κάτω "τώρα μπορείται να τερματισεται με ασφάλεια των υπολογιστή σας". Πώς μπορώ να το κάνω να κλείνει αυτόματα?
Ούτε μπαίνει σε αναμονη!
Δοκιμασε να απενεργοποιεισεις το ACPI από το bios. να κανεις κανονικά boot και τερματισμό.. αν σου κάνει το ίδιο ξαναενεργοποίησέ το και δοκίμασε πάλι...
Αν και πάλι έχεις τα ίδια δοκίμασε να ξηλώσεις το power management από τα win..
Moυ το έχει κάνει πολές φορές ιδιαίτερα σε παλιότερα μηχανήματα μετά από επανεγκατάσταση
Είτε δεν είναι ενεργοποιημένες οι επιλογές διαχείρισης ενέργειας από το BIOS είτε δεν έχεις εγκαταστήσει τους drivers της κάρτας γραφικών. Αν τους έχεις εγκαταστήσει μπορεί να είναι παλιά έκδοση οπότε βάλε νεότερη.
Απλά μέσα από το power options ενεργοποιήσε το ACPI για να κλείνει μόνο του τον υπολογιστή.
Δοκίμασα να απενεργοποιήσω και να ενεργοποιήσω το ACPI αλλά δεν έγινε τίποτα. Οι drivers που έχω είναι οι τελευταίοι της ati . Το power managment από τα windows πως το ξηλώνω?
Πρέπει να το ACPI να είναι ενεργοποιημένο για να κλείνει μόνο του. Αλλά δώσε μας πρώτα όλο το ιστορικό για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε καλύτερα..
ΠΧ , έκανες ξανά εγκατάσταση? Αναβάθμιση υλικού ? Πρόγραμμα? Κάποια άλλη αλλαγή? Ξαφνικά αποφάσισε να μη συνεργαστεί ? Τι ακριβώς?
Εγκατέστησα ξανά τα Windows (XP Pro Gr SP1) και από τότε έχω αυτό το φαινόμενο.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.