View Full Version : Τι εγινε το autorun;;;;;
Εχει κανα δυο τρεις μερες το εργαλειο που δεν ανοιγει τα cd/dvd μονο του. Δηλαδη δεν σου βγαζει το γνωστο πλαισιο των ΧΡ για να δεις τι θες να κανεις με τα αρχεια που βρισκονται στο καθε δισκακι. Καμια ιδεα του τι μπορει να γινεται; Εχω βαλει να με ρωταει τι να κανω με τα αρχεια μεσα απο το device settings στην αυτοματη εκτελεση. Τιποτα ομως. Ειτε το βαλεις ειτε οχι το ιδιο ειναι. Πρεπει εσυ να βρεις το εκαστοτε setup προγραμματος η game ια να το τρεξεις. Εχω εγκαταστησει alcohol 120% και μου εχει κανει ενα εικονικο drive ακομα. Λετε να φταιει αυτο;
Αυτό είναι ευτυχία σκέτη. Ξέρεις τι είναι να κολλάς εξωτερικό δίσκο με 4 partitions, πάλι καλά που δεν είναι περισσότερα, και να σε πρίζει το autorun?
Για δοκίμασε τα Powertoys της Microsoft. Σου δίνουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις - απενεργοποιήσεις αυτή τη δυνατότητα σε όλα τα drives και πολύ περισσότερα.
A-L-I-V-E
15-09-2004, 17:37
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να υπάρχει στα xp ένα service που λέγεται autorun... τσέκαρε το να δεις αν είναι ενεργοποιημένο... τώρα είμαι με στη δουλειά με win2000 και δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά...
Αν λες αυτο που ειναι οταν πας ιδιοτητες σε ενα drive, κανοντας δεξι κλικ πανω του -διπλα απο την καρτελα γενικα-, ειναι ενεργοποιημενο σε ΟΛΑ τα drives για να με ρωταει τι θελω να κανω με τα αρχεια που υπαρχουν στο εκαστοτε δισκακι. Αλλα φυσικα για να μας κανει τα νευρα σμπαραλια ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!! Αν λες καποια αλλη καρτελα θα σε παρακαλουσα να μου πεις αναλυτικα που ειναι γιατι δεν παει πουθενα το μυαλο μου..... Τα powertoys που τα βρισκω;;;;;;;;
Orthodox
15-09-2004, 20:41
Δες στο screenshot, αν απλά τσέκαρες το “Prompt me each time to choose an action” πρέπει να το κάνεις σε κάθε ένα από το μενού (με τον μπλε κύκλο) για να λειτουργήσει σε όλα αλλιώς θα λειτουργεί μόνο με το πρώτο (music file)
Aγγουρια......... Καλαβρεζικα κιολας! Το εκανα φιλε orthodox οπως ειπες αλλα τιποτα. Δεν κανει με τιποτα autorun.............. Tα power toys τα κατεβασα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανω...........
Είναι θέμα της registry.Πήγαινε στο run δώσε regedit και ακολούθησε τα παρακάτω:
HKEY_CURRENT_USERSoftware
Microsoft
Windows
CurrentVersion
Policies
Explorer
"NoDriveTypeAutoRun"
Κάνε δεξί κλίκ πάνω στο NoDriveTypeAutoRun και επέλεξε modify. Άλλαξε τα δύο πρώτα ψηφία και βάλε 91. Θα έχει δηλαδή την μορφή 91 0 0 0. Κάνε restart και όλα θα είναι εντάξει.
Ευχαριστω πολυ ρε μαγκα! Αυτο ηταν! Να υποθεσω οτι καποιο προγραμματακι πηγε και τα διελυσε ολα; Η default τιμη ειναι 91 απο την αρχη; Οταν το ειδα εγω ηταν 00 η ff νομιζω..............
Ευχαριστω πολυ ρε μαγκα! Αυτο ηταν! Να υποθεσω οτι καποιο προγραμματακι πηγε και τα διελυσε ολα; Η default τιμη ειναι 91 απο την αρχη; Οταν το ειδα εγω ηταν 00 η ff νομιζω..............Χαίρομαι που σε βοήθησα. Το πιο πιθανό είναι κάποιο πρόγραμμα να αλλάζει την default τιμή που είναι 95 και συνήθως όπως ανέφερες και εσύ γίνεται ff. Mε την τιμή 91 έχεις autorun σε όλες τις μορφές των cds, dvds.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.