View Full Version : 3 Προβληματάκια
Dark-Shadow
08-01-2006, 19:01
Για σας παιδιά είμαι νέοs στο forum έχω 3 Προβληματάκια
1on:Όταν κλείνω το pc τις πιο πολλές φορες βγάζει bsod
2on:Όταν κάνω αποσύνδεση από το internet μερικές φορες στο system tray δεν φεύγουν οι 2 υπολογιστές.
τριών και πιο σημαντικό για μένα: Στην Διαχείριση εργασιών στις διεργασίες σχεδόν όλα είναι κεφαλαια p.x SVCHOST.EXE LSASS.EXE ΚΑΝ.EXE και μου τις σπάει γιατί στα αλλα pc δεν είναι έτσι μπορείτε please πείτε μου πως μπορώ να τα φτιάξω αυτά?
maddoctor
08-01-2006, 19:27
Κάτι μου λέει ότι μάλλον ήρθε ο καιρός να του κάνεις ένα φορμάτ του υπολογιστή σου....
Dark-Shadow
08-01-2006, 20:35
Πριν 2 βδομάδες το έκανα format ο τεχνικός του pc μου είπε ότι φτιάχνονται και χωρίς format απλά βαριέμαι να τον παο γιατί τον περνώ συχνά τουλάχιστον να λέϊσο 1 η 2 από τα 3
Για τα 1,2 μήπως έχεις netmod σε usb;
maddoctor
08-01-2006, 21:42
1. Τι λέει η BSOD? Συνήθως το μήνυμα λέει και τι φταίει.
2. Δες επιλογές για μόντεμ και κάρτα δικτύου.Απενεργοποίησε την εμφάνιση και επανεργοποίηση ξανά.Συνήθως κάνει δουλειά.
3.Και σε εμένα μερικά είναι κεφαλαία.
Dark-Shadow
09-01-2006, 16:15
έχω το router τις crypto το F200 adsl το bsod λέει για το wanarp.sys!
έχω το router τις crypto το F200 adsl το bsod λέει για το wanarp.sys!
Αν το δουλεύεις σαν router τότε είναι απόλυτα λογικό να μην φεύγουν τα λαμπά κια, γιατί δεν αναφέρονται στο ιντερνετ αλλά στο τοπικό δίκτυο ανάμεσα στον υπολογιστή σου και το router.
Να σου επισημάνω οτι η ADSL είναι μόνιμη σύνδεση αρα δεν υπάρχει λόγος να "βγαίνεις από το ιντερνετ".
Αν το δουλεύεις σαν router τότε είναι απόλυτα λογικό να μην φεύγουν τα λαμπά κια, γιατί δεν αναφέρονται στο ιντερνετ αλλά στο τοπικό δίκτυο ανάμεσα στον υπολογιστή σου και το router.
Να σου επισημάνω οτι η ADSL είναι μόνιμη σύνδεση αρα δεν υπάρχει λόγος να "βγαίνεις από το ιντερνετ".
Το F200 δεν ειναι router
Πριν 2 βδομάδες το έκανα format ο τεχνικός του pc μου είπε ότι φτιάχνονται και χωρίς format απλά βαριέμαι να τον παο γιατί τον περνώ συχνά τουλάχιστον να λέϊσο 1 η 2 από τα 3
Το service pack 2 το εχει ο υπολογιστης σου?
Το F200 δεν ειναι router
Παρασύρθηκα γιατί ο φίλος μας έγραψε οτι είναι ρουτερ και δεν μπήκα στον κόπο να το ψάξω :105:
Dark-Shadow
09-01-2006, 21:39
modem τις crypto είναι το f200 adsl kao αποσύνδεση μετά απόα 9 με 10 μέρες στο internet έχω τα sp2.Τι λέτε να κάνω?
Dark-Shadow
13-01-2006, 00:13
κανένας ρε παιδιά?
modem τις crypto είναι το f200 adsl kao αποσύνδεση μετά απόα 9 με 10 μέρες στο internet έχω τα sp2
Αν μπορεσεις να το ξαναδιατυπώσεις λιγο πιο καθαρα ισως να βοηθήσουμε.
Dark-Shadow
13-01-2006, 15:36
λέω ότι έχω το modem f200 τις crypto adsl και ότι κάνω κάθε 9 με 10 μέρες αποσύνδεση από το internet για κάνα restart του pc τα πρβλήματα που είναι πάνω!!!
stroumfaki3
13-01-2006, 15:46
Από την αρχή σου έκανε αυτά τα προβλήματα?
Από ότι είδα με μια μικρή ματιά στο Ιντερνετ το wanarp.sys μαζί με BSOD υποδηλώνουν πρόβλημα στην μνήμη σου. Αν έχεις 2 RAM sticks βγάλε το ένα και βάλτα ενναλαξ και δοκίμασε να δεις αν επαναλαμβάνεται. Αν μπορείς τρέξε και κάποιο memtest....
Ενημερωσέ μας και βλέπουμε....
ΠΧ....Your problem is .... Drumroll please ....Memory compatability problem! I'm getting the same thing and I've just emailed ASUS as there site is in poor maintanence at the moment to send me a complete compatability list of memory modules for that particular board. right now I have 3 256 meg PC2700 memory modules and only one works without the reboot/crash problem. I'll post the listing or email you the list if it's pdf. I think it's poor taste that they only list compatable 400Mhz modules considering not everyone owns them and the manual list exactly 0 modules for anything else ... I feel the need to scream!
Dark-Shadow
13-01-2006, 16:19
να τις βάλω εναλλάξ η να τρέξω το memtest? έχω 2 ram μια 256 και μια 512 τι να κάνω?
Δοκίμασε αν θέλεις και αυτούς τους drivers
http://dialup.forthnet.gr/support_site/html/files/cryptof200.zip
.
Dark-Shadow
13-01-2006, 20:58
τους δοκίμασα αυτούς έχω!!!
Dark-Shadow
13-01-2006, 20:59
ρε παιδιά νομίζω ότι είναι το zonealarm γιατί όταν το έβγαλα δεν είχα καθόλου πρόβλημα με tpt αλλα τώρα δεν ξέρω πιο να βάλω πιο είναι το καλύτερο?
3.Και σε εμένα μερικά είναι κεφαλαία.
σε εμένα κανένα.
Το Zonealarm έδινε παλιώτερα BSOD irq not les or equal...για το συγκεκριμένο BSOD σου δε ξέρω. Άμα θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ :
http://www.firewall-net.com/en/zonealarm/faq.php
http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=128493&SiteID=1
Dark-Shadow
13-01-2006, 21:16
ναι μου το λέει αυτό IRQL NOT LES EQUAL και κάτω κάτω μου λέει wanarp.sys τι λέτε να κάνω? Εγώ νομίζω πως είναι το Zonealarm που έχω γιατί όταν το είχα βγάλει πριν λίγο καιρό δεν μου έβγαζε καθόλου bsod αλλα όταν το ξαναέβαλα που έβγαζε αυτό το bsod τι λέτε να κάνω γιατί έχω νευριάσει παρα πολύ λέτε να αλλάξω firewall? πιο λέτε να βάλω?
Dark-Shadow
14-01-2006, 20:57
κανένας ρε παιδιά?
ναι μου το λέει αυτό IRQL NOT LES EQUAL και κάτω κάτω μου λέει wanarp.sys τι λέτε να κάνω? Εγώ νομίζω πως είναι το Zonealarm που έχω γιατί όταν το είχα βγάλει πριν λίγο καιρό δεν μου έβγαζε καθόλου bsod αλλα όταν το ξαναέβαλα που έβγαζε αυτό το bsod τι λέτε να κάνω γιατί έχω νευριάσει παρα πολύ λέτε να αλλάξω firewall? πιο λέτε να βάλω?
Βγαλτο τελειως το firewall και δουλεψε τον υπολογιστη για μερικες μερες να δεις αν θα σου ξαναβγαλει μπλε οθόνη.
Dark-Shadow
14-01-2006, 23:24
σου λέω δεν θα το βγάλει οταν δεν εχο το zonealarm!!! αφού για μια στιγμή είχα βάλει kerio ούτε μια φορα δεν το έβγαλε!!!
Οπότε το πρόβλημά σου είναι το zonealarm αυτό καθ εαυτό. Uninstall και καθάρισες εκτώς και αν υπάρχουν ειδικοί λόγοι που σε περιορίζουν σε αυτό μόνο.
Dark-Shadow
14-01-2006, 23:33
και μετά πιο firewall λέτε να βάλω kerio,sygate,outpost, η tpt άλλο?
και μετά πιο firewall λέτε να βάλω kerio,sygate,outpost, η tpt άλλο?
Διαβασε αυτο εδω το topic: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18466&highlight=firewall ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΣΥ, πιστευω θα σου δώσει απάντηση στο ερωτημά σου, αν πάλι δε μπορεις να αποφασίσεις πιο firewall διάλεξε ενα στην τύχη και βάλτο.
Spirit_IN_Black
15-01-2006, 01:40
Διαβασε αυτο εδω το topic: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=18466&highlight=firewall ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΣΥ, πιστευω θα σου δώσει απάντηση στο ερωτημά σου, αν πάλι δε μπορεις να αποφασίσεις πιο firewall διάλεξε ενα στην τύχη και βάλτο.
λοοοοολ!:)
Dark-Shadow
18-01-2006, 00:55
a παιδιά παρατιρισα κάτι για το πρόβλημα μου με το task manager όταν κάνω scandisk πριν αρχίσουν τα windows κάθε φορα δεν μου είναι τα γράμματα μεγάλα στις διεργασίες αν όμως δεν κάνω scandisk μου είναι σχεδόν όλα κεφαλαια τι λέτε να κάνω?
Dark-Shadow
18-01-2006, 01:04
Παιδιά βρήκα και στο bsod τι ακριβώς μου λέει έψαξα στον γκούγκλη αλλα tpt λέει:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
STOP:0x000000D1
wanarp.sys - Adress F77723150 base at F771E000 , Datestamp 41107c89
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.