View Full Version : Cisco και σεμινάρια στην Ελληνοαμερ. Ένωση
http://www.hau.gr/hau/en/edu_cisco_associate.html
http://www.hau.gr/hau/en/edu_cisco_professional.html
Αξίζει τον κόπο;
1) Μαθαίνεις κάτι σε βάθος;
2) Επαγγελματικά χρησιμεύει σε κάτι το χαρτί που σου δίνουν;
Όποιος γνωρίζει κάτι, ας ρίξει φως, please...
Ευχαριστώ.
Μα εννοειτε οτι ειναι πολυ δυνατο χαρτι το Ccna δεν το συζηταμε και ποσο μαλλον το Ccnp ακομα πιο δυνατο χαρτι τωρα αν θες να ασχοληθεις καθαρα με τα Δικτυαα εγω πιστευω ειναι οτι καλυτερο
Aλλα εχουν και κοστος μεγαλο αυτα σεμιναρια 3,700ευρω καπου εκει παιζουν μην σου λεω και @@@@
Διάβασα κάπου ότι, τα πιστοποιητικά αυτά έχουν ημερομηνία λήξεως, που έρχεται με την πάροδο δύο ετών. Αληθεύει αυτό και τι ακριβώς σημαίνει πρακτικά (meaning: επαγγελματικά);
Mondeloxmm
09-01-2006, 14:22
Αληθευει. Καθε 2-3 χρόννια πρέπει να το ξαναδίνεις το ccna .
Ένα 20% αλλάζει απο την ύλη σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις γιαυτο πρέπει να το ξαναδίνεις .
Είναι πολυ καλό πτυχίο για Ελλάδα. :004:
Για ccnp αν το πάρεις είσαι θεός στην Ελλάδα :083: .
Εγω δίνω για ccna ,δεν είναι τόσο δύσκολα όσο λένε μερικοί απο έξω τελικά αρκει να διαβάσεις.
Ποσο διαρκουν τα σεμινάρια?
Mondeloxmm
09-01-2006, 14:57
Ποσο διαρκουν τα σεμινάρια?
Ανάλογα πως και μέσω ποιας εταιρείας θέλεις να τα παροκολουθησεις.
Εγω συγκεκριμενα είχα παεί στην NEW horizons εδω στην θεσσαλονικη και τα είχα παρακολουθείσει σε μία εβδομάδα.
Βέβαια την πρώτη φορά κοιτουσα σαν χάνος γιατί δεν είχα ιδέα αφου όμως κάθησα και διάβασα δεν τα βρηκα και μπαστούνια.
Αν διαβαζεις 4-5 ώρες καθημερινά άνετα σε 4-5 μήνες μπορείς να δώσεις- αν είσαι λιγο σχετικός με τα Δίκτια.
Αν όχι πρέπει παραπάνω.
Λεφτά είναι πολλά να παρει αλλα αξίζει να έχεις ένα τέτοιο πτυχιο (ccna,ccnp).
Eγώ αν δεν περνούσα Ανοιχτό Πληροφορική θα πήγαινα βουr για ccnp :->
Το ωραίο είναι ότι πολλοί τα παρακολουθούν ,λίγοι τα δίνουν και ακόμα πιο λίγοι το παίρνουν το πτυχιο(ccna,ccnp).
Ανάλογα πως και μέσω ποιας εταιρείας θέλεις να τα παροκολουθησεις.
Εγω συγκεκριμενα είχα παεί στην NEW horizons εδω στην θεσσαλονικη και τα είχα παρακολουθείσει σε μία εβδομάδα.
Βέβαια την πρώτη φορά κοιτουσα σαν χάνος γιατί δεν είχα ιδέα αφου όμως κάθησα και διάβασα δεν τα βρηκα και μπαστούνια.
Αν διαβαζεις 4-5 ώρες καθημερινά άνετα σε 4-5 μήνες μπορείς να δώσεις- αν είσαι λιγο σχετικός με τα Δίκτια.
Αν όχι πρέπει παραπάνω.
Λεφτά είναι πολλά να παρει αλλα αξίζει να έχεις ένα τέτοιο πτυχιο (ccna,ccnp).
Eγώ αν δεν περνούσα Ανοιχτό Πληροφορική θα πήγαινα βουr για ccnp :->
Το ωραίο είναι ότι πολλοί τα παρακολουθούν ,λίγοι τα δίνουν και ακόμα πιο λίγοι το παίρνουν το πτυχιο(ccna,ccnp).
Μόνο μια βδομάδα και έχει και στη θεσσαλονίκη? Πολυ μου αρεσει.
oταν τα παρακολούθησα στην new horizons η διαρκεια ήταν μια εβδομάδα και ευτήχώς για μένα τα έξοδα καλύφθησαν απο την εταιρία που δούλευα.....
πάντως τα χρήματα δεν θα τα πλήρωνα ποτε από την τσέπη μου αφού το συμπληρωματικό υλικό που μας εδωσαν εκεί κυκλοφορει παντού συο Internet... και μπορείς να το κατεβασεις και να διαβασεις μονος σου.......και απλα να πας να δώσεις εξετασεις (τοτε τα εξέταστρα ήταν 40000 δραχμες).
oταν τα παρακολούθησα στην new horizons η διαρκεια ήταν μια εβδομάδα και ευτήχώς για μένα τα έξοδα καλύφθησαν απο την εταιρία που δούλευα.....
πάντως τα χρήματα δεν θα τα πλήρωνα ποτε από την τσέπη μου αφού το συμπληρωματικό υλικό που μας εδωσαν εκεί κυκλοφορει παντού συο Internet... και μπορείς να το κατεβασεις και να διαβασεις μονος σου.......και απλα να πας να δώσεις εξετασεις (τοτε τα εξέταστρα ήταν 40000 δραχμες).
Ρε παιδια γιατι τα λετε ενα ενα? Πλακα κανω :004:
Αληθεια μπορεις να διαβασεις μονος και απλα να δωσεις εξετάσεις?
Δηλαδη τα σεμιναρια μιας βδομαδας εχουν 3000+ ευρω και μπορεις να τα γλυτωσεις δινοντας απευθειας εξετασεις?
Mondeloxmm
09-01-2006, 16:38
Συμφωνω με όσα είπες εκτός απο ένα .
Για το υλικό εμάς που παρακολούθησα το ccna o καθηγητής ήτανε εντάξει παλικάρι . :023:
----Μας έδωσε υλικό (simulation,boson 45 tests ,pdf αρχεία με Αcess list) το οποίο δεν το βρίσκεις τζάμπα έξω .---
Τα tests τουλαχιστον είναι με πληρωμή απο το ιντερνετ και δεν τα βρίσκεις δωρεάν.
Πρωσοπικά δεν το φυσάω το χρήμα αλλα δεν μετάνοιωσα που έδωσα 2000 ευρω για παρακολούθηση.
Εξεταστρα σήμερα είναι γύρω στα 170 ευρώ.
Βfc_xxx μπορείς να διαβάσεις μόνος αν έχεις ιδέα ναι.Δεν ξέρω και τι επίπεδο είσαι εσύ βέβαια.
Καλο μεσημερι παιδια.
Την ύλη του ccna και των λοιπών πτυχίων που μπορούμε να τα βρούμε?
και γενικά πληροφορίες για το καθένα.υπάρχει κάπου γενικά ή στην σελίδα του εξεταστικού κέντρου?
Εδώ
http://www.boson.com/
εκτός και αν σου αρέσει να γκαρίζεις... :051:
Ρε παιδια γιατι τα λετε ενα ενα? Πλακα κανω :004:
Αληθεια μπορεις να διαβασεις μονος και απλα να δωσεις εξετάσεις?
Δηλαδη τα σεμιναρια μιας βδομαδας εχουν 3000+ ευρω και μπορεις να τα γλυτωσεις δινοντας απευθειας εξετασεις?
αμαν ρε παιδια δεν ειστε πρωτάρηδες......Καντε μια βολτα απο κάποιο peer to
peer να βρειτε την υγιά σας.
έχω και toCCNA και CCNP. Aμα είσαι σχετικός με networking το CCNA είναι σχετικά εύκολο , το CCNP είναι το αγγούρι. Είναι ακριβά οntός αλλα αυτά τα Certificate τις Cisco συνήθως τα πληρώνουνε εταιρίες του χώρου για το προσωπικό τους . Τα έχω τελειώσει μέσα στο πρόγραμμα σπουδών Συστήματα Πληροφορικής που τελειωσα στην αμερική. Στο εξωτερικό έχουνε ζήτηση , εδώ δεν έχω βρει κάτι ακόμα :(
αμαν ρε παιδια δεν ειστε πρωτάρηδες......Καντε μια βολτα απο κάποιο peer to
peer να βρειτε την υγιά σας.
Δε καταλαβαινω τη σχέση εχει η ερωτηση που εκανα με το τροπο που γινονται οι εξετάσεις με τα peer to peer?
ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΥΛΗ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ....
Στο εξωτερικό έχουνε ζήτηση , εδώ δεν έχω βρει κάτι ακόμα
Θέλεις να πεις πέραση, μήπως; Ότι, δηλαδή, στο εξωτερικό μετράνε εάν ζητήσεις δουλειά, ενώ στην Ελλάδα δεν νοιάζεται κανείς; Κατάλαβα σωστά;
πάνω στο αντικείμενο αυτό . Ίσος έχω λάθος αλλα ακόμα δεν βρήκα τίποτα
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.