View Full Version : Μετατροπες αρχειων .wav/.mp3 σε .mid
Θα ηθελα να μετατρεψω καποιοα αρχεια .wav/.mp3 σε .mid
με σκοπο να τα στηλω στο κιν. μπορει καποιος να μου προτυνει καποιο καλο προγραμμα για τη δουλεια αυτη....θα ηθελα φυσικα να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα του ηχου...
Αυτα....ακουω προτασεις...
Θα ηθελα να μετατρεψω καποιοα αρχεια .wav/.mp3 σε .mid
με σκοπο να τα στηλω στο κιν. μπορει καποιος να μου προτυνει καποιο καλο προγραμμα για τη δουλεια αυτη....θα ηθελα φυσικα να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα του ηχου...
Αυτα....ακουω προτασεις...http://www.pluto.dti.ne.jp/~araki/amazingmidi/
Απότι λέει τουλαχιστον...
"AmazingMIDI automatically transcribes music, converting WAV files into MIDI files. It can recognize single-instrument polyphonic music. It's a powerful tool to help you to transcribe music, to practice musical instruments and to make MIDI files, and so on."
Αν παλι δεν σου κανει αυτο ριξε ενα "wav to mid" στο google...
BloodyHeaven
22-09-2004, 13:59
μεγάλη διαφορά θα υπάρχει απλά η επιλογή των οργάνων θα βοηθήσει στο να είναι το .midi όσο πιο κοντά στο wav ή mp3
www.intelliscore.net/reviews.html Δες εδώ
δραμα η ιστορια φιλε. εγω παιδευομουν ποσο καιρο για τη δουλεια που λες και δεν τα καταφερα ικανοποιητικα. στο τελος τα παρατησα. οσα δοκιμαστικα ή δωρεαν προγραμματα και αν χρησιμοποιησα δεν εφεραν το επιθυμητο αποτελεσμα.
γιατι δεν ψαχνεις για ετοιμα mid στο ιντερνετ. εχει μεγαλη ποικιλια και για δωρεαν σε ξενες σελιδες. στειλε pm να σου δωσω μερικες. στειλε αν θες μαιλ να σου στειλω ολοκληρο πακετο με mid-ακια.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.