View Full Version : post your setups
MrSeanKon
10-09-2004, 18:10
Λοιπον με τη Web Camera που αγορασα σημερα εκανα μερικες φωτογραφησεις στα ενδοτερα των Katsumi Labs.....
Παμε η πρωτη φωτο!
Εδω ειναι το UPS!
Επειδη του ζεσταινεται ο πισινος του LOL εβαλα απο κατω μια πενσα πορτοκαλι χρωμα εχει για να το σηκωνει λιγο στον αερα και να απαγεται καπως καλυτερα η θερμοτητα παρα να εγκλωβιζεται στο γραφειο!
Στη δευτερη φωτο φαινεται η μητρικη!
Αγορασα 20 πλαστικα καλυματα που μπαινουν στα ποδαρια και με αυτα στηριξα τη μητρικη εκτος κουτιου!
LOL μερικα ειναι κολλημενα με μαυρη μονωτικη ταινια κι αλλα με ασπρη LOL γιατι αγαπαμε και τα Katsumakia αλλα και τα Αραπακια! :060:
Στην τριτη φωτο η μητρικη για να φτασει εκει πανω ψηλα εχει τοποθετηθει σε τρια κουτια απο μητρικες που αγορασα στο παρελθον LOL :077:
Στην τεταρτη τo κουτι κι η μητρικη απο μια πανοραμικη θεα....... :045:
LOL γερνει λιγο η φωτο οπως ο πυργος της Πιζας! :036:
Στην πεμπτη φωτο δεξια απο το κουτι υπαρχει η TFT LG 19" και πιο περα διπλα της ενα Midi Stereo AIWA μαζι με δυο ηχεια σε τοτεμ διαταξη!
LOL σιγα μην ακουω μουσικη απο ****** ηχεια για Η/Υ εχω ακουστικα για το βραδυ και φυσικα το AIWA για αλλες ωρες! :045:
MrSeanKon
10-09-2004, 18:20
Στην πρωτη φωτο ακαταστασια RULEZ!
Δειτε ποσα καλωδια κυκλοφορουν δεξια κι αριστερα LOL..........:D
Στη δευτερη φωτο λιγο παρακατω οπου φαινεται οτι εχω βαλει και μια φανα πισω απο τους σκληρους δισκους (δε φαινεται στη φωτο ειναι μεσα στη θηκη)....
Κι αλλη ακαταστασια επικρατει εκει! :077:
LOL το πουρο Mπουγας RULEZ δειχνει πως απο που τροφοδοτειται η φανα των σκληρων! :031:
Στην τριτη φωτο παμε στην ψυκτρα!
LOL οπως ξερετε η CoolMaster Hyper6 ειναι ενα γομαροειδες κατασκευασμα και LOL δειτε το αλλο μου το θρεντ.....
Λοιπον πισω απο την ψυκτρα υπαρχει η ασημενια φανα της CoolMaster 8 X 8 cm στη συνεχεια εχω κολλησει αλλη μια φανα ιδιου μεγεθους με αυτη να σπρωχνει επισης αερα και LOL ακομη πιο πισω της και στερεωνεται με ενα λεπτο κατσαβιδι LOL υπαρχει μια 12 Χ 12 cm φανα 0.60Α να σπρωχνει επισης αερα!
Τελικα οι στροφες της Coolmaster με αυτη τη διαταξη τοτεμ απο 3000+ πηγαν στις 3700+ LOL λες κι ειναι μοντελα AMD........
Η τεταρτη φωτο δειχνει LOL οτι η 12 Χ 12 cm φανα στηριζεται επισης σε μια αλλη 12 Χ 12 0.32Α ομως ειναι αυτη...
Κι οι δυο τους τροφοδοτουνται οπως και το καθετι απο το Enermax! ;)
Eπειδη ομως θελω η κατω η φανα να σπρωχνει καλα αερα στο κατω μερος της μητρικης την εχω ανεβασει σε ενα κουτι κι εχω σπρωξει λιγο πιο μεσα τη δευτερη μητρικη να κανει χωρο LOL :036:
Και κλεινοντας την περιηγηση στην πεμπτη φωτο πριν ομως βγαλω τη μητρικη εκτος κουτιου LOL κι επειδη η Εροχ μας σκοτισε τα ***** :066: σκεφτηκα κι ανοιξα μια τρυπα στο πισω μερος του κουτιου οπου κι αυτη ειναι ακαταστατη! :042:
Eτσι μετρουσα το Vcore στο πηνιο!
Τη δειχνει το πουρο την οπη LOL κι ολα φυσικα υπο το αγρυπνο βλεμμα του κοριτσαρου! :049:
Εδω σταματαει η περιηγηση στα Katsumi Labs! :039:
οπως ακριβως το περιμενα αχουρι (λολ) αλλα ετσι ειναι βαλε βγαλε ειναι κουραση τα αφηνεις εξω και ξεπερνας το εμποδιο αυτο ...
Μετα την προτροπη του αγαπητου Sean ακολουθουν φοτο και των Spresv's labs!!!!! :077: :077: :029: Σε πρωτη φαση το ολοκαινουριο Tsunami
Και μια το δωματιο....να μην μας δει και ο κοσμος αμαζευτους...LOL
Μετα την προτροπη του αγαπητου Sean ακολουθουν φοτο και των Spresv's labs!!!!! :077: :077: :029: Σε πρωτη φαση το ολοκαινουριο Tsunami
πολύ ωραίο κουτάκι
καποτε πρεπει να παρω και εγω ψηφιακη ή καινουργια web camera (αυτη που εχω τωρα ειναι 5 ετων και φανταζεστε τι ποιοτητα βγαζει )
πιπερι sean !!
παντως ειναι ενδιαφερων να βλεπεις τα δωματια αλλων ανθρωπων(ειδικα οταν τα συγκρινεις με το δικο σου δωματιο ,το δικο μου ειναι 2*1.5 με το ζορυ χωραω εγω και το pc)
Eιμαι λιγο ποιο νοικοκυρεμενος και αυτο με κανει να νοιωθω λιγο αβολα μπροστα σας :082:
MrSeanKon
10-09-2004, 21:01
πιπερι sean !!
:009: :(:(
Eμενα καλουτσικη ειναι tefra οπως βλεπεις κι απο την ποιοτητα των εικονων που τραβηξα και σε καμμια περιπτωση δεν παινει των αλλων παιδιων τεσπα φανηκε το αχουρι μου :D:D
Kαμαρουλα μια σταλια 2 Χ 3 που λεει κι ο Πουλοπουλος ειναι το δωματιο σου?
πολύ ωραίο κουτάκι
Οντως ειναι οτι καλυτερο εχω παρει μαχρι στιγμης, και αξιζε καθε ενα απο τα 130 ευρω που εσκασα. Κορυφαιο :020: :020:
Δεν μπορουσα να αντσταθω σε ενα nightshot...
AC9800PBA
11-09-2004, 02:48
ΛΟΛ Soler διέκρινα μια εικόνα της παναγίας νομίζω. είναι για να σε βοηθάει να πάνε καλά τα μοντζ? :D
Ναι...και για να μην γινει και κανα εργατικο ατυχημα...βαλε και συ να πετυχαινουν οι βαφες...
backgroundman
11-09-2004, 13:30
Το δωμάτιο μου σε διάφορες περιόδους και το εσωτερικό του pc.
Το σπίτι-δωμάτιο που μένω στην πάτρα. Πάνω κάτω είναι αυτό που βλέπετε, δεν έχει και πολύ ακόμα...
Αναγκάστικα να βγάλω από το δωμάτιο τις άλλες 2 οθόνες και το 4ο pc, λόγο χώρου, ή μάλλον βρίκα ευκαιρία να το κάψω... :077: (Celeron ήταν, αυτό του άξιζε).
Το στερεοφωνικούλι μου είναι συνδεδεμένο με τα pc, καθότι συχαίνομαι τα ηχεία για pc. Αυτά.
AC9800PBA
11-09-2004, 16:04
Ναι και το PCRoom μου το οποίο είναι στο σαλόνι λόγο καλοκαιργιού (το σαλόνι έχει A/C) :112: Αναμένεται μετακόμιση για χειμόνα :D
Και μια photo από την UV reactive custom home made μολυβοθήκη μου :046:
AC9800PBA
11-09-2004, 23:02
Μαζί σου και εγώ :D (what about Uv reactive εικόνες? χμμμ) :046: :098: :096:
ναι ενω εγω καθε μερα στην εκκλησια ειμαι...τεσπα...
Δεν μπορουσα να αντσταθω σε ενα nightshot...
niceeee!!
απο που το πηρες το κουτακι?? :007:
Απο το στοκ του πλαισιου 15€ :P:P:P :021: :104:
Rommel.Gr
13-09-2004, 20:59
Να μαι και γω...
niceeee!!
απο που το πηρες το κουτακι?? :007:
Απο ram-shop 130 ευρω τελικη!!!
Soler για ξεκολα λιγο.....
MADKiller7
14-09-2004, 22:38
επειδη με συγκινησατε με την ζεστασια (ακαταστασια) των δωματιων σας,να σας στειλω και γω 2 φωτο.ατυχια,δυστηχως σημερα το μεσημερι καθαρισα το γραφειο μονο (τα υπολοιπα οπως ηταν) γιατι εκανα γλυπτικη πανω του απο την σκονη.συγνωμη για την ποιοτητα,κινητο not Rulezzzz. η 2η ειναι κατω απο το γραφειο,με τοσα καλωδια ακομα και ο Spiderman θα μπλεκοταν
MrSeanKon
14-09-2004, 22:40
Επιτελους! :109:
Να κι ενας αλλος οπου επικρατει ακαταστασια στο χωρο του! :116:
Ειναι κι AMDας! :116: :116:
MADKiller7
14-09-2004, 22:49
AMDας παντου και παντα.Ακαταστασια rulezzzz και η μανα μου σκουζειιιιιιιιι οποτε μπει μεσα.μεγεθυνση η γωνια MrSeanKon,τα σχολια δικα σου.α και μια με τον καναπε στο πισω μερος
MrSeanKon
14-09-2004, 22:58
LOL εβαλες και τον σκανερ στην καρεκλα???
LOL κατι τροφοδοτικα πεταμενα σε χαρτοκουτια λες και πανε για σκουπιδια εγω φυσικα ειμαι μονος σπιτι (δεν εχω αλλα αφεντικα) συνεπως κανω ο,τι θελω....... :042: :042: :042:
MADKiller7
14-09-2004, 23:10
εχω ενωσει 2 μικρα τραπεζακια,δεν ειναι καρεκλα.ασε δεν θελω να σκεφτω πως θα ειχα ενα σπιτι μονος μου.παντως αφεντικο στο δωματιο ειμαι εγω,το εχει παρει (η μανα) αποφαση εδω και καιρο,πως αν δεν φυγω απο μεσα δεν θα καθαρισει το δωματιο αυτο.
MrSeanKon
14-09-2004, 23:11
LOL ετσι οπως τραβηξες τι φωτο μου φανηκε οτι ητανε καρεκλα! :033:
MADKiller7
14-09-2004, 23:13
mod of the day,2 τραπεζακια σε 1 και να φαινοντε σαν καρεκλα
AC9800PBA
15-09-2004, 22:27
Πρέπει να πω ότι το στήσιμο των ηχείων του Tigas είναι κοριφέο ΛΟΛ
Να ανεβάσω και εγώ photos από την ακαταστασία μου σιγά σιγά γιατί και οι Intelides είναι ακατάστατοι :p
Επιτελους! :109:
Να κι ενας αλλος οπου επικρατει ακαταστασια στο χωρο του! :116:
Ειναι κι AMDας! :116: :116:
Ρε μπαρμπα τον δικο μου χωρο τον ειδες???? ακους εκει αφου πη :071: :064: :071: :p :112: ρα απο τον θειο μου...
Πρέπει να πω ότι το στήσιμο των ηχείων του Tigas είναι κοριφέο ΛΟΛ
5.1 ολα στα μουτρα :046:
Οι δυο amd στον δικο μου χωρο...
Επειδη αυτες τις μερες αλλαζω γραφιο στον PC θα κανω edit...lol.. :001:
5.1 ολα στα μουτρα :046:
Eμενα μου τα @#@#@#@#@# οι γονεις μου και μου πηραν την κονσολα ετσι....no console no music no τιποτα...με τα ακουστικακια την βγαζω... :088: :088:
Αχ αυτο το χασμα γενεων......Η παλια γενια δε ξερει απο ηχο...:(
Α ρε SeanKon με πρόλαβες!
Να και το δικό μου lab όταν είναι κάπως συμμαζεμμένο!
Από την πρόσοψη και με.....κλίση μερικών μοιρων λήψης...
Δεσπόζει στα αριστερα το Xaser III συνοδευομενο με τις δυο οθονες που φερει σε Dual screen και στα δεξια το παλιο μου συστημα ανευ οθονης, στημενα σε δικτυο! Ο δευτερος χρησιμοποιει το vnc εαν χρειαστει για να προβληθει η επιφανεια εργασιας του στην οθονη του Xaser!!
AzmoDeus
20-09-2004, 14:27
το πτωμα στο τοιχο εσυ το σκοτωσες?
8οp
AC9800PBA
20-09-2004, 17:18
Hgetis Το τηλέφωνο πόσα χρόνια το έχεις? ΛΟΛ CmoS Τι είναι αυτό ρε μπάζε? Στο κομοδίνο ΛΟΛ
Hgetis Το τηλέφωνο πόσα χρόνια το έχεις? ΛΟΛ CmoS Τι είναι αυτό ρε μπάζε? Στο κομοδίνο ΛΟΛ
:025: Και δε μου λες???Πως θα απολαμβαλω το βραδακι net ? :098:
(αστο ασχολιαστο :115: = :018: )
το πτωμα στο τοιχο εσυ το σκοτωσες?
8οpΘα κανει σαφαρι Azmo ο ηγετης....... :098:
Τωρα δεν ξερω αν ειναι και Black fan.......
Εμενα το λεει η νεα ταπετσαρια των Tools......... :042: :042:Ο συγκατοικος μου ειναι που με εκνευρισε μια μερα!! Ειναι πιο ωραιος οταν στολιζει τον τοιχο και... σαφως πιο ησυχος! LOOOL :040: :040:
Hgetis Το τηλέφωνο πόσα χρόνια το έχεις?Σκαβοντας στον κηπο για να θαψω το πτωμα του συγκατοικου LOL (γιατι οπως φαινεται στην φωτο κρατησα μονο το τομαρι του LOL) βρεθηκα μπροστα σε αυτο το ανεκτιμητο κειμηλιο! Τωρα τα εχω και τα δυο διπλα διπλα για να στολιζουν το γραφειο μου!! LOL
Υποψιν το τηλεφωνο μετα απο κατι μετατροπες που υπεστει στην καρδια του λειτουργει απροσκοπα!! Και μαλιστα σε περιπτωση βλαβης του ασυρματου αυτοματα μπορεις να κανεις τονικη κληση απο αυτο!!
Να και το δικο μου.
Θα σου συνιστουσα να βαλεις το subwoofer στο πατωμα καμια δεκαρια εκατοστα απο τον τοιχο! Ετσι θα εχεις και καλυτερο ηχο και δεν θα μαγνητιζεται η οθονη αφου τα subwoofer συνηθως δεν φερουν μαγνητικη θωρακιση!
Το case αεριζεται καλυτερα ετσι; :040: :040:
το δικο μου εχει μαγνητικη θωρακιση.παντως εχεις δικοιο θα βαλω το subwoofer στο πατωμα.το κουτι το εχω ανοικτο γιατι μπανοβγαζω συνεχεια καρτες.
ERMOULIS
24-09-2004, 01:30
Πρόκειται για έναν celeron 900 υπερχρονισμένο στα 901,77
(όπως βλέπετε και στο σχετικό thump)
To Πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος σε αυτόν είναι το υψηλής ποιότητας κουτί atx της ειδικής στο χώρο του modding εταιρείας Carfour το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από μια σκέτη λαμαρίνα. Σε περίπτωση που θέλει κάποιος να εισβάλει στο εσωτερικό του δεν έχει να κάνει τίποτα πιο απλό από το να ξεβιδώσει όλες τις πίσω βίδες απο πίσω , να βγάλει τα καλώδια και να σηκώσει όλο το πλαίσιο!
Αν τα καταφέρει και το κάνει αυτό θα δει μια μητρική μάρκας "ΜΟΤΗΕRBOARD"!
μην με ρωτάτε περισσότερα...και στα εγχειρίδια έτσι την λένε:"ΜΟΤΗΕRBOARD"!
με τσιπσετ award 601 cf.Τέλος πάντων λόγο τσιπσετ τα μόνιτορ προγράμματα την αναγνωρίζουν πως είναι της jetway!
Διαθέτει :
- 1 όλο και όλο ανεμηστηράκι στο πίσω μέρος του για την απαγωγή της θερμότητας (που ευτυχώς λόγο celeron δεν είναι υψηλή)
- 1 μόντεμ επίσης άγνωστης προέλευσης το οποίο μετά από δοκιμές αναγνωρίζει τους drivers της Motorola,
- Ram 120 mb (κι όμως γίνεται!) είναι 128 και τα 8 τα δεσμεύει η On board κάρτα γραφικών (στο Benchmark βλέπετε ότι κατατάσσεται και κάτω από σύστημα με 66 mb sdram )
- κάρτα γραφικών όπως είπαμε τα 8 mb της ram , δεν έχει καν επιταχυντή γραφικών (για αναβάθμιση δεν τίθεται λόγος μια και δεν έχει καθόλου θύρα agp!)
- ήχος on board stereo
- 2 σκληρούς (ο εργοστασιακός 18 gb ata 100 και ένας 120 gb ata 133 που έβαλα εγώ)
- no lan
- οθόνη vibrant 15” (η δεύτερη που μου δίνουν λόγω εγγύησης γιατί την πρώτη που πήρα με το που την έβαλα κάηκαν κάτι λαμπάκια μπροστά.).
Είναι από τους υπολογιστές που κάνουν καλό σε ένα σπίτι! Αν σκεφτείτε ότι όταν τον βάζω να κάνει rip για mp3 σε ένα cd πάω και πλένω τα πιάτα ή σφουγγαρίζω το δωμάτιο μου…αφού δεν μπορώ να κάθομαι έτσι και να περιμένω τόσο (τερπνόν μετά του ωφελίμου)
Υ.Γ. Αν κάποιος από τους φίλους σας είχε έστω και την παραμικρή ιδέα να πάρει υπολογιστή από σούπερ Μάρκετ – μαγαζί ηλεκτρικών δεν έχετε παρά να τον παραπέμψετε σε αυτό το feed... θα του περάσει! :038: :038:
Μπράβο νικο!!! Συγχαρητηρια!!
Έχω εναν 286 στο σπιτι.... τα στήνουμε;;; :040: :040:
JimmyFox
25-09-2004, 18:39
Ιδού το ταπεινό μου PC Room
O καλυτερος τιτλος ειναι:
Ιδού η ταπεινη τρυπα της αλεπους...
PlanetmanR5
03-10-2004, 11:06
η αλεπουδοτρυπα!χωρις παρεξηγηση πλακα κανουμε!
Να το εργαστηριο των mods....
http://img17.exs.cx/img17/1488/0342.jpg
Και να και το desk..
http://img72.exs.cx/img72/1075/5898.jpg
PlanetmanR5
03-10-2004, 15:35
πολυ ακαταστασια ρε πανο!να ερθω να σε βοηθησω στο σιγηρησμα?!λολ
Aκαταστασια rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
giorgos th.
03-10-2004, 18:32
ειπα να βγαλω και το δικο μου.νορμαλ πραγματα.. :o
giorgos th.
03-10-2004, 18:35
η φραπα ειναι μονιμα πανω στο γραφειο......
Ετσι-Ετσι πως αλλιως θα ξενυχταμε πανω στο πληκτρολογιο???
ThorLite
08-10-2004, 19:54
Να και ενα κομματι απο το δικο μου χωρο...
Εδω φαινονται το DSL modem το Filmnet και ενα απλο video καθως και ο desktop fan στραμμενος προς το main PC σβηστος πλεον...
ThorLite
08-10-2004, 20:00
Διαφορες φασεις του P4 που εχει καθισει την θεση του main PC χαρη στο 1.5GB μνημη που εχει προσωρινα μαλλον... :101: :101:
ThorLite
08-10-2004, 20:02
Και ο mobile Βarton.... :058:
MrSeanKon
08-10-2004, 20:14
Και ο mobile Βarton.... :058:
Aστα φιλια παλιοπροδοτη αλλα σημερα ειδα οτι υπαρχουν κι αλλοι προδοτες....... :072: :065:
Περιμενω να μας δειξεις φωτογραφιες απο τον 939 μη σε ΒΑΝ! :072:
ThorLite
08-10-2004, 20:16
Αυτα εχει η ζωη ο Barton παει για πωληση παντως και αφου δεν υπαρχει 939 στη πιατσα ακομα τη να κανω θα την παλεψω με τον P4....
Intel... :055: :055:
MrSeanKon
08-10-2004, 20:20
Τουλαχιστον αγορασες που αγορασες Ρ4 δεν στελνεις καμμια μετρηση να ενημερωσουμε το ρημαδι project Intel???
Γιατι απο αλλους δεν περιμενω τιποτα.........
Οχι οτι θα σκασω κιολας LOL στην Enterprise εκδοση εχω ΒΑΝ ο,τι κωδικας σχετιζεται με Intel......... :106: :082: :048:
Τουλαχιστον αγορασες που αγορασες Ρ4 δεν στελνεις καμμια μετρηση να ενημερωσουμε το ρημαδι project Intel???
Γιατι απο αλλους δεν περιμενω τιποτα.........
Οχι οτι θα σκασω κιολας LOL στην Enterprise εκδοση εχω ΒΑΝ ο,τι κωδικας σχετιζεται με Intel......... :106: :082: :048:
Λοοοοοοοοοολ
MrSeanKon
12-10-2004, 23:25
soler no comments please...........
Χμ...wait μεχρι τα χριστουγεννα:) Τα εχουμε πει...dear μπαρμπα...
Μερικες απο το παλιο pc :) και η τριτη απο το νεο pc :037:
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/supragr7/26985/326601
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/supragr7/26985/326602
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/supragr7/26985/318810
Ναμαι κι εγω..
http://home.ripway.com/2004-4/104858/PA160457_resize.JPG
http://home.ripway.com/2004-4/104858/PA160458_resize.JPG
Δεν μπωρεσα να αντισταθω!! :027:Λιγο χαλια ποιοτητα εικονας δεν νομιζετε?
MrSeanKon
30-11-2004, 01:53
Επειδη καποτε τιμησαμε τον Ε.Σ. μας αφησε κουσουρια :022: :112: κι εχω γενικα προβλημα (πιανεται στην αριστερη πλευρα ο σβερκος μου) αν μεινω κοντα σε ψυξη..........
Τωρα που χειμωνιασε ξυπνησα μια μερα κι ειχα πιασιματα..........
Ρε τι διαολο να φταιει???
LOL οι φανες φταινε!
Θα μου πεις βγαλε τις!
Αμ οχι!
Αποκλειεται!
Κι αποφασισα να βαλω Ντουβαρια! :116: :050: :033: :040: :098: :042:
Φυσικα χρειαζομαι και μασαζ τεσπα.......
LOL οταν χρειαστει να βαλω DVD σερνω το παραθυρο LOL το κουτι του Antec...
kagelar34
30-11-2004, 03:34
είστε αξιολύπητοι όλοι εδώ μέσα ....τι είναι αυτά που βλέπω ....
πολύ ΦΤΩΧΑ πράγματα δείτε τα labs που αρμόζουν σε έναν καγκελάριο και είναι πρ΄γματι όλα τα λεφτά :033: :033: όχι σαν τα δικά σας labs ...ταπεινοί θνητοί.........
MrSeanKon
17-12-2004, 17:40
LOL εσενα πρεπει να σε λεγανε καλυτερα Καγκελαριο! :040:
Η Aλ Καπονε?? :050:
Βαλαμε νεροψυξη! :098:
Οποτε αλλαξε κι ο εσωτερικος χωρος!
Στην πρωτη φωτο φαινεται το PSU Enermax το οποιο εχει παρει κλιση λες και χτυπησε σε κανενα παγοβουνο οπως ο Τιτανικος!
Αυτο συμβαινει γιατι η μητρικη ειναι εκτος κουτιου και τα σκληρα καλωδια των ΑΤΧ τροφοδοσιων το τραβανε το ταλαιπωρο..
Εκει που δειχνει το μπλε λαστιχο LOL ειναι μια τρυπα που ειχα ανοιξει καποτε για να μετραω στο πηνιο το Vcore της αναθεματισμενης Epox (σε Α64).
Επισης το PSU ειναι αναποδα γυρισμενο κι αυτο LOL γιατι ετσι με διευκολυνει να τεντωσω τα καλωδια..
Στη δευτερη φωτο σας δειχνω το σταθεροποιητη και το ψυγειο της υδροψυξης. Σχετικα καλοτοποθετημενα φαινονται LOL το ψυγειο εχει κλιση οπως ο πυργος της Πιζας!
Η τριτη φωτο δειχνει ενα καλωδιο του Enermax το οποιο ειχει τοποθετηθει ετσι στο σταθεροποιητη του ρευματος για να κοντραρει μια κι ερχεται μακρυα απο το PSU οποτε θα μαζευοταν και θα ειχαμε τραμπαλα..
Η τεταρτη φωτο ειναι το ψυγειο και οι φανες του (εχει τεσσερις συνολικα εδω οι δυο φαινονται).
Η πεμπτη φωτο ειναι η αντλια της Hydor οπου το τσιγαρο δειχνει το λαστιχο που την πιεζει και να στεκεται εκει που πρεπει!
Η εκτη φωτο ειναι μια παναρομικη θεα του συστηματος.
Ενω στην εβδομη φωτο φαινεται ενα μερος απο την εσωτερικη ακαταστασια που επικρατει στο ΑΤΧ.
Το Enermax συνολικα τροφοδοτει δυο σκληρους, μητρικη, καρτα γραφικων, επεξεργαστη σε τεραβολτ 3 φανες 12*12cm των 0.40Α, 1 φανα των 0.32Α 12*12cm, 2 φανες των 0.60Α 12*12cm και δεν μασαει καθολου!
H +12 ταση του πριν βαλω νεροψυξη ηταν +12.03 ενω τωρα δειχνει 12.05 να λοιπον γιατι χρειαζεται ποιοτικο τροφοδοτικο αλλα μερικοι δεν το καταλαβαινουν και θεωρουν σπαταλη την αγορα του ;)
Oι αλλες τασεις εχουν κολλησει στα 5.15, 3.43 τιμες αρκετα καλες.
MrSeanKon
17-12-2004, 17:46
Aυτο φαινεται κι εδω στην πρωτη φωτο (χαιρε μπαχαλο!).. :050:
Ε να και το waterblock στρογγυλο εξολοκληρου απο χαλκο με περιστρεφομενη βαση (οχι παιζουμε τι λες Θαναση?) :D κι επιπλεον τριγυρω εχει λιγο plexi για να βλεπεις το νερο που κυλαει. Πολυ καλη κατασκευη!
Η τριτη φωτο δειχνει το μπαχαλο του γραφειου πανοραμικα!
Στις επομενες πεντε φωτο φαινεται ανα τμηματα το γραφειο:
Τασακι, νυχοκοπτης, μπυρα, ακουστικα, χρονομετρο, υπολογιστης χειρος, φανες, σπιρτα, εγχειριδια, ενα σωρο πραγματα LOL πεταμενα το ενα πανω στο αλλο! :033:
MrSeanKon
17-12-2004, 17:53
Παμε πιο περα απο το γραφειο στο κρεββατι!
LOL πεταμενες πυζαμες LOL μια σακκουλα, το πολυμετρο, κατω απο τη σακκουλα ειναι το θερμιστορ, το κινητο τηλεφωνο μεχρι κι ο αναπτηρας!
Προφανως αστρωτο το κρεββατι (αρκετα μας σκοτισανε τα ***** στον ****Στρατο οι @@ρηδες)...
Μεχρι και το πορτοφολι ειναι πεταγμενο επανω.....
Η εικονα αυτη δειχνει οτι προκειται περι χωματερης παρα περι κρεββατιου LOL!
Nα κι ενα ντουλαπι στη δευτερη φωτο οπου το ενα συρταρι ειναι μισανοιχτο κι επανω του εχουν πεταχτει διαφορα συμπραγκαλα (σφυρι, φανες, ταναλιες, κλειδια, βιδες)..
Η τριτη φωτο δειχνει το δαπεδο LOL δυο ζευγαρια παντοφλες μια μεγαλη φανα διπλα απο το καλοριφερ..
Πανω στο καλοριφερ επειδη ηθελα να κινουμαι στο (ασε να μην την πω τη λεξη καταλαβατε) εβαλα την εργαλειοθηκη για να μην πιανει χωρο. Δεξια φαινεται μισανοιχτο το κουτι του watercooling..
Oι δυο επομενες φωτογραφιες δειχνουν τη βιβλιοθηκη που μαλλον θελει defrag.....
Eνα σωρο κουτια πανω κατω μεχρι και τις απλωστρες εχω βαλει να ακουμπανε σε αυτη....
Εδω κλεινει για δευτερη φορα η περιηγηση στα Katsumi Labs!
Στο μελλον θα σας δειξω νεωτερες φωτο απο το (αστο ξερετε τη λεξη) :D κι ισως να εχω μετακομισει σε αλλο (αστο ξερετε τη λεξη) :D...
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.. .......
Είπα να βάλω και εγώ το "σύστημα" που έχω φτιάξει.Οχι τόσο για το κουτί όσο για το συνολικότερο design που όπως βλέπετε επικρατεί το αλουμίνιο και το μέταλλο.. Πληκτρολόγιο,mouse,HD frame,card reader,ηχεία τα πάντα είναι μεταλλικά και αλουμινένια ! Παρατηρείστε την Samsung 172X που είναι η πιο λεπτή TFT που υπάρχει ! (πάχος 1.8 cm). Η μοναδική "παραφωνία" στο ολο look είναι το scanner που σύντομα θα αντικατασταθεί και αυτό από ένα Canon Lide-80... Ακούω γνώμες...
Επιτέλους ολοκληρώθηκε το "μεταλλικό-αλουμινένιο" design ! Μπορείτε να βρείτε την προσθήκη ??...
Αρκετα προσεγμενος χωρος και ομορφο design.
Εξαιρετικη προσπαθεια.
Την προσθηκη την βρηκαμε αφου μας ειχες πει το <<οραμα>> σου!!!;)
Υ.Γ. Ασχετο αλλα μηπως θυμασαι την πρωτη μας επαφη-επικοινωνια απο το χωρο του Internet?
Πολυ ωραιος ο χωρος γενικα....μπραβο....
υ.γ. Με γειες;)
PlanetmanR5
08-01-2005, 22:39
Αlki ο χωρος σου μου μοιαζει σαν γραφειο μεγαλοδικηγορου!
Μπραβο man!
Πολυ καλος!
Μεγεια και η προσθηκη!
ThorLite
16-01-2005, 23:47
Να βαλω και εγω το PC(Τον Α64) μου απο το καινουριο κινητο μου που βγαζει καλυτερες photos απο την τραγικη webcamera που εχω γιατι αυτες που εχω βαλει μεχρι τωρα δεν φαινονται και πολλα πραγματα.
Α 1.3C εχει εξω απο το σπιτι και 21.1 το κουτι.......
EDIT:Eβαλα και το δωματιο και τον P4 στο πατωμα.........
ERMOULIS
17-01-2005, 00:23
Αποφάσισα και τα έχωσα γερά παιδια!Πήρα όλα τα κομματια για αναβάθμηση!Η προίκα μου απλωμένη!1893 ευρώ (και δέν έβαλα και την cynergie 600 που πήρα μετά με 89 ευρώ)
Στησε το συστηματακι να το δουμε και φτιαγμενο!!!
PlanetmanR5
18-01-2005, 16:19
Χε χε στιστο εκει πανω θα εχεις και απλετο χωρο!
zillakarpen
18-01-2005, 17:20
Να με και γω εδώ
Shidokanjohn
19-01-2005, 19:13
και τα δικα μου:)
Για αλλη μια φορα εγραψες φιλε shido!!Πολυ οραιο κουτακι(μαζι με το prommie παντα :p )!!
_daemon_
20-01-2005, 00:47
δεν άντεξα στον πειρασμό :047:
:096:
_daemon_
20-01-2005, 17:53
άντε ρε παίδες τι έγινε; είδατε το χώρο και μείνατε; :P
ThorLite
20-01-2005, 18:58
Oχι ακομα δεν εχουν συνελθει απο τον δικο μου χωρο..........
Να και ο δικός μου.... λίγο πρίν βάλω λεντάκια στο κουτί (λίγο λιγότερο από 5 λεπτα...)!
ERMOULIS
24-01-2005, 02:21
ok?:)
Βλέπω Q-tek τροφοδοτικό σύντροφε.....και νομίζω ότι το Thermarock μου μου αρέσει πίο πολύ από το δικό σου κουτί .
PlanetmanR5
25-01-2005, 19:32
Ε ρε βλεπω η LG μαμανε!
Συντομα θα βαλω και δικες μου φωτο!
(συντομα εκεος απρωοπτου και γκαντεμιας!)
Chris Kaf
27-01-2005, 16:16
Ήρθα και γω να σας δείξω τι πα να πει ακαταστασία :042: :025: :066:
Δε χρειάζεται να μιλήσω, μιλάνε οι φωτογραφίες απο μόνες τους.. Πώς σας φαίνεται το παλιό μου κουτί btw μετά το "Case mod" (lol) που υπέστη?
Chris Kaf
27-01-2005, 17:33
Προσθέτω άλλες 2 φωτογραφίες απο το mouse μου :040:
Chris Kaf
27-01-2005, 17:44
Και το τελευταίο upload που κάνω, η μία δείχνει που ακριβώς βρίσκεται το παλιό κουτί και η άλλη τον άλλο τοίχο του δωματίου με το πανό κ τη μισή λάμπα blacklight. :040:
John Dr ΠΟΛΥ συμμαζεμένο :/ με κάνεις να νιώθω μειονεκτικά :082:
John Dr ΠΟΛΥ συμμαζεμένο :/ με κάνεις να νιώθω μειονεκτικά :082:
Βασικά σκέφομαι να το ριμάξω στο στυλ που είχα παλιότερα, αυτό του φοιτητή.
Όχι τίποτα άλλο αλλά το βλέπω και νυστάζω....!!!!
Chris Kaf
27-01-2005, 17:58
Εγώ πάλι οταν ακούω για συμμάζεμα με πιάνει μια ξαφνική νύστα :D
Πάντως για παραξενιές ποτέ δε νυστάζω. Έκατσα 2 μερες για να φτιάξω το κουτάκι όπως το ήθελα. Τώρα έχω το πιο TRENDY δωμάτιο :040:
να άλλη μια φωτό του γραφείου μου,με φτιαγμένο το δεύτερο pc k τακτοποιημένο το γραφείο...hehe..:D
PARALLAX
02-02-2005, 15:45
Για τσεκάρετε και το δικό μου...
το keyboard το έβαψα μαύρο για να ταιριάζει με την (κούκλα) sony, είναι και αυτό slim και δέν παίζεται!
Το laptop παλιωσε...
p900 rulez
Βέβαια καταλάβατε οτι είναι στο γραφείο μου ετσι (της δουλειάς)
Λιτος και ωραιος χωρος PARALLAX!!!:023:
MrSeanKon
02-02-2005, 19:13
:044: :044:
Η πολυ καλαισθησια βλαπτει σοβαρα το o/c και τα teravolt! :110:
Μπαχαλο RULEZ! :033: :042:
Παντως δεν εχω καποια νεωτερη φωτο να σας δειξω.
Το αχουρι μου παραμενει αχουρι... :040: :098:
smurf1gr
02-02-2005, 19:50
Σειρά μου να παρουσιάσω το χώρο μου....(βασικά τα 2 pc)
PARALLAX
02-02-2005, 21:26
Thanks linos, οσο πιο μινιμαλ μπορω (τα καλώδια απο πίσω για τις usb όμως δέν είναι και τόσο μινιμαλ!)
'Ασχετο: Smurf τα dvd 007 που έχεις είναι όλες οι ταινίες? Πού το βρήκες? Καλά πόσο το πήρες όλο αυτό?
smurf1gr
02-02-2005, 21:43
Ναι, όλες είναι. Η συλλογή DVD είναι από τις τρέλες μου....
Τα πήρα ένα - ένα.... από όπου τα πετύχαινα φθηνότερα...
Ωραιος ο smurf1gr...
Υ.Γ. Θελω κι εγω σαν τις φιγουρες που εχεις... :103:
smurf1gr
02-02-2005, 21:51
Και που να τις δεις όλες... :)
Chris Kaf
02-02-2005, 23:39
:044: :044:
Η πολυ καλαισθησια βλαπτει σοβαρα το o/c και τα teravolt! :110:
Μπαχαλο RULEZ! :033: :042:
Παντως δεν εχω καποια νεωτερη φωτο να σας δειξω.
Το αχουρι μου παραμενει αχουρι... :040: :098:
Sean ποιός έχει τελικά το πιο ακατάστατο δωμάτιο? (κοινώς αχούρι) :033:
Εγώ ή εσύ??
(τους υπόλοιπους πλην μερικών εξαιρέσεων τους κόβω για νοικοκύρηδες) :040:
varelasj
02-02-2005, 23:49
Εχω fwtos απο τοτε που ειχα στημενο χυμα το pc μου εκανα burn τις ram μου αλλα και τωρινες fwtos να βαλω παλι μαυρο χαλι ειναι το δωματιο μου οποτε καλυτερα ας μην τις ανεβασω και γινουμε και ρομπα διεθνως!
Με διαφορά τους τρώς όλους Γιάννη.....u the king of "αχούρι".....αλλά το φχαριστιέσαι ρε παιδί μου, δέν είναι "μην κάτσεις εκεί" "μην ακουμπήσεις αυτό" "βγάλε τα παπούτσια σου πρίν μπείς"...
varelasj
03-02-2005, 00:15
Με διαφορά τους τρώς όλους Γιάννη.....u the king of "αχούρι".....αλλά το φχαριστιέσαι ρε παιδί μου, δέν είναι "μην κάτσεις εκεί" "μην ακουμπήσεις αυτό" "βγάλε τα παπούτσια σου πρίν μπείς"...
ΧΕ χε ωραιος ρε man! Αντε να τελειωσει η εξεταστικη να κανονισουμε τπτ! Ξερεις lanaki κι ετσι :P
ΧΕ χε ωραιος ρε man! Αντε να τελειωσει η εξεταστικη να κανονισουμε τπτ! Ξερεις lanaki κι ετσι :P
Mέσα....:p
varelasj
03-02-2005, 23:04
Mέσα....:p
Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη! :110: :110: :110:
MrSeanKon
04-02-2005, 20:33
Sean ποιός έχει τελικά το πιο ακατάστατο δωμάτιο? (κοινώς αχούρι) :033:
Εγώ ή εσύ??
Bασικα εμενα δεν ειναι αχουρι αλλα μπ***λο ;) με ολη τη σημασια της λεξης αφου αν αναλογιστεις τι ειμαι, τι προγραμματα τρεχω κλπ.... :042:
Καλα και τα O/c Tools και τα συναφη αλλα υπαρχει κι η ΨΨΨ side.... :033:
Oπως και το φεγγαρι εχει δυο οψεις.... :108:
PlanetmanR5
05-02-2005, 15:39
Με μπριζωνεται τωρα να βαλω φοτος του δωματιου μου να δειτε τι θα πει αχουρι ειναι μες τα ρουχα και οχι μονο!
Παλι καλα που το pc δεν το εχω εκει αλλα στο χωλ!
MrSeanKon
05-02-2005, 20:16
Με μπριζωνετε τωρα να βαλω φοτος του δωματιου μου να δειτε τι θα πει αχουρι ειναι μες τα ρουχα και οχι μονο!
Δεν αμφιβαλω επ' αυτων αλλα ειπαμε αλλο το αχουρι κι αλλο το πο**ελο.... :030:
Υ.Γ.
Eκανα κι edit to quote σου κι εβαλα "ε" αντι για "αι" :037:
panos_G7
14-02-2005, 19:09
να και το δικό μου και τωρα ειναι λιγακι σιμαζεμένο :033:
Elu Thingol
19-02-2005, 22:12
Να και το δικο μου ΕΝΤΕΛΩΣ ακαταστατο... θα ακολουθησουν πιο συμμαζεμενες...
pavlof2005
24-02-2005, 03:02
Ναμαι και εγω στην κουζινα μου..................δεν φαινεται ειναι πισω απο τον τοιχο
Οθονη ή laptop ειναι αυτο πανω στον παγκο?
Ομορφο το γενικοτερο αποτελεσμα!!!
pavlof2005
24-02-2005, 15:03
ειναι οθονη viewsonic 17 με πληκτρολογιο microsoft το πανελ της audigy και το ηχειο της Canon.Ηταν λυση αναγκης οταν τα παιδια μεγαλωσαν και με πεταξαν εξω απο το δωματιο.Τωρα σκεφτομαι να τοποθετησω κατω απο το γραφειο /στο τοιχο/ ενα σωμα πανελ καλοριφερ το οποιο να αντικαταστησει το σωληνα-τανκ του reserator.Αληθεια θα εχει αποτελεσμα?Eπισης θα ανοιξω και μια τρυπα στο τοιχο πισω απο τα μηχανηματα για εξαερισμο τους μιας και δημιουργειται μια ενοχλητικη οσμη απο το pc που ερχεται κατευθειαν στο καθισμα και μο την σπαει..............
ThorLite
07-03-2005, 01:04
H τωρινη κατασταση των συστηματων μου αριστερα στο πατωμα ο P4 δεξια στο γραφειο ο A64 με το νερο πλεον.O P4 εχει ενα 15αρι TFT διπλα στην TV και ο A64 ενα 19αρι LG TFT ακομα φαινεται ο αγαπημενος μου υπολογιστης το DELL Pocket PC μου...........
Και χαρτι υγειας βλεπω που παει με ολα...:p
ThorLite
07-03-2005, 01:16
Και χαρτι υγειας βλεπω που παει με ολα...:p
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :100: :100:
Μα ειναι απο τα απαραιτητα "εργαλεια" του overclocker.
Το ειχαμε πει και σε αλλο thread!!!;)
ThorLite
07-03-2005, 01:30
Μα ειναι απο τα απαραιτητα "εργαλεια" του overclocker.
Το ειχαμε πει και σε αλλο thread!!!;)
Ετσι ετσι και για να ειναι χαρουμενος ο overclocker πρεπει να κατεβαζει τουμπανο το PC οπως φαινεται στo monitor του P4 και να ειναι σταθερα τα PC του σε 24/7 folding.......... :119: :119: :046:
Υπαρχει μια αταξια πρεπει να μαζεψω λιγακι........
Atari[Xp+]
07-03-2005, 01:57
Πάρτε μία συμμαζεμένη :031: ...είχα επισκέψεις εχθές γιαυτο... αν το βλέπατε καθημερινή -----> ''το πεδίο μάχης'' :031:
edit . και μια πιο ''φωτεινή'' .
ThorLite
07-03-2005, 02:05
']Πάρτε μία συμμαζεμένη :031: ...είχα επισκέψεις εχθές γιαυτο... αν το βλέπατε καθημερινή -----> ''το πεδίο μάχης'' :031:
Μια χαρα ειναι και εσυ βλεπω εχεις κοντα το ατιμο καλοριφερ στο PC........LOL
ERMOULIS
07-03-2005, 18:42
']Πάρτε μία συμμαζεμένη :031: ...είχα επισκέψεις εχθές γιαυτο... αν το βλέπατε καθημερινή -----> ''το πεδίο μάχης'' :031:
ναι , και τα cd ιδίως πάνω στο καλοριφέρ ειναι κορυφαία επιλογή!ελπιζω να μην κάνεις back up σε αυτά...
Atari[Xp+]
08-03-2005, 03:06
Βασικά ''αυτά'' προέκυψαν απο το :117: συμμαζεμα :117: ειναι για πέταγμα και τα έχω βάλει στον πύργο-cd . Τα cd τα ''κανονικα'' τα έχω όλα σε κασετίνες
Α και πούσε ,,
cdπάνωσεκαλοριφερrulezz
Chris2004
08-03-2005, 03:34
Ναμαι και εγω στην κουζινα μου..................δεν φαινεται ειναι πισω απο τον τοιχο
Όμορφο και τακτοποιημένο, αλλά δέν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα λειτουργικό.
Όταν θέλεις π.χ να αλλάξεις μια κάρτα γραφικών πρέπει να ξηλώσεις τα πάντα.
Παρτε και απο μενα 2 Updated:D :p
Πρωτη (http://img.photobucket.com/albums/v480/_S_L_G_/Image30.jpg)
Αχουρι (http://img.photobucket.com/albums/v480/_S_L_G_/Image31.jpg)
Aν και καθυστερημένα πάρτε και δύο απο μένα. Μία μαζεμένη και μία αχούρι. Την μαζεμένη εικόνα βέβαια, δεν την βλέπεις σχεδόν ποτέ. :118:
MrSeanKon
08-03-2005, 17:35
Mαυρα ματια καναμε Στελλα να δουμε το χωρο σου! :116:
schumifer
08-03-2005, 21:08
Η Υ3Κ να δω πότε θα ποστάρει τα σελερόνια της
Να και ο δικος μου χωρος εστω και καθυστερημενα
http://img45.exs.cx/img45/5442/picture0090zh.th.jpg (http://img45.exs.cx/my.php?loc=img45&image=picture0090zh.jpg)
http://img45.exs.cx/img45/9295/picture0084ft.th.jpg (http://img45.exs.cx/my.php?loc=img45&image=picture0084ft.jpg)
http://img45.exs.cx/img45/1601/picture0072ke.th.jpg (http://img45.exs.cx/my.php?loc=img45&image=picture0072ke.jpg)
PlanetmanR5
03-04-2005, 20:09
Ρε κορυφη ποσα laptop εχεις?!!
Ωραιος χωρος man!
Ρε κορυφη ποσα laptop εχεις?!!
Ωραιος χωρος man!
Σε ευχαριστω φιλε.
2 laptop εχω.Το ενα ειναι για την δουλεια,και το αλλο το εχω για internet μονο, οταν το desktop κανει αλλες δουλειες.
billpeppas
03-04-2005, 20:55
να βάλω τον δικό μου εδώ ( αναφέρομαι στο σπίτι που είμαι τώρα :D )
Ευτυχώς δεν έχω καμιά γυναίκα εδώ, θα τα άκουγα 24/24h... :D
Βεβαίως για τους PC Freaks φέρνει λίγο από heaven :D
PlanetmanR5
03-04-2005, 21:10
Ε βαλτο μην μας κρατα εν αγωνια!
schumifer
03-04-2005, 22:51
Μαζεμένη κατάσταση ,γιατί αλλιώς απλά δε φαίνεται τι ακριβώς έχω φωτογραφήσει
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=5504&stc=1
MrSeanKon
03-04-2005, 22:52
Αχουρια θελω να βλεπω! :p :p :p
Σαν το δικο μου LOOOOOOOOOL.........
schumifer
03-04-2005, 23:05
Αυτή τη στιγμή ο 750 καταλαμβάνει 4 φορές τον όγκο του και 200 ml μελάνια είναι χύμα πάνω στο γραφείο -και όχι όλα μέσα στις σύριγγες...Πού να βρω και κανέναν άλλον 750?. Αλήθεια μήπως έχετε κανένα 750 κάπου καταχωνιασμένο που να μην δουλεύει?
MrSeanKon
03-04-2005, 23:09
και όχι όλα μέσα στις σύριγγες...
Θα μας παρεξηγησουν! :082: :082:
MADKiller7
03-04-2005, 23:20
επειδη ο φιλτατος MrSeanKon ζητησε αχουρια,και επειδη εχουν γινει χειροτερα τα πραγματα στο δωματιο μου (σε σχεση με τις πρωτες φωτο που ειχα ποσταρει αρχικα στο θεμα),μετα τιμης-ντροπης σας παρουσιαζω το AxoyrI ver.2 LOL
ΥΓ1.η κατασταση ειναι ελεινη λογω του μοντ που υπαρχει σε εξελιξη
ΥΓ2.πρεπει να σας εχω ολους στην ακαταστασια ε?????
kbilly13@
03-04-2005, 23:22
Αχουρια θελω να βλεπω! :p :p :p
Σαν το δικο μου LOOOOOOOOOL.........
μπαααα, εγώ είμαι πολύ νοικοκύρης - και οι "μακαρονάδες" :D μέσα στο -κλειστό- κουτί , και τίποτα περιττό πάνω στο γραφείο
είμαι και παντρεμένος - δεν γίνεται αλλιώς, και προκειμένου να "βάζει χέρι" η γυναίκα, τα μαζεύω μόνος μου :040:
(ρε γμτ, έχασα και το καλώδιο της ψηφιακής)
MrSeanKon
03-04-2005, 23:25
LOL Βασιλη περιμενουμε να ανεβασεις αλλη μερα καμμια φωτο για να ριξουμε λιγο γελιο.... :082:
Ελπιζω να μην το ξεχασεις! :031:
MADKiller7 θα σκεφτω τη νεα εκδοση του (αστο τζιζ) :055: αχουριου μου εννοω....
Αλλα με βραχυκυκλωσε η C#.... :072:
PlanetmanR5
03-04-2005, 23:54
Ποπο για φανταστειτε ο MrSeankon να δει το δικο μου που ειναι και compact και μεσα στην καθαριοτητα και στο νοικοκιριο!
Θα φρηξει!
MrSeanKon
03-04-2005, 23:57
Γενικως καθετι (τζιζ δεν λεγεται) :082: αχουρι με εκφραζει :106: :106:
panos_G7
05-04-2005, 16:16
το δικο μου παλι αλλα μονταρισμενο τωρα
PlanetmanR5
05-04-2005, 19:47
Ωραια ρε panos G7 αλλα δειξε μας και το χωρο σου οχι μονο το κουτι!
panos_G7
06-04-2005, 11:32
αν πας στην προηγουμενη σελιδα εχω ποσταρει καποιες φοτο
Μερικες προχειρες και απο μενα..
http://img11.exs.cx/img11/9117/room0011bf.th.jpg (http://img11.exs.cx/my.php?loc=img11&image=room0011bf.jpg)
http://img200.exs.cx/img200/682/room0024kq.th.jpg (http://img200.exs.cx/my.php?loc=img200&image=room0024kq.jpg)
http://img198.exs.cx/img198/2576/room0038ij.th.jpg (http://img198.exs.cx/my.php?loc=img198&image=room0038ij.jpg)
http://img198.exs.cx/img198/7400/room0042dk.th.jpg (http://img198.exs.cx/my.php?loc=img198&image=room0042dk.jpg)
ΣΥΜΦΩΝΩ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ?
PlanetmanR5
11-04-2005, 11:39
KTM πολυ ωραιος χωρος και τακτοποιημενος!
Μπραβο!
ΣΥΜΦΩΝΩ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ?
Αν εννοείς πως να βάλεις φωτογραφίες, χρησιμοποίησε το http://www.imageshack.us/
http://img.photobucket.com/albums/v194/dimgr/DSCN3421.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v194/dimgr/DSCN3420.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v194/dimgr/DSCN3419.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v194/dimgr/DSCN3310.jpg
PlanetmanR5
12-01-2006, 15:14
Πολυ ωραια τα συστηματα σου!
είσαι οvtoς Costa Rica?
Μάλλον στην cpu του αναφέρεται. ;)
louis_gas
02-02-2006, 17:12
να και μερικες φωτο απο το δικο μου χωρο
το laptop εδω περα δυστηχως δεν ειναι δικο μου, μου το ειχε φερει μια γνωστη να της κανω κατι backup (μεταφορα μεσω δικτυου και γραψιμο σε dvd, ξερετε εσεις :p)
http://img134.imageshack.us/img134/435/laptop7pr.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=laptop7pr.jpg)
εδω περα ειμαι αρκετα τακτοποιημενος θα μπορουσα να πω :D
http://img134.imageshack.us/img134/864/nice1ru.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=nice1ru.jpg)
και μια αλα matrix :082: :002:
http://img99.imageshack.us/img99/7827/matrix7ri.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=matrix7ri.jpg)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.