View Full Version : Home Lan και Ζone Alarm Firewall
nickthegreek21
12-01-2006, 19:13
Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα, όταν βάζω την ip του υπολογιστή μου στο άλλο Pc για να δω τα shared files μου βγάζει μήνυμα error. Όταν απενεργοποιώ το Zone Alarm δουλεύει μια χαρά το Lan. Ξέρετε τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο firewall μου έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω τα Shared files μέσο του αλλου υπολογιστή ?
giorgos th.
12-01-2006, 19:35
θα πας στο zone alarm στις επιλογες firewall-->zones και δωσεις την ip του αλλου υπολογιστη και το αντιστροφο στον αλλον.
nickthegreek21
12-01-2006, 20:00
θα πας στο zone alarm στις επιλογες firewall-->zones και δωσεις την ip του αλλου υπολογιστη και το αντιστροφο στον αλλον.
Ευχαριστώ πολύ !
Dark-Shadow
12-01-2006, 22:36
ρε παιδιά και εγώ το ίδιο πρόλημα έχω τι να κάνω? είναι ένα desktop και εν a laptop τα συνδέω αλλα περνώ και εγώ errors το desktop έχει το zonealarm το laptop έχει sp2 τι να κάnο γιατί δεν κατάλαβα
maddoctor
12-01-2006, 23:02
Πρέπει να ορίσεις στο ΖΑ σαν trusted ip την ip του λαπτoπ, αλλιώς θα το μπλοκάρει.Επίσης εάν έχεις ενεργοποιημένο το firewall των ΧΡ, απενεργοποίησέ το.
Dark-Shadow
12-01-2006, 23:21
ok thnx!!!
Νομιζω παντως maddoctor επειδη και εγω καποτε χρησιμοποιουσα το ΖΑ οταν το κανεις εγκατασταση σου απενεργοποιει αυτοματα το firewall των ΧΡ.Παντως επειδη και εγω δεν ακουγα τελικα αναγκαστηκα το πεταξα και εβαλα το Outpost και πλεον ολα ομορφα ησυχα και ωραια..
maddoctor
14-01-2006, 21:10
Δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω, αφού από τα πρώτα πράγματα που κάνω αμέσως μετά από μία εγκατάσταση των ΧΡ, είναι να απενεργοποιήσω το ενσωματωμένο firewall.
Απλα επειδη εγω το ειδα για αυτο το αναφερω καλα δεν ειναι κατι παντως να το κανεις και με χερι απλα καπου στα settings το ειχα δει
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.