View Full Version : O mr. explorer κρασαρει γιατι μισει τον πατερα του (Βill)
εχω κουραστει πια απο τα win #@$%^&*%$
τι ειναι παλι αυτο ?
explorer.exe error
the instruction at 0x00000000 referenced memory at 0x00000000 the memory could not be read
αυτο συμβαινει οταν κλικαρω πανω σε διαφορα αρχεια avi , asf και αλλα οχι ομως σε ολα ... Τι σκα*α ειναι ?
εχω κουραστει πια ολα αυτα ξεκινησαν με το sp2 (εκεινες τις μερες ειχα αναβαθμισει την μνημη μου με αλλα 512Mb ram ) Παρολο που απενεργοποιησα το DEP αυτο το Bug συνεχιζει να μου τα σπαει ....
Αυτο φίλε μου,το βγαζει και σε μενα συνεχως κατα το κλεισιμο οποιουδηποτε προγραμματος και δεν εχω βάλει ακομα το sp2.Το θέμα ειναι οτι δεν το βγαζει παντα αλλα όποτε του ρχετε.
Αν βρεις την λυση πες την γιατι μου εχει σπασει τα ....νευρα.
Καλως ηρθες στο site makxri.
Δοκίμασε το παρακάτω:
When you select a .avi or .mpeg file in Explorer, it will load the file in memory to present you with a thumbnail/preview when needed. If the file happens to be big, it will take a long time and a lot of resources. You won't be able to delete/move/rename the file during this activity either.
You can disable the .avi file handler in registry, but beware - you'll also lose the ability to see clip properties in the properties window.
Here's how you do it:
1. Open up regedit
2. Goto HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.avi\shel lex\PropertyHandler
3. Delete the "Default" value which should be "{87D62D94-71B3-4b9a-9489- 5FE6850DC73E}\InProcServer32"
Είναι quote από ξένο forum.... Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιό, αλλιώς θα το έβαζα...
Επίσης δοκίμασε να αναβαθμίσεις λίγο τα codecs σου, ίσως με κάποιο codec pack.
Μάλλον λόγο της αναβάθμισης της μνήμης. Και το Memtest δεν βοηθάει. Από την στιγμή που πήγα από τα 2Χ256ΜΒ στα 2Χ512ΜΒ το είχα και εγώ για κάποιο χρονικό διάστημα με την ASUS. Μόλις κατέβασα το fsb στα 166MHz και έβαλα by SPD τις μνήμες όλα όμορφα και ωραία. Απλά πολλές μητρικές φαίνεται να μην μπορούν να σηκώσουν σε ψηλά fsbs άνετα πολλά ΜΒ μνήμης έστω και αν τα θεωτητικά όριά τους είναι μεγαλύτερα.
εγω παντως ξεμπερδεψα μολις πεταξα το sp2 με το sp1 δεν εχω κανενα προβλημα οσο για ασφαλεια αναλαμβανει το panda . Ισως σε κανενα 3μηνο να το ξαναδοκιμασω
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.