PDA

View Full Version : Internet explorer σε ολο του το μεγαλειο!!!!!

loner
17-09-2004, 00:33
Κανενα σχολιο. Απλα κοιταξτε την εικονα (για καποιο λογo δεν μπορω να την κανω attach- θα την περιγραψω) Ειναι δυο μηνυματα λαθους μαζι. Λενε τα εξης........
Σφαλμα. Παρουσιαστικε ενα σφαλμα χρονου εκτελεσης. Θελετε να γινει εντοπισμος του σφαλματος; Γραμμη 18 Σφαλμα: Δεν ειναι δυνατη η εκτελεση κωδικα απο ελευθερη δεσμη ενεργειων (το ενα). Το αλλο λεει τα ιδια με την διαφορα: γραμμη 20 Σφαλμα εναμενεται αντικειμενο...........
Ειναι απο normalοτατο site (το ibizaclub.gr) και επειδη μου το κανει πολυ συχνα και σε αλλα site (yahoo, avast.com κ.α.) ειτε με αυτα τα μηνυματα ειτε με αλλα παρομοια θα ηθελα να μου πειτε τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω καθως σε μερικα site η περιηγηση ειναι αδυνατη καθως δεν προλαβαινεις να κλεισεις το ενα παραθυρο λαθους και πετιεται και αλλο!!!!!!
Υ.Γ. Γενικα τωρα τελευταια ο explorer τραβαει μεγαλα ζορια και μαλλον θα χεσ%$%με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maddoctor
17-09-2004, 00:49
Κανενα σχολιο. Απλα κοιταξτε την εικονα (για καποιο λογo δεν μπορω να την κανω attach- θα την περιγραψω) Ειναι δυο μηνυματα λαθους μαζι. Λενε τα εξης........
Σφαλμα. Παρουσιαστικε ενα σφαλμα χρονου εκτελεσης. Θελετε να γινει εντοπισμος του σφαλματος; Γραμμη 18 Σφαλμα: Δεν ειναι δυνατη η εκτελεση κωδικα απο ελευθερη δεσμη ενεργειων (το ενα). Το αλλο λεει τα ιδια με την διαφορα: γραμμη 20 Σφαλμα εναμενεται αντικειμενο...........
Ειναι απο normalοτατο site (το ibizaclub.gr) και επειδη μου το κανει πολυ συχνα και σε αλλα site (yahoo, avast.com κ.α.) ειτε με αυτα τα μηνυματα ειτε με αλλα παρομοια θα ηθελα να μου πειτε τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω καθως σε μερικα site η περιηγηση ειναι αδυνατη καθως δεν προλαβαινεις να κλεισεις το ενα παραθυρο λαθους και πετιεται και αλλο!!!!!!
Υ.Γ. Γενικα τωρα τελευταια ο explorer τραβαει μεγαλα ζορια και μαλλον θα χεσ%$%με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάλτε μία αλεπού στον κινητήρα σας και όλα θα πάνε εντάξει....! :030: :030:

john_dr
17-09-2004, 01:04
Πέτα μια επανεγκατάσταση του ΙΕ από πάνω ή απλά .... mozilla - firefox ....

Chris2004
17-09-2004, 02:36
Eγώ αν και σου προτείνω Opera, βάλε τον Firefox αν σου αρέσει, αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε είναι να ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ IE.....άστον εκεί σε μια γωνιά στα program files μπας και χρειαστεί ποτε. Α και βγάλτον και απο default browser.

Kiki_D
17-09-2004, 09:34
Κάνε επανεγκατασταση το java plugin

loner
17-09-2004, 10:18
Καλημερα. To java plug in ποτε δεν το ειχα......... Να το ξαναπερασω (τον explorer) απο πανω; Θα το δοκιμασω. Απο που το βγαζω; Προσθαφαιρεση στοιχειων των windows; Τα αλλα σκεφτομαι να τα περασω γιατι ειναι η γραμμη οχι απλα χαλια, αλλα #@$@# ΤΑ!!!!!!!! Το ανωτατο που θα μπω 28,8 και σε γιορτες μπορει και 31,2 (μπορει λεμε........)..... Οποτε δεδομενου οτι ειναι αρκετα megs σκεφτομαι να τα κατεβασω. Τα δινουν σε κανα περιοδικο free;;;;;;;;;

Kiki_D
17-09-2004, 12:07
To link είναι αυτό:
http://www.java.com/en/download/windows_automatic.jsp

Η αλήθεια είναι ότι θα σου πάρει ώρα. Το πιθανότερο είναι να το έχεις και να μη το ξέρεις γιατί το κατεβάζει αυτόματα. Σε περιοδικό θα το βρεις αλλά ψαξε σε παλιότερα τεύχη.

john_dr
17-09-2004, 12:12
Tον Explorer κανονικά επανεγκατάσταση από πάνω. Λογικά περιέχει και το Java 1.1 plug in. Θα πρέπει να τον έχεις είτε σε CD περιοδικού είτε στο CD του Internet Provider σου.

Τον Firefox θα τον βρεις εδώ: http://www.mozilla.org/products/firefox/

maddoctor
17-09-2004, 12:23
Καλημερα. To java plug in ποτε δεν το ειχα......... Να το ξαναπερασω (τον explorer) απο πανω; Θα το δοκιμασω. Απο που το βγαζω; Προσθαφαιρεση στοιχειων των windows; Τα αλλα σκεφτομαι να τα περασω γιατι ειναι η γραμμη οχι απλα χαλια, αλλα #@$@# ΤΑ!!!!!!!! Το ανωτατο που θα μπω 28,8 και σε γιορτες μπορει και 31,2 (μπορει λεμε........)..... Οποτε δεδομενου οτι ειναι αρκετα megs σκεφτομαι να τα κατεβασω. Τα δινουν σε κανα περιοδικο free;;;;;;;;;

Δεν χρειαζεται να κατεβασεις τιποτα.Το μονο που θελεις ειναι το δισκακι των Wndows XP και να κανεις οτι σου γραφω παρακάτω:
Πάμε Start -> Run και γράφουμε rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\Inf\ie.inf
Μετά μας ζητάει τα αρχεία εγκατάστασης.

loner
17-09-2004, 14:47
Γεια σου ρε Ευτυχιε με τις συμβουλες σου!!!!!! Θα το κανω μολις γυρισω σπιτι απο την δουλεια και θα σου πω....Το java plug in ειναι στο cd των windows; Με ρωταγε αν ηθελα να το κατεβασει σε καμια σελιδα που εμπαινα αλλα επειδη ειχα μια δουλεια σε 2 ωρες παταγα ΝΟ :) ..............

maddoctor
17-09-2004, 15:05
Γεια σου ρε Ευτυχιε με τις συμβουλες σου!!!!!! Θα το κανω μολις γυρισω σπιτι απο την δουλεια και θα σου πω....Το java plug in ειναι στο cd των windows; Με ρωταγε αν ηθελα να το κατεβασει σε καμια σελιδα που εμπαινα αλλα επειδη ειχα μια δουλεια σε 2 ωρες παταγα ΝΟ :) ..............

Υπόψιν με τον τρόπο που σου λέω κάνεις επανεγκατάσταση από την αρχή τον ΙΕ στο σύστημά σου, σαν να ήταν καθαρό σύστημα και έμπαινε πρώτη φορά.Άρα θα εγκατασταθεί μόνο ότι υπάρχει μέσα στο δισκάκι των ΧΡ.Τώρα εάν σου λείπει κάτι άλλο, θα πρέπει να το κατεβάσεις μετά.

loner
17-09-2004, 23:24
Τζιφος. Τα ιδια σφαλματα απλα σε διαφορετικο πλαισιο. Ξερετε τωρα. Προβληματα με αυτη την ιστοσελιδα την εμποδιζουν να εμφανιστει σωστα κλπ κλπ κλπ......... Μπραβο στην Microsoft για αλλη μια φορα..........

Υ.Γ. Η πρωτη εικονα ειναι απο την σελιδα του avast. To δευτερο απο την σελιδα (ναι, ναι....) του pctechnology............. Αυτη ειναι η μονη διαφορα που ειδα οταν επανεγκατεστησα τον explorer. Διαφορετικο πλαισιο μηνυματος λαθους...........
Υ.Γ.2. Πριν απο λιγο καιρο δουλευε μια χαρα ο explorer. Τι εγινε τωρα; Τι προτεινετε εσεις; Σας εχουν τυχει τοσα λαθη στον explorer καθε λιγο και λιγακι;;;;;;;;;;;

viper
18-09-2004, 13:52

Εχεις καμια σχεση με το ibizaclub?Γραφεις εκει?

loner
18-09-2004, 17:50
Nαι ειμαι μελος στο forum, και γραφω καμια φορα στο forum. Tα παιδια αν και δεν τα ξερω προσωπικα βοηθανε αρκετα σε διαφορα προβληματα που εχουμε με τα ibizakia μας.......... Ενα απο τα καλυτερα sites (αν οχι το καλυτερο) για κατοχους ibiza........ Πως και ρωτας επι την ευκαιρια;

loner
20-09-2004, 22:56
Τελικα εβαλα firefox και οντως τα προβληματα σταματησαν (προς το παρων τουλαχιστον).......... 2 ερωτησουλες μονο. Ολα τα διαφορα προγραμματα (flash, shockwave κτλ.) ειναι συμβατα με το firefox; Και δευτερο εχω παρατηρησει οτι οταν παω να γραψω κειμενο σε ιστοσελιδα (πχ εδω να κανω post κατι) με τον firefox ο δρομεας ειναι χοντρος σε σχεση με του explorer. Ετσι οταν παω να γραψω κατι η ακρη του γραμματος δεν φαινεται με αποτελεσμα να μπερδευεσαι αρκετες φορες. Τι κανουμε με αυτο; Ετσι ειναι το προγραμμα η κατι εγινε λαθος (καποια ρυθμιση ισως; ) ;
Το εχει παθει κανεις απο εσας; Οποιος εχει firefox ας δοκιμασει να μπει και να κανει post κατι εδω. Λογικα θα το παρατηρησει αυτο που του λεω...............

emnezia
20-09-2004, 23:05
Flash κλπ όταν μπεις σε σελίδα με κάτι θα σου βγάλει μήνυμα για να κατεβάσεις plugins (είναι μικρά). Ο κέρσορας είναι όντως μεγαλύτερος και σε μένα(δεν το είχα προσέξει!) , δεν ξέρω αν αλλάζει πάντως

Spyrus
20-09-2004, 23:14
Πήγαινε στα tools->internet options->advanced-> και τίκαρε το disable script debugging.

viper
21-09-2004, 02:50
Nαι ειμαι μελος στο forum, και γραφω καμια φορα στο forum. Tα παιδια αν και δεν τα ξερω προσωπικα βοηθανε αρκετα σε διαφορα προβληματα που εχουμε με τα ibizakia μας.......... Ενα απο τα καλυτερα sites (αν οχι το καλυτερο) για κατοχους ibiza........ Πως και ρωτας επι την ευκαιρια;

Βασικα μπαινω και γραφω και γω τωρα τελευταια στο φορουμ σας αν και δεν εχω σχεση με αμαξια "πελατων" :D :D και γνωριζω και αρκετα παιδια απο meeting.Για αυτο ρωταω μηπως σε εχω πετυχει και σενα πουθενα.

loner
21-09-2004, 21:15
Πήγαινε στα tools->internet options->advanced-> και τίκαρε το disable script debugging.

Γιατι δεν το βρισκω φιλε Spyrus; Μπορεις να μου πεις που ακριβως ειναι;;;;;;;;

jumex
21-09-2004, 21:57
γιατι ετσι ρε παιδια?..χμμ..εγω ποτε δεν ειχα προβληματα με τον IE σε οποιαδηποτε εκδοση του...Και αν ειχα 1-2 προβληματακια ,ανακαλυπτα εκ των υστερων οτι ωφειλονταν σε δικια μου μ@λ@κι@...

ps.loner ανοιξε τον IE και επειτα-->Tools/internet options/advanced/Browsing