PDA

View Full Version : KΟΛΛΗΣΑ ΣΤΟ PAINKILLER!!

viper
19-09-2004, 13:57
Παιδια οσοι το εχετε τερματισει, βοηθηστε.
Ειμαι στο monastery και μαλλον προς το τελος της πιστας.Εχω καθαρισει τους παντες μεσα στο ναο και το βελακι μου δειχνει οτι πρεπει να παω πιο κατω απο το επιπεδο που ειμαι.Βρηκα λοιπον καπου ενα κενο,πηδηξα μεσα και οπως πεφτεις εχει 2 τουνελ αντικρυστα.Πηγα στο πρωτο και εκει, ειχε μερικους σκελετους και μοναxους, τους εφαγα ολους και μετα βλεπω οτι παει προς τη θαλασσα, δηλαδη κατεβαινει.
Μετα δοκιμασα το αλλο τουνελ.Εφαγα τους μαγους και κατι σα μαγισσες που εχει εκει και ειμαι σε 1 δωματιο οπου εχει μεγαλες κολωνες μεσα στην αιθουσα.Εχει 1 γυριστη σκαλα.Οταν τους εφαγα ολους ακουστηκε ο ηχος οτι πρεπει να παω σε checkpoint και το βελακι μου δειχνει οτι πρεπει να ανεβω επιπεδο.Ανεβαινω τη σκαλα και εχει 1 διαδρομο αλλα ειναι κλεισμενος απο 1 πετρινη πορτα.Επισης η σκαλα ειναι μπλοκαρισμενη τωρα πια και προς τα κατω και ετσι εχω αποκλειστει στη μεγαλη αιθουσα.Τι κανω?

Piratis
19-09-2004, 15:09
δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα που ακριβώς είσαι . μετά που τελειώνει ο εσωτερικός χώρος του μοναστηριού δεν πηδάς από έξω αλλά στο κέντρο περίπου έχει ένα τάφο όπου σπας την ταφόπλακα και μπαίνεις μέσα, καθαρίζεις βγαίνεις πάλι πίσω από τον τάφο ανοίγουν κάποιες πόρτες και τελικά πας προς τα κάτω(δε θυμάμαι από που μάλλον από κάποια πόρτα που άνοιξε στην πορεία) όπου μετά φτάνεις μέσα από κάτι σύραγγες σε ένα γκρεμό με κάτι σκαλοπατια που καταλήγουν στο επίπεδο της θάλασσας και τέλος πίστας. μπορείς να κάνεις το γύρο του νησιού περπατώντας κοντά στην ξηρά.

viper
21-09-2004, 13:21
δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα που ακριβώς είσαι . μετά που τελειώνει ο εσωτερικός χώρος του μοναστηριού δεν πηδάς από έξω αλλά στο κέντρο περίπου έχει ένα τάφο όπου σπας την ταφόπλακα και μπαίνεις μέσα, καθαρίζεις βγαίνεις πάλι πίσω από τον τάφο ανοίγουν κάποιες πόρτες και τελικά πας προς τα κάτω(δε θυμάμαι από που μάλλον από κάποια πόρτα που άνοιξε στην πορεία) όπου μετά φτάνεις μέσα από κάτι σύραγγες σε ένα γκρεμό με κάτι σκαλοπατια που καταλήγουν στο επίπεδο της θάλασσας και τέλος πίστας. μπορείς να κάνεις το γύρο του νησιού περπατώντας κοντά στην ξηρά.

Δυστυχως εψαξα ολο το χωρο και δε βρισκω πουθενα καμια ταφοπλακα για να σπασω.Πυροβολησα ολο το πατωμα και τιποτα δεν εγινε!!Που κοντα ειναι αυτο το σημειο με την ταφοπλακα?Εσυ δεν επεσες μεσα στο κενο αναμεσα σε 2 χαραδρες που ενωνονται απο 1 σανιδα?

steve_m
21-09-2004, 13:27
Δυστυχως στο ναο υπαρχει ενα BUG.Αν δε μαζεψεις τα αστερια με καποια σειρα τοτε το παιχνιδι δεν προχωραει.Μπες στο gamefaqs.com και δες τι πρεπει να κανεις.

viper
22-09-2004, 13:34
Λοιπον καπου διαβασα οτι πρεπει να σπασει η ταφοπλακα κατω με το μεταλικο σταυρο που κρεμεται απο πανω.Ισχυει αυτο?
Και αν ναι πως σπαει?Το πυροβολαω 1 ωρα και τιποτα.απλα κουνιεται περα δωθε.

kallileo
22-09-2004, 13:38
Μαζεψε τα αστερια......

Piratis
22-09-2004, 13:47
Δυστυχως εψαξα ολο το χωρο και δε βρισκω πουθενα καμια ταφοπλακα για να σπασω.Πυροβολησα ολο το πατωμα και τιποτα δεν εγινε!!Που κοντα ειναι αυτο το σημειο με την ταφοπλακα?Εσυ δεν επεσες μεσα στο κενο αναμεσα σε 2 χαραδρες που ενωνονται απο 1 σανιδα?

όχι δεν έπεσα στο κενό. αυτό με το Bug δεν το ήξερα μαλλον ήμουν τυχερός γιατί βγηκε η πίστα με τη μία . το βελάκι τι σου δείχνει? έχεις καθαρίσει το εσωτερικό μοναστήρι ?

viper
22-09-2004, 19:54
Δεν αναπνεει τιποτα μεσα στο μοναστηρι.Μου φαινεται οτι θα πρεπει να ενεργοποιησω κανενα cheat mode για να ξεκολλησω... :012:

steve_m
25-09-2004, 00:29
Ξεκινα απο την αρχη την πιστα και μαζεψε τα αστερια οπως θα βρεις μεσα στο σαιτ που σου ειπα και εγω την ειχα πατησει και πεδευομουν μερες στο μοναστηρι.Ο σταυρος οντως σπαει καποια στιγμη και πεφτωντας ανοιγει τρυπα στο δαπεδο αλλα πρωτα τα αστερια.