View Full Version : Εισοδος στα win χωρις να επιλεγω χρηστη.
Τα windows μετα απο την απεγκατασταση ενος osx shell, μου βγαζει πριν μπει στο desktop την επιλογη να διαλεξω με ποιον χρηστη θα μπω.Απο που το απενεργοποιω ετσι ωστε να μπαινει κατευθειαν?Κωδικο ΔΕΝ εχω βαλει...
nickthegreek
28-01-2006, 01:18
Εάν είστε ο μοναδικός χρήστης του PC σας, δεν υπάρχει λόγος να βλέπετε συνέχεια να εμφανίζεται η οθόνη σύνδεσης (log-on) κατά την εκκίνηση. Για να την απομακρύνετε κάντε κλικ στο Έναρξη, μετά Εκτέλεση (Run) και πληκτρολογήστε control userpasswords2. Στο πλαίσιο διαλόγου θα ανοίξει βγάλτε το τικ από το κουτάκι "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή" (Users must enter a user name and password for this computer) και ακολουθήστε τις οδηγίες.
μήνυμα του helloween απο το thelab
astrolabos
28-01-2006, 10:43
Ή από την άλλη να εγκαταστησεις το SP1.1 για το .Net Framework, που λύνει αυτό το προβληματάκι;)
Tελικα η πρωτη μεθοδος ειναι απαραδεκτη.Χαθηκαν εικονιδια απο το desktop παρεα με history και cookies.Μπορντελλο εγινε το pc...
Βρε αστρολαμπε μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ για αυτο που μου λες?
kallileo
28-01-2006, 12:35
Tελικα η πρωτη μεθοδος ειναι απαραδεκτη.Χαθηκαν εικονιδια απο το desktop παρεα με history και cookies.Μπορντελλο εγινε το pc...
Ελα ρε Vader αν εχεις περασμενο ενα απο τα παλια Framework αυτο δημιουργει εναν λογαριασμο που δεν φαινεται πουθενα. Αν απο κει προερχεται το προβλημα δοκιμασε αυτο σε μενα δουλευει.
lordelesar
28-01-2006, 12:59
Πήγαινε στη microsoft και κατέβασε από τα power toys, το tweak ui και εγκατέστησε το. Έχει μια επιλογή να κάνει απευθείας logon σε όποιο λογαριασμό θες. Δυστυχώς λεπτομέρειες για το που ακριβώς είναι η επιλογή δεν μπορώ να σου δώσω γιατί δεν δουλεύουν στα x64. Αλλά το είχα κάνει σίγουρα από εκεί...
edit: tweak ui download (http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe)
astrolabos
28-01-2006, 17:08
Αυτό που σού είπε ο kallileo ή αν πας στο Windows Update της MS το κατεβάζεις από εκεί.
βασικα κανεις και κατι αλλο... Πας στους λογαριασμους χρηστων στον πινακα ελεγχου και σβηνεις το λογαριασμο που υπαρχει του Framework
βασικα κανεις και κατι αλλο... Πας στους λογαριασμους χρηστων στον πινακα ελεγχου και σβηνεις το λογαριασμο που υπαρχει του Framework
Το πιο απλό πιστευώ και αυτό που κάνω πάντα μετά από εγκατάσταση .net
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.