PDA

View Full Version : Γιατι σερνονται?

CmoS
20-09-2004, 14:32
Εδω και πολυ καιρο εχω μια απορια....Γιατι το pc μου (συγγεκριμενα τα windows)σερνοντε μετα απο καποια αντιγραφη μεγαλου απο σκληρο σε σκληρο....ή σε dvd...
Νομιζα οτι ηταν ο σκληρος...εβαλα εναν sata...τα ιδια....εβαλα raid...παλι τα ιδια...
Μνημη εχω 512...εβαλα ακομα ενα dimmaki 512 για να δω αν ειναι αυτο αλλα παλι τπτ...Το ιδιο συρσιμο...

ΓΙα να καταλαβαιτε...

Ξεκιναω τα windows(2003server αλλα το κανει και με αλλα..)ολα καλα μεχρι τωρα...αν γραψω ενα dvd ή ακομα και cd ή μεταφερω ενα μεγαλο αρχειο (πανο απο 1 gb απο ενα σκληρο σε ενα αλλο(ιδικα απο raid σε sata) τρωω μεγαλο κολλημα αφου τελειωσει την αντιγραφη οτι και να κανω...

Αν θελω να αντιγραψω ενα ακομα ποιο μεγαλο αρχειο....40gb ας πουμε...τοτε στην μεση καπου θα δω μια μπλε οθόνη....

Δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο?Τα εχω αλλαξει ολα...και παλι τα ιδια...ακομα και ενας p3 που εχω πιο ανετα τα κανει(χωρις πλακα :mad: )

Ολες οι γνωμες δεκτες...(το συστημα ειναι το κατω)

dellman
20-09-2004, 14:34
Τι σου λέει η προβολή συμβάντων?

AC9800PBA
20-09-2004, 14:58
Το Event Viewer λες?

dellman
20-09-2004, 15:00
Ναι αυτο λέω

fantacid
20-09-2004, 15:14
Scandisk defragment πιστευω δεν εχεις ξεχασει να κανεις?!

AntoniOS_EG
20-09-2004, 15:23
Βρωμάει Norton Antivirus η υποθεση....

neat
20-09-2004, 15:25
Ψάξε και με ένα πρόγραμμα για spy....Κι εμένα σερνόταν και είχε μαργαριτάρια μέσα....

overclocked
20-09-2004, 16:24
Εδω και πολυ καιρο εχω μια απορια....Γιατι το pc μου (συγγεκριμενα τα windows)σερνοντε μετα απο καποια αντιγραφη μεγαλου απο σκληρο σε σκληρο....ή σε dvd...
Νομιζα οτι ηταν ο σκληρος...εβαλα εναν sata...τα ιδια....εβαλα raid...παλι τα ιδια...
Μνημη εχω 512...εβαλα ακομα ενα dimmaki 512 για να δω αν ειναι αυτο αλλα παλι τπτ...Το ιδιο συρσιμο...

ΓΙα να καταλαβαιτε...

Ξεκιναω τα windows(2003server αλλα το κανει και με αλλα..)ολα καλα μεχρι τωρα...αν γραψω ενα dvd ή ακομα και cd ή μεταφερω ενα μεγαλο αρχειο (πανο απο 1 gb απο ενα σκληρο σε ενα αλλο(ιδικα απο raid σε sata) τρωω μεγαλο κολλημα αφου τελειωσει την αντιγραφη οτι και να κανω...

Αν θελω να αντιγραψω ενα ακομα ποιο μεγαλο αρχειο....40gb ας πουμε...τοτε στην μεση καπου θα δω μια μπλε οθόνη....

Δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο?Τα εχω αλλαξει ολα...και παλι τα ιδια...ακομα και ενας p3 που εχω πιο ανετα τα κανει(χωρις πλακα :mad: )

Ολες οι γνωμες δεκτες...(το συστημα ειναι το κατω)

ρε παρε ΙΝΤΕL ΛΕΜΕΕΕΕΕ :070: :070:

SLN
20-09-2004, 16:29
ρε παρε ΙΝΤΕL ΛΕΜΕΕΕΕΕ :070: :070:

Ελεος και ημαρτον!!
HELP ΟΛΕ!

:056:

DarthMoul
20-09-2004, 16:43

ΓΙα να καταλαβαιτε...

Ολες οι γνωμες δεκτες...(το συστημα ειναι το κατω)Μπλέ οθόνη; Από πλευράς sw μου μυρίζει buffer overflow. Από πλευράς hw μπορεί να είναι πολλά. Δοκίμασες με άλλο δίσκο;

CmoS
20-09-2004, 19:04
@dellman βλακεις....οτι ταχα κολλησε απο καποια αντιγραφη(το γνωστο) και αλλα γενικα ΑΣΧΕΤΑ πραγματα....αρα δε με βοηθαει αυτο...:(

@fantacid Φρεσκο συστημα ρε ειναι.....και δλδ να μην ηταν ετσι δε θα εκανε...αρα δεν ειναι ουτε αυτο....:(

@AntoniOS_EG Δεν εχω καν antivirus σε αυτο το pc....αρα ουτε αυτο...:(

@neat τα εχω ολα μεσα....ειμαι πεντακαθαρος...αρα ουτε αυτο...:(

@overclocked Θα με κανεις να βαλω οτι εχω σε αυτο το pc στον p4 και να δω αν κολλαει.........:P

@SLN συμφωνω.....:D

@DarthMoul Ναι....εδω μιλαμε εχω αλλαξει ολα τα προτοκολλα για να δω αν φτιαχτει και τπτ.....αρα ουτε αυτο...:(

Λοιπον κατι που δεν ειπα πριν.....

Eχω δυο RAID σε PCI controller....(δεν εχει τπτ με τα irq ;) )...Και ο SATA ειναι στην mobo....αυτα...:)