View Full Version : Δουλεύει το Service Pack 2;
Λοιπόν σύμφωνα με διάφορες συζητήσεις και με μία πρόταση του Tefra παραθέτω το εξής poll, δουλεύει το Service Pack 2; Το βάλατε; Τα διάλυσε όλα; Ψηφίστε για να δούμε μία συνολική εικόνα της λειτουργίας του
Προσωπικά δεν το έχω βάλει ακόμα (είμαι κοντύτερα στην τελευταία επιλογή), αλλά μιας και θα κάνω format σε λίγες μέρες (εξεταστική βλέπεις) θα κάνω τα πειράματά μου και θα εκφράσω άποψη.
Θάνατος στην καταραμένη M$ και τον Βασιλάκη, που να μην του ξανασηκωθεί....έχουμε 8 μηχανήματα, σε 1 εγκαταστάθηκε και αυτό κατέρρευσε και θέλει format.....ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ
Κι εγω ακομα αποφευγω και μαλλον θα αποφυγω για πολυ ακομα.
Εξαλλου... "αφου ειμαι καλα γιατι να παρω φαρμακα?"
Stelaras
21-09-2004, 00:20
Αψογο το SP2 ! Μαλιστα τα windows δουλευουν γρηγοροτερα . Το ιδιο και σε αλλους 3 φιλους .
το ειχα αρκετο καιρο εγκαταστημενο καμια εβδομαδα παρολο τα προβληματα αν και σιγα σιγα τα ελυνα τα προβληματα καποια πραγματα που καθισαν στο λαιμο και αφου περι ασφαλειας καθαριζει το αρκουδι (Panda ) το πεταξα και εκανα format . Παντως ασχετα με τα προβληματα σε οσα θεματα δεν υπηρχε προβλημα ενιωθα το Pc αρκετα πιο "σταθερο , γρηγορο" σιγουρα σε καποια εκδοση sp2a , sp2b , sp2c .... θα το ξαναβαλω για να δοκιμασω την τυχη μου
Παντως απο τα 95 και μετα καθε φορα η μεταβιβαση μου στο νεοτερο ηταν πολυ χαλια ειδικα me --> xp
Orthodox
21-09-2004, 00:26
Αυτό που κατάλαβα βάζοντας το SP2, όπως και το έχω αναφέρει ξανά, είναι ότι η micro$oft μας έκανε beta testers με το έτσι θέλω. Με την 2149 δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και ξαφνικά με την τελική άρχισαν τα λάθη να έρχονται το ένα μετά το άλλο…
Δεν κλειδώνει λοιπόν την τελική και είναι free for all, έτσι ώστε να μαζέψει όσα περισσότερα “error reports” μπορεί (όχι μόνο από γνήσια λειτουργικά αλλά και από σπασμένα) για να το τελειοποιήσει εν συνεχεία, όπως επίσης δεν βγαίνει και πολύ εκτός schedule, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δλδ….
Το δήθεν και καλά rtm είναι γεμάτο bugs εκεί που η 2149 (με μπλοκαρισμένα κλειδιά) λειτουργούσε άψογα…
Αυτό που θα επιβεβαιώσει την σκέψη μου είναι η έκδοση ενός SP2a ας πούμε η οποία ναι μεν θα είναι bug free αλλά δεν θα είναι free for all…;)
sterala τιπορα blue screens ασχετα restarts σκαλωματα με διαφορα αρχεια multimedia ?
εμενα για παραδειγμα οταν κλικαρα ενα αρχειο .asf o explorer κρασαρε .
Να πω οτι ειχα κανει Install τα win xp ενσωματωμενα με sp2 Για καλυτερα αποτελεσματα και οχι ανακατεματα .
Stelaras
21-09-2004, 00:30
sterala τιπορα blue screens ασχετα restarts σκαλωματα με διαφορα αρχεια multimedia ?
εμενα για παραδειγμα οταν κλικαρα ενα αρχειο .asf o explorer κρασαρε .
Να πω οτι ειχα κανει Install τα win xp ενσωματωμενα με sp2 Για καλυτερα αποτελεσματα και οχι ανακατεματα .
Οχι , κανενα προβλημα . Μαλιστα το update εγινε πανω απο SP1 εγκατασταση αρκετα μπαγιατικη ! :003:
εισαι απο τους τυχερους !! Το εχεις δοκιμασει καιρο εεε? και εγω την πρωτη μερα ειχα εντυπωσιαστει πολυ και ημουν πολυ ευχαριστημενος τις επομενες μερες βλαστημησα την ωρα και την στιγμη που το δοκιμασα .
Stelaras
21-09-2004, 00:38
Απο την πρωτη μερα το εχω . Για να πω την αληθεια , δυο μερες πριν βγει επισημα .
Απο πολλους εχω ακουσει για προβληματα ... Windows ειναι αυτα . Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει ! :eek:
overclocked
21-09-2004, 00:58
εγω οκ ειμαι ...απλα εχω παρατηρησει...οτι εχουν πεσει η επιδοσεις στα benches..
οποτε λεω συντομα να κανω και ενα format Λολ μαλλον αυτο φτεει..
Εγώ ρε παιδιά να πω την αλήθεια μου όχι μόνο δεν θα το βάλω αλλά θα ξαναγυρίσω στα 2000. 2 μήνες τα έχω τα ριμάδια τα ΧΡ, και όλο προβλήματακια έχω σε σχέση με τα 2000, ενώ δεν μου προσέφεραν τίποτα παραπάνω από τα 2000.
kagelar34
21-09-2004, 02:21
emnezia βάλε άλλη μία ακόμη επιλογή .....
περιμένω τους άλλους να το δοκιμάσουν για λίγο καιρό και μετά ίσως το βάλω.... εκεί είμαι εγώ αν και μου έστειλε η M$ το ΣΠ2 σε CD!!!!!!!!!!
αλλη μια βαλε
"δεν θα ερθει ο πο*στ*ς ο Gate Eλλαδα οχι τουρτα αλλα ολοκληρο οπωροπωλειο θα του ριξω !!!"
λολ
εμένα δουλέυει τέλεια. Μέχρι τώρα δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Άσε που είναιεπιτέλους ασφελές στο ιντερντε. Πρίν κόλλαγα ένα σωρό ιους trojan, dialers...
Prokopas
21-09-2004, 10:08
To έβαλα και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα στο Internet ή σε δίκτυο. Μάλλον όμως ο overclocked έχει δίκιο για μία μικρή επιβάρυνση του συστήματος
kkouinis
21-09-2004, 11:01
Το σάββατο έκανα format τον υπολογιστή μου και πέρασα τα WinXP με το SP2.
Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.
Δεν ξέρς αν είναι ιδέα μου αλλά νομίζω ότι ο υπολογιστής μου πάει λίγο γρηγορότερα, τουλάχιστον στο boot.
Το μόνο σπαστικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει το Norton Antivirus και το Security Center μου πετάει συνέχεια μπαλονάκι...
paokaras45
21-09-2004, 11:16
εμένα δουλέυει τέλεια. Μέχρι τώρα δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Άσε που είναιεπιτέλους ασφελές στο ιντερντε. Πρίν κόλλαγα ένα σωρό ιους trojan, dialers...
Εγώ έβαλα όπερα για να γλυτώσω απο αυτά! Όταν έβαλα δοκιμαστικά το SP2 δεν μπορούσα να κάνω capture απο την DV κάμερα. Μαύρη οθήνη στο Studio 9!
sakattack
21-09-2004, 11:18
και σε μενα δουλευει αψογα απο την 1η μερα.
Σε 3 pc και σε windows 1 ετους ακριβως, που εχουν φαει ολων των ειδων τα updates, installs-uninstalls και δε συμμαζευεται.
Yποθετω πως απλα υπαρχουν συγκεκριμενα προγραμματα που εχουν προβλημα και εγω απλως δεν εχω πεσει πανω τους.
Ενταξει, εκανα τη μανουβρα να δηλωσω ως exception το Xvid setup οταν βγηκε νεα εκδοση. Δεν το θεωρω προβλημα αυτο.
Το μεγαλο πλεονεκτημα στο SP2 ειναι οτι το περνας και δεν σκας να βαλεις ολα τα προηγουμενα updates.
Το πολυ να βαλει κανεις την RC2/2149 ή την RC1/2096 που ισως ηταν πιο απροβληματιστες επειδη ειχαν off το DEP για τους παλιους cpu
ΥΓ εγω εχω το Studio9 και κανω DV capture!
αβυσσος η ψυχη των PC :003:
maddoctor
21-09-2004, 12:15
Εγώ το δοκίμασα και με τους δύο τρόπους: και πάνω από το SP1, αλλά και σε καθαρή εγκατάσταση με slipstream (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=796).Κανένα πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις.Μάλιστα θα μπορούσα να πω ότι στην δεύτερη περίπτωση, μου φαίνεται ότι το σύστημα είναι λίγο πιο γρήγορο..... :001:
Μια χαρα δεν ειμαστε και χωρις αυτο;;;; :040: :040:
varelasj
22-09-2004, 08:00
Εγω θα το βαλω στο 2ο pc μου για δοκιμη και μετα βλεπουμε για το πρωτο... Μην το βαλω κατευθειαν και κανω 2ο format στη σειρα!!!
Το δουλεύω από το Σαββατοκύριακο στο pc μου και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
δεν το έχω βάλει ακόμα γιατί έχω ελληνικά xp. όμως και να μην δουλεύει τέλεια και να ρίχνει λίγο τις επιδόσεις θα αναγκαστούμε να το βάλουμε σύντομα. πολλα προγράμματα πλέον γράφουν στις απαιτήσεις ότι θέλουν το sp1 το ίδιο θα γίνει σύντομα και με το sp2.
κάτι παρόμοιο θυμάμαι όταν βγήκε το sp1 που έλεγαν ότι έριχνε τις επιδόσεις ειδικά στα παιχνίδια, είχαν βγει και τεστ, ποιος όμως το σκέφτεται τώρα να μη βάλει sp1...
AC9800PBA
22-09-2004, 14:31
Μετά από όλα αυτά που διάβασα και είδα δεν θα το βάλω ακόμα :040:
maddoctor
22-09-2004, 16:35
δεν το έχω βάλει ακόμα γιατί έχω ελληνικά xp. όμως και να μην δουλεύει τέλεια και να ρίχνει λίγο τις επιδόσεις θα αναγκαστούμε να το βάλουμε σύντομα. πολλα προγράμματα πλέον γράφουν στις απαιτήσεις ότι θέλουν το sp1 το ίδιο θα γίνει σύντομα και με το sp2.
κάτι παρόμοιο θυμάμαι όταν βγήκε το sp1 που έλεγαν ότι έριχνε τις επιδόσεις ειδικά στα παιχνίδια, είχαν βγει και τεστ, ποιος όμως το σκέφτεται τώρα να μη βάλει sp1...
Πληροφοριακά μόνο, το SP2 έχει βγει και για τα ελληνικά ΧΡ (http://download.microsoft.com/download/f/d/d/fddafe1f-8d86-4e14-871a-a3bd5f73f46b/WindowsXP-KB835935-SP2-ELL.exe) :001:
ευχαριστώ doctor, αν και το είχα ακούσει πως είχε βγει πρόσφατα αλλά πρέπει να ψάξω κιόλας βρω και κανένα να το κατεβάσει... 56Κ :mad:
Tom G-21
23-09-2004, 00:04
Oxi μόνο το εγκατέστησα αλλά και μετά απο πολύ ώρα βρήκα και ένα "εργαλείο" (ας το πούμε και έτσι) για το WPA για Win XP pro ελληνικά με εγκατεστημένο το ελληνικό sp2.
'Οποιος κατάλαβε.......κατάλαβε.
'Οποιος έχει πρόβλημα ας pm me!!!! :004:
Prokopas
23-09-2004, 00:58
madoctor με πρόλαβες...
maddoctor
23-09-2004, 10:32
ευχαριστώ doctor, αν και το είχα ακούσει πως είχε βγει πρόσφατα αλλά πρέπει να ψάξω κιόλας βρω και κανένα να το κατεβάσει... 56Κ :mad:
Περίμενε να βγούνε τα περιοδικά του οκτώμβρη.Κατά πάσα πιθανότητα να το έχουνε μέσα (αν και συνήθως τα cd/dvd τους τα φτιάχνουνε ένα μήνα πριν) :012:
και εγω το εβαλα και δεν εχω παρατηρησει τιποτα. Ακομα.!!!! Φτου σκορδα!!!!!
ΕΠισης νομιζω οτι ειναι λιγο πιο γρηγορο το μηχανακι.
Περιττη πληροφορια,,, με ξεκινησε με 75mb και τελικα με πηγε στα 111mb. Ξεκινησα στις 2 το πρωι και τελειωσε στις 1 το μεσημερι. Φωτια πηρε o κυριος μοντεμ..... :)
Να ρωτησω κατι; Δημιουργει προβλημα το SP2 εαν τα winxp δεν ειναι και τα πιο αυθεντικα που υπαρχουν;; ;) Με το SP1 κατι ειχε βρεθει για το εν λογω προβλημα, για το SP2 τι παιζει; Περιμενω PM για πολυ διευκρινιστικες απαντησεις που δεν μπορουν να αποτελεσουν post!
Tο εγκατεστισα απο τις πρωτες μερες που βγηκε ειδα μεγαλες διαφορες σταθεροτιτας σε 3d εφαρμογες που δουλευω και οχι μονο.!
Ειμαι τεχνικος Η/Υ και το εχω βαλει αρκετες φορες και μονο μια φορα δεν εκατσε σωστα και αυτο γιατι ειχαι προβλημα ο η/υ.
Το συνηστω!!!
Εγω φιλε μου το εβαλα μερικες φορες, δεν ειδα καμια διαφορα, καθως ολα τρεχουν κυριλε χωρις το SP1 και στα τελευταια μου format δεν το βαζω.Τι τρεχει που δεν το εχω?Ολα κυριλε δουλευουν.
MADKiller7
29-09-2004, 00:16
εγω εχω βαλει την RC1,δουλευει ο η/υ μια χαρα εδω και 5 μηνες,την κανονικη μαλλον θα αργησω να την βαλω μεχρι να βγει sp for sp2!!!
Παιδια αν κανετε format περασεται sp1 και στο καπακι το sp2 τοτε θα ειστε jet.
Με το sp2 το μηχανιμα μου παει πιο γρηγορα και ειναι πιο σταθερο .
Δεν θυμαμαι τι ειχα ψηφισει,τελικα το εγκατεστησα πριν τρεις μερες και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσος πανικος στα διαφορα saits.Μου εκανε εντυπωση οτι δε ζητησε ξανα ενεργοποιηση των windows οπως γινοταν με το sp1.
varelasj
05-10-2004, 23:26
Μηπως βγηκε η GR εκδοση αλλα οχι αυτη με τα 280MB που ηταν για δικτυα???
Μηπως βγηκε η GR εκδοση αλλα οχι αυτη με τα 280MB που ηταν για δικτυα???
Ναι, βγήκε σήμερα. Την εγκατέστησα και μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει οποιοδήποτε πρόβλημα.
varelasj
07-10-2004, 01:52
Μηπως μπορεις να μου δωσεις link να το κατεβασω??? Θελω να εχω το setup αρχειο για αρογτερα... ισως χρειαστει :D
Μηπως μπορεις να μου δωσεις link να το κατεβασω??? Θελω να εχω το setup αρχειο για αρογτερα... ισως χρειαστει :D
Το αρχείο μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ (http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=el).
Πρέπει όμως να κάνεις κλικ στην ένδειξη "επόμενα 45", γιατί είναι στο item 11.
varelasj
07-10-2004, 13:09
Δυστηχως δεν ειναι αυτο! Το item 11 ειναι 500 και κατι KB και το κατεβασα και λεει οτι πρεπει να εχω εγκαταστησει το service pack 2!
Δυστηχως δεν ειναι αυτο! Το item 11 ειναι 500 και κατι KB και το κατεβασα και λεει οτι πρεπει να εχω εγκαταστησει το service pack 2!
Λυπάμαι, ήμουν απρόσεκτος. Η σωστή θέση είναι εδώ (http://www.microsoft.com/hellas/security/windowsxpsp2/). Φαίνεται ότι ακόμα είναι διαθέσιμο μόνο από το windows update, ή με παραγγελία cd.
varelasj
07-10-2004, 21:46
Τοτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω ή να ζητησω απο καποιον να μου δωσει την 'μεγαλη' εκδοση γιατι μεχρι να κατεβει με pstn... αστα να πανε!!!
maddoctor
08-10-2004, 17:03
Τοτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω ή να ζητησω απο καποιον να μου δωσει την 'μεγαλη' εκδοση γιατι μεχρι να κατεβει με pstn... αστα να πανε!!!
Δοκίμασε και κανένα περιοδικό.Το pcmagazine έχει το SP2, δεν σου κάνει αυτό?
varelasj
08-10-2004, 20:49
Χμμμμ θα το κοιταξω αυριο! Αυτο που εχετε κατεβασει ολοι εχει???
Ρε παιδια εγκατεστησα σημερα το sp2 και στις ιδιοτητες του εικονιδιου του υπολογιστη...λεει ακομα sp1 καθως επισης και στο mirc stat...
Ξερει κανεις γιατι μπορει να γινεται αυτο?
varelasj
08-10-2004, 22:14
Ωχ μη μου λες τετοια και θα μου το δωσεις αυριο...
Λολ ναι??
Θα σου το δωσω???
εμενα με ρωτησες???
varelasj
08-10-2004, 22:23
Δοκιμασε απο safe mode να κανεις παλι setup...!!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.