View Full Version : Call of Duty - United Offensive
Τι εγινε το επαιξε κανεις σας ?
Εγω μπορω μετα απο 2 ωρες gaming Να πω οτι ειναι το καλυτερο fps με theme το ww2 . Φανταστικες μαχες με πολυ πολυ δραση και ενταση ουτε λεπτο δεν ηρεμεις !!!
Απλο τρομερο στο ειδος του ! :066:
Stelaras
21-09-2004, 01:51
Κοντευω να το τελειωσω ! ... Δεν ειναι και ασχημο . Αρκετα δυσκολο και με παρα πολυ δραση ! Υπαρχουν πιστες που γινεται απιστευτος πανικος ! Παντου βλεπεις σφαιρες και εκρηξεις !
... Απλα νοιωθω σαν να εχει πολλες κοινες πιστες με το κανονικο COD .
Το τελείωσα χτες.
Καλές εντυπώσεις μου άφησε, αλλά με τόσα που είχα ακουστεί και με 2cd για expansion, περίμενα περισσότερες διαφοροποιήσεις.
Εντυπώσεις:
- Βελτιωμένα γραφικά από το πρώτο
- Αρκετά πιο δύσκολο από το πρώτο
- Πιο μεγάλες μάχες από το πρώτο
- Και αυτό πολύ μικρό
Το γεγονός είναι οτι το χάρηκα πάρα πολύ το παιχνίδι.
Μακάρι να ήταν μεγαλύτερο!
Πάντως σε μερικές μάχες γίνεται πραγματική ΚΟΛΑΣΗ, δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς.
Stelaras
21-09-2004, 02:04
Απο το breakthrough παντως , ειναι μεγαλυτερο :D
Αν σου πω οτι δεν εχω παίξει MοΗ πάνω από 5 λεπτά! :003:
Stelaras
21-09-2004, 02:13
Αν σου πω οτι δεν εχω παίξει MοΗ πάνω από 5 λεπτά! :003:
Πλακα πλακα , ειναι καλο .
Γενικα , δεν εχω αφησει τετοιου ειδους παιχνιδια (Β' Παγκοσμιο) . Τους εχω μια αδυναμια ! :070:
Καλό είναι, αλλά επειδή δεν παίζω fps κατά κανόνα, το έπαιξα μετά το CoD οπότε καταλαβαίνεις :) .
Με τον WW2 έχω και εγώ κόλλημα αλλά προτιμώ κάτι σε στυλ Panzer General (άσχετο).
ωραια βρηκα και αλλους κολημενους με ww2 οτι εχει βγει σε παιχνιδι , ταινια εχουν περασει απο τα χερακια μου !!!
το οτι ειναι πανω κατω 7 ωρες Gaming ισχυει μαλλον εεε? δεν θελω να τελειωσει εγω τι θα κανω μεχρι το Half life 2?
Σε μια μέρα το τελείωσα.
Και χαλαρά κιόλας.
Και ΔΕΝ είμαι καλός στα FPS.
Οπότε κατάλαβες...
Υ.Γ. Μια και είσαι κολλημένος με WW2, αν έχεις Nova, έχει στο Discovery απίστευτα ντοκιμαντέρ κάθε μεσημέρη. Battlefields of WW2 λέγεται οι σειρά.
volanis1980
21-09-2004, 23:17
Να κάνω μια χαζή ερώτηση γιατί είμαι ασχετίλας; Για να το παίξω πρέπει να έχω εγκαταστημένο το CoD ή κάνει setup μόνο του;
Stelaras
21-09-2004, 23:20
Να κάνω μια χαζή ερώτηση γιατί είμαι ασχετίλας; Για να το παίξω πρέπει να έχω εγκαταστημένο το CoD ή κάνει setup μόνο του;
Χρειαζεται εγκατεστημενο το CoD .
kallileo
22-09-2004, 13:20
Ποσα cd ειναι????
Giannakis
22-09-2004, 13:32
Ποσα cd ειναι????
2 το κανονικό παιγνίδι και άλλα 2 το expansion.
2 cd είναι.
Θα συμφωνήσω με τους υπολοιπους σε όλα. ΚΌΛΑΣΗ σε μερικές πιστες έρχονται από όλες τις πλευρές a pa pa. Στο normal το έχω και με δυσκολεύει αρκετά... είναι και το pc καρούλι και σέρνομαι.... Πάντως πολύ καλο FPS game για SP από τα καλύτερα. Βεβαια μέχρι να βγει το νέο mohaa :P
kallileo
22-09-2004, 13:36
Κατι ασχετο το Shadow Ops το εχει παιξει κανενας να μας πει εντυπωσεις????
Δικτυακό πάιζει? Το δοκίμσε κανείς?
το τερματισα εχτες το uo και ειδη μου λειπει ... καμια πληροφορια για το ποτε βγαινει το νεο mohaa εχουμε ?
apostolt
23-09-2004, 12:42
Χθες το βραδυ το αφησα στην πιστα με την πλατεια(μαλλον το τελειωνω ετσι?)
Πολυ καλο, αλλα να ρωτησω κατι?Πως γινεται να τελειωνει και το πρωτο και το δευτερο στο ιδιο σημειο?Δεν ειναι λιγο λαθος κατα τι γνωμη σας αυτο?
εμενα παντως μου αρεσε , πες πως ειναι μια δευτερη εκδοχη της μαχης !
για την ακριβεια υπαρχει ακομα μια μαχη στο σιδηροδρομικο σταθμο .
Μαλλον η καλυτερη η πιο κολαση μαχη σε ολο το παιχνιδι .
Ρε δεν το έχουν όλοι παίξει το παιχνίδι.
Μην τους το χαλάτε!
Προτείνω οταν είναι να γράψουμε spoilers να τα γράφουμε με ασπρα γράμματα, για να φένονται μονο οταν τα περνάμε από πάνω με το mouse και να τα βλέπει μόνο όποιος θέλει.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.