View Full Version : FEAR
Myst|kaL
07-02-2006, 13:22
Βάλατε το fear;;;
Δεν μαμάει; :077: :077:
http://img85.imageshack.us/img85/8796/fears5eh.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=fears5eh.jpg)
Από τα λίγα FPS που μου άρεσαν...Τρομερή ατμόσφαιρα! Το αρνητικό που βρήκα ήταν η πολύ μέτρια A.I. των αντιπάλλων
Mooger_Fooger
08-02-2006, 01:26
μετρια ΑΙ?? δεν πιστευω σε καποιο αλλο του ειδους του να ειχαν περισσοτερη ΑΙ οι αντιπαλοι!
Βασικά άργησες λίγο! Έχει βγει εδώ και καιρό και φυσικά το έχουμε τερματίσει εδώ και καιρό. Πάντως είναι πάρα πολύ καλό!
H A.I. ειναι απ τις καλυτερες που εχω δει, ισως κ η καλυτερη!Σε καποιες φασεις ειχα φαει ενα χ3σ$ιμο αλλο πραμα!
Arxagelos
08-02-2006, 15:33
Από τα λίγα FPS που μου άρεσαν...Τρομερή ατμόσφαιρα! Το αρνητικό που βρήκα ήταν η πολύ μέτρια A.I. των αντιπάλλων
Σοβαρά το λες??? Είναι το παιχνίδι με την καλύτερη Α.Ι. που κυκλοφορεί. Μήπως το έπαιξες σε εύκολο επίπεδο? :030:
Spirit_IN_Black
08-02-2006, 18:19
απιστευτη παιχνιδαρα! :082:
Το αρνητικό που βρήκα ήταν η πολύ μέτρια A.I. των αντιπάλλων
θα συμφωνησω......
Ακομη και στο ευκολο παλι ικανοποιητικη ειναι δεν εχει υπαρξει τετοια A.I. σε game ποτε πριν το fear
mefistofelis
08-02-2006, 21:54
Τι λετε ρε παιδια εδω οι εχθροι ηταν παρα πολυ εξυπνοι που συνεχως κινουνταν και προσπαθουσαν να σε κυκλωσουν.δεν εχω δει καλυτερο Αι σε παιχνιδι
Ok...Δικό μου το λάθος που δεν ανέφερα ότι έπαιζα στο easy. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με FPS και δεν ξέρω πολλά.
Whiteyez
09-02-2006, 01:22
BEST GAME EVER!!
varelasj
09-02-2006, 03:17
Πολυ καλο gaming το τερματισα πριν καμποσο καιρο και ξενερωσα λιγακι με το τελος... Τουλαχιστον αφηνεται να εννοειθει οτι θα βγει και FEAR 2 :p!
Παιδια αφου τελειωσα με το Oblivion, ασχολουμαι εδω και λιγο καιρο με το Fear (παω λιγο αναποδα, αλλα το ειχα αχτι!:p ).
Λοιπον, παιζει καποιο περιεργο θεμα με το OC.Ενω στα 322 fsb, το Oblivion (που εχει και πιο ζορικα γραφικα) παιζει μια χαρα για ωρες, το FEAR τρωει κολλημα στα πρωτα sec που ξεκιναει το game.Κολλαει ολο το pc.Ετσι και το ριξω το fsb 2-3 mhz, τοτε ολα καλα.
Καμια λυση?
IronRaven
29-09-2006, 10:10
Format C:/q /s
Ε ριξε κ συ λιγο το fsb :) για 2-3 mhz fsb κανεις ετσι..
Καλα αυτο με το format, μονο για αστειο μπορω να το λαβω...
Οσο για underclock, πολυ απλα δεν το κανω για το fear, τη στιγμη μαλιστα που το συστημα το χειμωνα παιζει και λιγο πιο πανω και αφου το oblivion δεν εχει προβλημα.
Πολυ καλο gaming το τερματισα πριν καμποσο καιρο και ξενερωσα λιγακι με το τελος... Τουλαχιστον αφηνεται να εννοειθει οτι θα βγει και FEAR 2 :p!
To F.E.A.R.: Extraction Point (expansion) συνεχίζει την ιστορία
varelasj
03-10-2006, 12:32
To F.E.A.R.: Extraction Point (expansion) συνεχίζει την ιστορία
Nαι φυσικα. Προσφατα ειχε βγει στην κυκλοφορια το demo οπου και ειπα να του ριξω μια δοκιμη ;)! Η ατμοσφαιρα φυσικα και ειναι ακομα καλυτερη. Οσο με ακουστικα... δεν το παιζεις και πολυ ανετα το game :p.
fsbmaniac
11-11-2006, 15:08
οταν μιλας για ai το fear ερχεται πρωτο μην λεμε κοτσανες τεραστιες. μηπως παιξατε αλλα παιχνιδι??
εγω το επαιξα με ακουστικα....... απιστευτη εμπειρια
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.