PDA

View Full Version : restore ghost σε διαφορετικό partition από αυτό της εγκατάστασης....

aspirin
21-09-2004, 11:45
Έχω γκοστάρει το λειτουργικό που είναι στο e: αλλά θέλω να το ρίξω κ στο c: και φυσικά να δουλέυει το λειτουργικό+τα προγράμματα. Ξέρω για το Drive mapper αλλά μου τα έχει κάνει χάλια κ δουλειά δεν γίνεται. Μάλιστα τα έκανε έτσι ώστε να χαλάσω κ το λειτουργικό που έχω στο e: κανονικά. Για πείτε κάποιο ασφαλή τρόπο. Όλο κ κάποιος θα υπάρχει.

Greek
21-09-2004, 11:49
Με ποιά βέρσιον το έκανές?

aspirin
21-09-2004, 12:02
με την 8.0

Greek
21-09-2004, 12:32
Πρακτικά δε γίνεται γιατί από την στιγμή που το image σου έχει το γράμμα E αυτό θα βγάζει και μετά. Δοκίμασε με το Partition Magic που έχει μια παρόμοια λειτουργία όπου αντικαθιστά τα γράμματα όπου τα βρεί ακόμα και στα προγράμματα.Το έχω δοκιμάσει αλλά όχι και τόσες πολλές φορές για να σου πώ αν είναι καλό ή όχι ή με πολλά προγράμματα εγκατεστημένα. Πάντως ξέρω ότι αλλάζει και στις εφαρμογές.

aspirin
21-09-2004, 14:11
Μπερδευτήκαμε λίγο. Το p.magic χρησιμοποιήσα την έκδοση 8.0 αν θυμάμαι καλά. Το πρόγραμμα αυτό που λές λέγεται drive mapper, αλλά δεν κάνει 100% καλή δουλειά κ μου κατέστρεψε κ την κανονική εγκατάσταση στο e:. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα για τη δουλειά αυτή.

Greek
21-09-2004, 15:00
Εγώ νόμιζα ότι το έκανες μέσα από το System Manager των Windows

MrSeanKon
21-09-2004, 15:06
Aspirin καποτε ειχα κανει κι εγω το ιδιο με αυτο που λες..........
LOL ειχα δυο σκληρους δισκους εντελως διαφορετικους.........
Στηνω τα ΧΡ στον εναν και μετα βαριομουνα και λεω κατσε να τα βαλω και στο δευτερο τα ΧΡ με το Norton Ghost μια και το Drive Image της PowerQuest δε δουλευε καλα..........
Τεσπα ολα εγιναν μια χαρα...............
Παω στον πρωτο δισκο και στηνω καποια προγραμματα και μετα μπαινω και στον αλλο και στηνω επισης τα ιδια και μερικα προσθετα.........
Οταν ομως μπηκα στο πρωτο δισκο και θελησα να κανω κατι Add/Remove LOL με εκπληξη ειδα οτι ο πρωτος δισκος ειχε στις επιλογες της προσθαφαιρεσης τα Μαθηματικα πακετα τα οποια φυσικα τα ειχα εγκαταστησει μονο στο δευτερο δισκο......... :090: :107:
Κατι βλακεια εγινε δεν ξερω κι απο τοτε εχω δημιουργησει ενα κρυφο παρτισιον στο καθε δισκο οπου κραταω ξεχωριστες εκδοσεις των ΧΡ κι οταν κατι κολλαει τοτε κανω ιματζ απο εκει..... :080:
Δεν ξερω τι μπορει να εφταιξε ομως ετσι τουλαχιστον βρηκα λυση κι εχω ησυχο το κεφαλι μου ε οσο για το χωρο που καταλαμβανουν τα ΧΡ βαζοντας και μερικα βασικα προγραμματα δεν ειναι πολυς εχουμε μπολικο χωρο στους δισκους μας γιατι ετσι κι αλλιως τους αγοραζουμε για να καθονται?? :042:

aspirin
21-09-2004, 18:13
@Greek τί είναι το system manager?

@MrSeanKon πώς να κάνω κ εμενα να δουλέψουν όπως τα έκανες εσύ?

Greek
21-09-2004, 20:13
@Greek τί είναι το system manager?

@MrSeanKon πώς να κάνω κ εμενα να δουλέψουν όπως τα έκανες εσύ?

My computer ->δεξι κλικ -> Manage -> Disk Management...

Έχει επιλογή για change drive letter and paths.... :068:

aspirin
21-09-2004, 21:58
aaaaaaa δεν θέλω να αλλάξω τα drive letters. Θέλω στο c: όπου είναι κενό να βάλω τα ΧΡ που έχω to e: αλλά να υπάρχουν κ τα 2 ταυτόχρονα. Πρέπει να αλλαχτουν όλα τα paths στα προγράμματα αλλά πώς? με το drive mapper δεν γίνεται καλή δουλεια.