PDA

View Full Version : Rome Total War has gone gold.

lefterhs
22-09-2004, 09:09
http://www.totalwar.com/community/rome.htm
Rome: Total WarTM has been released to manufacturing and will be shipping to retailers in North America on Wednesday, September 22. The game will be shipping to retailers in the United Kingdom on Wednesday, September 29 (and should be on sale around the 1st of October). Other release dates will be announced soon.

Επιτελους!
Επαιξε κανεις το demo που βγηκε πριν 1-2 βδομαδες να μας πει εντυπωσεις?

apostolt
22-09-2004, 11:18
Το ειχα κατεβασει και παιξει.Βεβαια απο μια μαχη δεν καταλαβαινεις και πολλα.Μεγαλος αριθμος στρατιωτων δεν υπηρχε.Συμφωνα βεβαια με την γνωμη του Ujin το παιχνιδι θα ειναι πολυ καλο............ ειδωμεν.

Prokopas
22-09-2004, 13:49
Άντε να βγει επιτέλους γιατί βαρέθηκα να παίζω το medieval.

Ujin
22-09-2004, 14:40
Το ειχα κατεβασει και παιξει.Βεβαια απο μια μαχη δεν καταλαβαινεις και πολλα.Μεγαλος αριθμος στρατιωτων δεν υπηρχε.Συμφωνα βεβαια με την γνωμη του Ujin το παιχνιδι θα ειναι πολυ καλο............ ειδωμεν.
Τι λες βρε αθεόφοβε????
1500 ρωμαίους και 800 κ*****όνιους είχε στη μάχη του demo!!!
Στο κανονικό τα νούμερα θα είναι πολύ μεγαλύτερα.

Το παιχνίδι αναμένεται εκπληκτικό, αλλά αν είναι όπως το demo έχω μια ένσταση. Η μάχη εξελίσετε πολύ γρήγορα και χάνει λίγο από το σκληροπυρηνικό στρατιγικό χαρακτήρα του medieval.

Σε καναδυό μέρες θα ξέρουμε.

apostolt
22-09-2004, 14:53
Σε καναδυό μέρες θα ξέρουμε.
Ξερεις κατι που δεν ξερω??????????????

dpresv
26-09-2004, 16:30
εμένα δεν μου άρεσε το demo... όταν κλίκαρες πάνω στην μονάδα αυτή έλεγε κάτι και μάλιστα με προφορά, σε στύλ red alert κτλ... αν και όπως είναι φυσικό είχε καλύτερα γραφικά με την πρώτη ματιά δεν ενθουσιάστηκα...

Tigas
26-09-2004, 16:35
Ξερεις κατι που δεν ξερω??????????????
χμμμ εμένα στην απόξω;;;;; :090:

Vayper
26-09-2004, 22:33
Ειναι οντως τοσο καλο οσο λετε ρε παιδες???
Γιατι θα το εχω σε 2 μερες(DSL Rulez)

kallileo
26-09-2004, 23:22
Ειναι οντως τοσο καλο οσο λετε ρε παιδες???
Γιατι θα το εχω σε 2 μερες(DSL Rulez)

Εγω μαλλον θα το εχω αυριο.......
10 Ευρώ Rulezzz

Prokopas
29-09-2004, 15:23
Το εγκαθιστώ τώρα. Λεπτομέρειες αργότερα

ktm640
05-10-2004, 15:40
ρε παιδια για βοηθηστε λιγο σας παρακαλω. Το πηρα το παιχνιδι αυθεντικο και το εκανα εγκατασταση. Οταν πηγα να το τρεξω ομως μου εβγαλε το εξης μυνημα:

Cannot locate the CD-ROM
CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game
Παταω οκ και με πεταει εξω εννοειται.!!!!!!!!!!

Ti ειναι παλι τουτο????
Ευχαριστω

Prokopas
05-10-2004, 16:10
Το μνμ που αναφέρεις, οφείλεται στην προστασία του παιχνιδιού. Κανονικά θα πρέπει να απεγκαταστήσεις τον alcohol ή το nero. To είχα πάθει και εγώ στο Far Cry.

ktm640
05-10-2004, 21:09
λοιπον καταρχην ευχαριστω το μυαλο μου δεν θα πηγαινε ποτε εκει.
Χρειαστηκε να βγαλω το clonecd που ειχα βαλει μολις πριν 1 λεπτο πριν βαλω το rome total war.
Μολις βγηκε επαιξε κανονικοτατα.

Περιττο να περιγραψω την τσαντιλα μου. Μετα σου λενε παρτε τα παιχνιδια Original.
Θα ελεγα κατι τωρα αλλα τεσπα................. :/