View Full Version : πρόγραμμα εγγραφής από tv-tuner...
χρησιμοποιώ το PVR κ είναι ωραίο πρόγραμμα. Το κακό είναι πώς όταν κάνω εγγραφή στο σκληρό
δίσκο με mpeg2 normal quality κάποια στιγμή μου πετάει ένα error και σταμάταει η εγγραφή.
Τώρα άντε βρές τί φταέι... Δοκίμασα τα πάντα. Κατέβασα κ την τελευταία έκδοση. Οπότε
άαααααααντε γειάααα :097:
Τώρα ψάχνω ένα πρόγραμμα για τελεόραση που να είναι σταθερό στη εγγραφή. Εσείς τί λέτε?
Εγώ λέω ότι σε μένα ποτέ δεν πέταξε μήνυμα λάθους με εγγραφές σε Mpeg2 εδώ και 2-3 χρόνια, εγγραφές της τάξεις των GBytes ( τελετές έναρξης και λήξης Ολυμπιακών αγόνων περίπου 12GBytes η κάθε μία - BTW το Recode της Ahead είναι καταπληκτικό ) αν και έχουμε παρόμοιο σύστημα, οπότε πόσο σταθερός είσαι στα 2300MHz?
Δοκίμασε σε άλλο Partition ή έστω κάνε κανένα scan disk στο partition των Windows και σε αυτό που σώζεις τα mpegs? Μήπως έχεις περάσει και κανέναν άλλον mpeg2 encoder και δημιουργεί προβλήματα?
Τώρα για εγγραφές mpeg2 ξέρω τα PowerVCr και WinDVR. Για Avi υπάρχουν πολλά αλλά δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο.
¶ ρε John dr.Μέσα σε όλα είσαι........!!
ThorLite
22-09-2004, 21:34
Το PC σου ειναι σταθερο?
Την καρτα αυτη την εχω στον P4 και κατα την διαρκεια πειραμματων οverclock στο συστημα ηταν ασταθες(Μολις ειχε ριξει το PC ενα απο τα δυο Prime95 που ετρεχε) και θελησα να γραψω κατι απο την TV γιατι ετυχε να μου αρεσει αυτο που εδειχνε δεν πιστεψα οτι θα ηταν τοσο βαρυ και ομως κολησε και μενα και υπευθυνο ηταν το υπερβολικο οverclock κυριως της μνημης......
Ναι το πι-σι είναι στα 2300Mhz αυτή τη στιγμή κ είμαι 100+1% σταθερός. Σταθερότατο θα έλεγα. ¶λλωστε δεν μου πετάει καμιά μπλέ οθόνη. Φαίνεται σαν πρόβλημα του προγράμματος! Πάντως αφού σε εσάς παίζει μια χαρά κάτι παίζει σε εμένα. Θα το κοιτάξω. Θα δοκιμάσω κ to windvr που το έχω κ πρόχειρο.
ThorLite
22-09-2004, 23:18
To σταθεροτατο πως το εχεις κρινει απο περιεργια ρωτω γιατι και μενα δεν μου ειχε βγαλει μπλε οθονη αυτο που εβγαλε σε σενα μου ειχε βγαλει ο P4..
τα γνωστά έχω τρέξει. memtest, και κάτι άλλα προγράμματα που στρεσάρουν μνήμες κ επεξεργαστή. Πιστεύω ότι έιμαι σταθερός. Ούτε άσχετες επανεκκινήσεις έχω ούτε διάφορα άλλα κουλα. Μόνο αυτό μου παρουσιάζεται. Μάλιστα έβαλα το windvr και μου πέταξε κ αυτό το ίδιο πρόβλημα ρε γμτ. Όταν γράφουν τα προγράμματα τους βάζω high priority. Βασικά κατά την εγγραφή δεν πρέπει να τρέχω άλλα προγράμματα ταυτόχρονα? Αν κ έχω δοκιμάσει να γράψω μόνο με το PVR ανοιχτό. Γμτ την ατυχία μου κ θέλω να γράψω μερικές τσόντες(πλάκα κάνω, ποδόσφαιρό θέλω να γράψω).
μου ήρθε φλασία. Βρε μπάς κ φταέι το sp2?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.