View Full Version : αποσυνδεω το κινητο, κλεινει το pc...
louis_gas
21-02-2006, 13:51
Φαινεται οτι το pc μου αγαπαει πολυ το κινητο μου.. Λοιπον εχουμε και λεμε.. Συνδεω το κινητο (SE W550i) μεσω usb στον υπολογιστη, κανω οτι κανω, και μολις αποσυνδεω το καλωδιο απο τον υπολογιστη κανει επανεκινηση.. Εχω απενεργοποιησει την αυτοματη επανεκινηση.. ΔΕΝ πεταει μπλε οθονη, απλα επανεκινηση κανει. Να σημειωσω οτι μονο σημερα μου το κανει αυτο ενω τοσες μερες το δουλευα μια χαρα.. :017:
Καμια ιδεα???
Να ρωτησω κατι. Οταν βαζεις το κινητο σου βγαζει τιποτα σαν κανουργια συσκευη στον "υπολογιστη μου". Ρωταω γιατι δεν εχω καλωδιο κινητου για μεταφορα και δεν ξερω καθολου τι κανει τοτε. Εαν ναι τοτε ισως πετυχει κατι...
'Εχεις πρόβλημα με το usb....Δοκίμασ επρίν το βγάλεις να κανεις τερματισμό της συσκευής πρώτα....Τσέκαρε και τον event viewer για επιβεββαιωση............
louis_gas
27-02-2006, 15:40
παιδια το προβλημα το εχει οταν εχω εγκατεστημενο το SonyEricsson PC Suite. αν το απεγκαταστησω συνδω, ξεσυνδεω δεν κανει επανεκινησεις.. Αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι πριν δεν το εκανε.. Μηπως εχει καμια σχεση που οταν ειναι εγκατεστημενο το pc suite και συνδεσω το κινητο αρχιζει και φορτιζει?? μηπως δε το σηκωνει το τροφοδοτικο? δε ξερω τι αλλο να πω
Μάλλον έχει να κάνει με τους Drivers που βάζει η σουιτα και σου χτυπάει κανα irq επειδή το κινητό φορτώνει απο το usb ..( αρα και ανοικτά sessions)....
Φαινεται οτι το pc μου αγαπαει πολυ το κινητο μου..
Και σου πάει η καρδιά να τα χωρίσεις? Αφού το pc σου στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα! Μη τα χωρίζεις τα παιδιά!:081: :081:
Πέρα από την πλάκα νομίζω πως φταίει τους drivers και το usb, όπως είπε και ο Greek. Δε βλέπω άλλη εξήγηση! Ξανακάνε εγκατάσταση το SonyEricsson PC Suite!
louis_gas
28-02-2006, 15:29
το pc suite το εχω κανει απεγκατασταση και εγκατασταση αρκετες φορες.. εχω δοκιμασει και καποιες παλιες εκδοσεις αλλα τιποτα.. αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι το επαθε στα ξαφνικα, ενω πριν δουλευε μια χαρα.. :(
Επαναφορα συστηματος σε ημερομηνια που δουλευε δοκιμασες? Ισως δεν σβηνονται settings και τετοια με την απεγκατασταση οποτε το κανει παντα
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.