View Full Version : Forbidden Siren
princess
27-09-2004, 01:32
το ειδα σημερα... τι λεει ξερει κανεις; (μου εκανε λιγο silent hill με μια σαλτσα απο το the ring η κανω λαθος;). :096:
GreenDay
27-09-2004, 01:42
Το'χω εδω και κατι μηνες στο Playstation2 ,νομιζω απ'τον Μαρτιο. Ειναι οντως πολυ καλο, προσωπικα το βρισκω αρκετα τρομακτικο αλλα και πολυ δυσκολο. Θυμιζει πολυ το The ring. Βασικη πρωτοτυπια του παιχνιδιου ειναι οτι μπορεις να δεις μεσα απ'τα ματια των ζομπι ωστε να ξερεις που βρισκονται και να τους ξεφευγεις ή να τους κρυβεσαι. Σε πολλες αποστολες δεν εχεις οπλα αλλα ακομα κι αν εχεις αυτα ξανασηκωνονται μετα απο 2-3 λεπτα.
Επισης ειναι ωραιο το οτι μπορεις να παιξεις με πολλους διαφορετικους χαρακτηρες κι οτι σε καθε αποστολη ο,τι κανεις εχει επιδραση στην εξελιξη της ιστοριας του επομενου χαρακτηρα.
Απο γραφικα το παιχνιδακι ειναι πολυ καλο, ατμοσφαιρικο και γενικα νομιζω οτι αξιζει. Μπορεις να το βρεις απ'το www.play.com με 28 ευρω νομιζω μονο.
Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο αν ασχολεισαι με τετοια παιχνιδια. Εγω ασχοληθηκα αρκετα μαζι του μεχρι να το παρατησω πανω που ειχα συνηθισει καπως.
Γενικα σαν παιχνιδι θελει χρονο να συνηθισεις τους ρυθμους του,ειναι αργο,αλλα οσο μαθαινεις και περνας αποστολες, γινεται ευκολοτερο γιατι περνας απο τοποθεσιες που μπορεις ευκολα να θυμιθεις κι ετσι δεν νιωθεις τοσο αποπροσανατολισμο οσο στην αρχη.
Αυτααα..
princess
27-09-2004, 01:46
ααααααααα παω αυριο να το παρω!!!!! φανατικη των silent hill και καπως λιγοτερο των resident evil!!! ευχαριστω gd!!! Παιζομουνα αναμεσα στα 4 ευρω της ενοικιασης η στην αγορα... τωρα ξερω!
Πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται... υπαρχει και για pc;
Γειά σου ρε princess έτσι ωραία γούστα έχεις βλέπω! :074:
Σε 2 μέρες θα πάρω το SH4 γιατί δέν είχα κάρτα να το παίξω πρίν
αλλα να το έχω στα υπόψην μου κι'αυτό!
Δώστε survival-horror στο λαό :091:
princess
27-09-2004, 17:55
τι να σου πω maynard.... καποτε τα παιχνιδια εβγαιναν πρωτα για Pc και μετα για ps... τωρα μαλλον το αναποδο γινεται (αν εχω καταλαβει καλα το silent hill 3 βγηκε προσφατα για Pc ενω εχω ηδη το 4 για ps2)
Οχι έχει βγεί το 3 εδώ και ενα χρόνο+, και το 4 έχει λιγο καιρό επίσης και αυριο
θα το πάρω! Αν και έχω δει αρνητικά σχόλια..
Εντάξει στο pc υπάρχουν τα άπειρα 1st person shooter όμως.. κρίμα που δεν
μ'αρέσουν μόνο.
princess
27-09-2004, 18:08
αυριο θα εχω στα χερια μου το forbitten sirene και θα ξερω.. και το silenthill4 επισης! (Αν και ακομα δεν εχω προλαβει να τελειωσω το 3, αλλα αστο να υπαρχει κι αυτο!)
Το 3 αν το έχεις βάλει στο Hard Mode Riddle έχει 2 γρίφους δύσκολους...
ο πρώτος στο βιβλιοπωλείο έπρεπε να ξέρεις και Σέξσπιρ για να το λύσεις.
Για το άλλο όποιος θέλει να τσεκάρει:
http://www.forbidden-siren.com/
princess
27-09-2004, 19:03
δεν το εχω τελειωσει το 3 αλλα ποτε δεν αρχιζω παιχνιδι απο το hard mode (να παιξω θελω οχι να νιωσω ηλιθια!) Τωρα μου μπηκανε φυτιλιες... παω να διωξω το συζυγο απο την tv να παιξω λιγακι!!!!
princess ένα πράμα 8α πώ.. παράτα το άλλο και πιάσε το SH4.
Χωρίς να το έχω τελειώσει ακόμα κι είναι ήδη my second best
της σειράς μετα το 1 που εντάξει του αξίζει η πρώτη θέση.
Δεν έχει σχεδόν καθόλου γρίφους ως ώρας(όπως τους ξέρουμε)
αλλα έχω συναντήσει τα καλύτερα τέρατα της σειράς!
Έχω αφήσει το πιστόλι και θερίζω ότι βρώ με τσεκούρια,αξίνες,
φτυάρια τα οποία τα χειρίζεται τόσο ωραία ο Henry που χαίρεσαι να σκοτώνεις! :045:
Επίσης μπορεί να μην έχεις φακό πλέον και νασαι σε πιο ανοιχτούς
χώρους οπότε και περισσότερο φώς αλλά είναι πιό τρομακτικό γενικά
απο το 2 και 3. Πηγαίνεις αμέριμνος ή και προσεκτικά αλλα αυτό δε σε
προετοιμάζει γιαυτο που βλέπεις ξαφνικά να σε περιμένει γύρω απο την
γωνία. Σαν το Hannibal Lecter ας πούμε όταν τον πρωτοβλέπεις στο κελί
όρθιο και γελαστό να περιμένει. :118:
princess
01-10-2004, 22:58
αρκει να μην εχει κι αυτο κατσαριδες οπως το 2....
Για την ωρα προσπαθω να τελειωσω την τριτη αποστολη στο forbidden sirene, και βριζω τους γιαπωνεζους ολους μαζι παντως!
Καλο ειναι το 4 πολυ παρανοια ρε παιδια ομως.Να μου πεις ποιο sh δεν ειχε παρανοια?
Καλά παράνοια στάνταρ. Αυτή τη πόλη πρέπει να την κάνουν πηρυνικό
ολοκαύτωμα να μη μείνει κανένας γιατί δε πάνε καλά. :077:
Όχι κατσαρίδες δεν έχει και ούτε τέρατα στύλ ότι ναναι άμορφη μάζα
όπως στο 3 πχ εκείνο το 2μετρο με τα χέρια σα μπουκάλες υγραερίου.
Το ΄τελειωσα πάντως σήμερα και πρέπει να είδα το χειρότερο απο τα
πιθανά endings... damn.. :(
Όταν το παίξεις αρκετά να μας πείς τι λέει το forbidden πάντως princess.
princess
02-10-2004, 00:29
για την ωρα το story μου θυμιζει βιβλιο του king.... Διαφοροι χαρακτηρες μπλεγμενοι στην ιδια κ@λ@κατασταση, ανεξαρτητοι μεταξυ τους, προσπαθουν να ξεφυγουν... Προφανως παρακατω εξελισσεται.... ΕΛΕΟΣ!!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!! Θελω ενα μηνα αδεια για να παιξω δυο παιχνιδια, λετε να μου δωσουν;;;;;
crazyreaper
27-03-2006, 10:11
το ειδα σημερα... τι λεει ξερει κανεις; (μου εκανε λιγο silent hill με μια σαλτσα απο το the ring η κανω λαθος;). :096:
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το βαψεις μπλε (η οτι χρωμα θελεις) κ να το πεταξεις......ειναι ΠΑΤΑΤΑ καλυτερα να παιξεις silent hill 1 παρα αυτο!!!!!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.