View Full Version : Προβληματακι με το C&C The First Decade
Αγορασα τη παραπανω συλλογη χτες (για μενα ειναι must have) αλλα αντιμετωμιζω ενα προβληματακι οταν παιζω τη σειρα Red Alert 1 κ το πρωτο Command And Conquer.Σε αυτα τα 2 λοιπον που ειναι κ τα παλιοτερα η οθονη τρεμοπαιζει λιγο ανεξηγητα!Μπορω να παιξω ,ωστοσο ειναι αρκετα κουραστικο για τα ματια. Σκεφτομαι ισως ειναι ασυμβατοτητα με τη καρτα γραφικων λογω της ηλικιας του παιχνιδιου, η ισως η οθονη μου να μη συμπαθει τοσο χαμηλες αναλυσεις (640*480)..Εχετε κατι να προτεινετε?Η καρτα γραφικων μου ειναι η 6800 κ η οθονη η Samsung 930bf 19tft.Please βοηθηστε γιατι αν δε μπορω να παιξω φυσιολογικα το Red Alert δε τη θελω τη ζωη μου!!
Μήπως πρέπει στις ρυθμίσεις της nvidia να κάνεις force το refresh rate για τις χαμηλές αναλύσεις; Κοίταξε στις applications της nvidia που πάνε πακέτο με τους drivers.
Βάλε καινούριος drivers στην κάρτα γραφικών σου.
Braveheart1980
22-02-2006, 09:49
Βάλε καινούριος drivers στην κάρτα γραφικών σου.
Ακριβως!
Eχω τους 81.95 κ οι πιο νεοι ειναι οι 81.98.Θα τους κατεβασω να δουμε ωστοσο δε νομιζω οτι ειναι εκει το προβλημα..
Valouris
22-02-2006, 23:28
ούτε εγώ νομίζω να έγκειται στους drivers το προβλημα...ψάξε ίσως τα refresh rates, γιατί μαλλον αυτά φταίνε για το τρεμόπαιγμα...
Necro{Demon}
23-02-2006, 14:34
ψιλοκουφό να είναι oi drivers, αφού τότε το όνομα τους δεν ήταν καν forceware!!!!!λολ.....παίξε με τις ρυθμίσεις οθόνης που λέει το control panel όπως είπε και ο simon
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.