View Full Version : [Πρόταση] Κοινά bookmarks των μελών του PcTechnology
δείτε εδώ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?p=21917#post21917
Θα μου επιτρέψεις να σου υπενθυμίσω ότι βρίσκεσαι στο PcTechnology και όχι στο σάιτ pctech, με το οποίο ουδεμία σχέση διατηρούμε, όπως έχουμε δηλώσει (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=262&highlight=pctech).
Αν αναφέρεσαι σε εμάς, σε παρακαλώ, κάνε τις απαραίτητες διορθώσεις.
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα! αν ειναι για το καλο ολων μας ειμαι μεσα!!
@ADMINS
Νομιζω πως θα πρεπει να διορθωθει και ο τιτλος του thread!.. ;)
@ADMINS[/B]
Νομιζω πως θα πρεπει να διορθωθει και ο τιτλος του thread!.. ;)
Σωστή η παρατήρηση. Διορθώθηκε.
Για λόγους σεβασμού προς τον χρήστη, έπρεπε, πρώτα να ειδοποιηθεί (μέσω προσωπικού μηνύματος, όπως και έγινε) και στη συνέχεια να προχωρήσει ο ίδιος στην όποια αλλαγή.
Η αλλαγή τίτλου, η οποία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον χρήστη, έγινε από εμάς, σε δεύτερο χρόνο.
Με χαρά διαπιστώνουμε ότι με το ενδιαφέρον και τις πρωτοβουλίες σας συνεχίζετε να μας αναγκάζετε να αποκαλύπτουμε, το ένα μετά το άλλο, όσα ετοιμάζουμε.
Ετοιμάσαμε ήδη και θα ενεργοποιηθεί σε λίγες ημέρες, ειδική "σελίδα" στο σάιτ (με πρόσβαση από την Κεντρική μας Σελίδα) με τα απαραίτητα σε όλους μας λινκς.
Σαν γνήσιοι Έλληνες όμως, :) κατορθώσαμε να καθυστερήσουμε αρκετά, :075: ώστε να μας προλάβετε (και πάλι).
Ευχαριστούμε και σας καλούμε να συνεχίσετε να μας "πιέζετε", ώστε να γίνουμε καλύτεροι. :023:
ετσι ετσι.......
1) Θα μπορουμε να ανεβαζουμε και τα δικα μας λινκς;;
2) θα λειτουργει σαν βαση δεδομενων λινκς η απλα τα πιο χρησιμα;;;
3) Δεν θα ναι καλυτερο να μπει και λινκ μεσα απο τη σελιδα του φορουμ ωστε να μην γυρναμε στην αρχικη καθε φορα;;
Γιωργο Ακομα δεν προλαβες να το ανακοινωσεις και αρχισα τις παρατηρησεις!!! :D :D
1)Links θα ανεβαζει προς το παρον μελος της Δ.Ο. στο οποιο βεβαια εσεις θα μπορειτε να στελνετε με PM καποια και να επιλεγει.
2)Προς το παρον εχουμε ανεβασει ορισμενα ενδεικτικα και ειναι υπο σκεψη το τι τελικα θα γινει.
3)Αυτο θα το δουμε.Λιγη υπομονη!!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.