PDA

View Full Version : 4GB στην τσέπη μας

gpulio
29-09-2004, 12:34
Η εταιρεία I/OMagic Corporation, γνωστός κατασκευαστής εξοπλισμού αποθήκευσης δεδομένων, συσκευών ανάγνωσης και εγγραφής κ.α., ανακοίνωσε την διάθεση νέας φορητής συσκευής αποθήκευσης δεδομένων, με χωρητικότητα 4GB, την GigaBank(TM) 4.0 .
Με μέγεθος 2,5" Χ 2,0" και πάχος 0,5", η συσκευή είναι μικρότερη σε μέγεθος από πιστωτική κάρτα.
Ο Tony Andrews, Vice President / Engineering & Product Development της I/OMagic, δήλωσε "Έχει 32 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από μια συμβατική κάρτα μνήμης των 128MB και χωράει στην τσέπη".
Η σύνδεση στον υπολογιστή γίνεται μέσω θύρας USB 2.0.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ (http://www.iomagic.com/Products/show_all_results.asp?ProdID=IUSB4HD).

Hemispasm
29-09-2004, 13:28
Απο οσο εχω καταλαβει / διαβασει το μαχ της χωρητικοτητας αυτης της τεχνολογιας ειναι τα 8 gb - μεχρι εκει θα φτασουν. Ακομα και ετσι το μεγεθος ειναι εντυπωσιακο - ο πρωτος μου σκληρος ηταν μολις 6 gb.

maddoctor
29-09-2004, 16:13
Μου θυμίζει κάπως αναπτήρα έτσι όπως το έχουνε φτιάξει.Πάντως πραγματικά είναι καταπληκτικό τι φτιάχνουνε πια.Όταν βλέπεις ρολόγια-σκληρούς, ελβετικά μαχαιράκια-σκληρούς, αυτό θα έλεγε κάποιος ότι είναι αναμενώμενο :104: :104:
Πάντως και τα 8GB που λες Hemispasm δεν είναι λίγα.Χωράς μία dvd ταινία άνετα (ίσως και δυο με λίγο στρίγμωμα :002: )

Hemispasm
29-09-2004, 18:55
lol φανταστειτε standalone players που παιζουν divx με υποδοχη usb για ενα τετοιο - 10 ταινιες σε ενα μπρελλοκ ;)

Linos80
29-09-2004, 18:59
Με τους ρυθμους που προχωρανε ολα αυτα τα κολπα συντομα θα εχουμε στην τσεπη πολυ περισσοτερα απο ενα standalone divx player... ;)
Παντως εντυπωσιακο το συγκεκριμενο!!!

Linos80
30-09-2004, 23:58
lol φανταστειτε standalone players που παιζουν divx με υποδοχη usb για ενα τετοιο - 10 ταινιες σε ενα μπρελλοκ ;)

Οριστε και τα πρωτα δειγματα...
Μπορει να μην ειναι μπρελοκ αλλα για ριξτε του μια ματια!!!

ΕΔΩ (http://www.unibrain.com/1394_products/iZak/iZak.htm) :023: